Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (608. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
46
Favori
714.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NamizakeMinato.

bu saatten sonra bence 2 durum olabilir.

1-Herkes sevgi no jutsu ile obitoyu döver.Madara bazı arkadaşların dediği gibi (inşallah) gerçek barışı sağlamaya yardım eder.Her şey yoluna girer..ANCAK hokagelik için sasuke vs naruto kaçınılmaz olur.Bu savaşın galibi büyük ihtimal sasuke olur.Narutonun geleceği meçhull...

2-Bir şekilde obito yenilir veya kaçar ((
    (ultimate ninja storm 3 )
    )) . Bu esnada sasuke ölür , gözünü narutoya verir. Narutoda rinnegan uyanabilir. Naruto tüm köyler için çok değerli bir shinobi oludugu için sadece konahanın değil tüm köylerin baş kagesi olur. Ninja dünyasına güzel bir denge-barış gelir. Shikamaru hokage olur. Naruto - hinata ile evlenir. vss

daha farklı düşünen varsa beni alıntılasın merak ediyorum düşünceleri

Normalde arkadaş ortamında:
    Itachi gelir hepsini yener hokage olur derdim

Şimdi ciddi cevap yazıyorum:
    Direk finali söylüyeyim.Naruto madara yı obitoyu yenicek hokage olucak,ardından ...10 yıl sonra diye bir bölüm gelicek,naruto ile hinatanın çocukları olmuş olacak.Sasuke belki sakurayla evlenir(buraya maşaşi kişimato karar versin).Onlar böyle mutlu sonla devam eder.
    Not:itachi yiğenini görmeye gelir mi ki
  • Sasuke vs naruto olmayacak ki naruto bu bölüm sasukeyi bitirdi.
    Naruto ,uzumaki olduğu icin sasukeden goz alıp rinnegan acabilirdi taa ki babası gelene kadar. Su durumda naruto ancak Rikudo olup rinnegan acarsa power up olur. Nagato gibi gozu almak narutoda power up olmaz cunku kendi gözü degil. Nagato gibi ikina ikina yapar jutsulari
    Sasuke sennin mod sahibi ise neden acmadi 2 bölümdür. Juugo onemli yere sahip ama cok mu güçlü, Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Naruto Manga (spoiler serbest)

Bir de 643'ün sonu yazmayaydı iyiydi

DAFUQ . kaçinci bölüm bu ?

Fan çizimi o, sol altta 643/End yazıyor.

Ama yani kcm + sage modu birlestiricek dimi?

O Allah'ın emri zaten. Başka türlü indiremez Obito'yu.

Geçen adam gene uchiha ezigi dedi çafirdim gelmedin Ezdikcce ezdilerr vurmayin dedim vurdularrr yarbay abiler vardi

Ezdirme kendini sen de nasıl Uchihasın? Her zaman da ben olamam ya başında

Yok imzada senin söz var ondan seettiler yani dolaylo yoldan sana şeetmiş oldular

Arkamdan konuşan önümden yesin dayı, benim felsefem budur.

sus la ezuk uchihali madara ederler seni bizim koyde

Problemmi var gençler?Madara ban yedi,ortalığı boş bırakmayız

edit:bu adam niye sürekli ban yiyor küfür ettiğini falanda görmedim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 29 Ağustos 2013; 12:52:25 >
  • Ya şu kadar uzun alıntıları yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Sasuke vs naruto olmayacak ki naruto bu bölüm sasukeyi bitirdi.
    Naruto ,uzumaki olduğu icin sasukeden goz alıp rinnegan acabilirdi taa ki babası gelene kadar. Su durumda naruto ancak Rikudo olup rinnegan acarsa power up olur. Nagato gibi gozu almak narutoda power up olmaz cunku kendi gözü degil. Nagato gibi ikina ikina yapar jutsulari
    Sasuke sennin mod sahibi ise neden acmadi 2 bölümdür. Juugo onemli yere sahip ama cok mu güçlü, Hayır

Sasuke de Sennin Mode Açarsa Zaten Pek de Bir Ayrıcalığı Kalmaz.Sasuke İlla Power Up Yapacaksa Başka Bir Yönden Yapacak.Sasuke v.s Naruto Çok Beklendi Kesin Olacak Gözüyle Bakıldı Ancak Naruto KCM2 ye Geçince Aralarındaki Farkın Çok Fazla Olduğu Anlaşıldı.Hele Hele Şimdi KCM ve Sennin Mode Birleştirirse Çok Daha Fazla Bir Güce Sahip Olacak.Birleştirmese Bile Narutoya %100 Bir Yerlerden Power Up Gelecek Zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğa cakrasina ihtiyac var ya
    Ya kcm +sennin
    Ya da rikudo sennin olacak
    Bu arada orochiden yeni biseler bekliyorum

• Bugun animede kcm2 yi görebilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Ya şu kadar uzun alıntıları yapmayın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

quote:

1-Herkes sevgi no jutsu ile obitoyu döver.Madara bazı arkadaşların dediği gibi (inşallah) gerçek barışı sağlamaya yardım eder.Her şey yoluna girer..ANCAK hokagelik için sasuke vs naruto kaçınılmaz olur.Bu savaşın galibi büyük ihtimal sasuke olur.Narutonun geleceği meçhull...

)) . Bu esnada sasuke ölür , gözünü narutoya verir. Narutoda rinnegan uyanabilir. Naruto tüm köyler için çok değerli bir shinobi oludugu için sadece konahanın değil tüm köylerin baş kagesi olur. Ninja dünyasına güzel bir denge-barış gelir. Shikamaru hokage olur. Naruto - hinata ile evlenir. vss

Mundar ettin animeyi

keşke ben yazaydım narutoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Normalde arkadaş ortamında:
    Itachi gelir hepsini yener hokage olur derdim

Şimdi ciddi cevap yazıyorum:
    Direk finali söylüyeyim.Naruto madara yı obitoyu yenicek hokage olucak,ardından ...10 yıl sonra diye bir bölüm gelicek,naruto ile hinatanın çocukları olmuş olacak.Sasuke belki sakurayla evlenir(buraya maşaşi kişimato karar versin).Onlar böyle mutlu sonla devam eder.
    Not:itachi yiğenini görmeye gelir mi ki

omae wa yowai.naze yowai ka. tarinai kara da. nikushimi ga

onu bu sözlerle hatırlayalım. Ve itachi-san ı sonsuz rahmetle analım.. (habire gelip durmasın edoyla. Adamın bi ağırlığı var animede )
  • quote:

Doğa cakrasina ihtiyac var ya
    Ya kcm +sennin

bişey sorucam.
    rikudo sennin = 6 yolun sennini/bilgesi
    bu durumda mesela kurbağa sennin var yılanlı ejderhalı bişey var. bu tip toplam 6 senninliği tamamlayan biri mesela rikudo seviyesine çıkabilir mi ki? yada böyle 6 tane senninlik var mı? tamamen uydurdum şuan kaynak kaba etim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Ya kcm +sennin

bişey sorucam.
    bu durumda mesela kurbağa sennin var yılanlı ejderhalı bişey var. bu tip toplam 6 senninliği tamamlayan biri mesela rikudo seviyesine çıkabilir mi ki? yada böyle 6 tane senninlik var mı? tamamen uydurdum şuan kaynak kaba etim

Sennin bilge demek
    6 yolu tamamlayarak olamaz cunku 3 tane diyar var

• Genel kanı Sasukenin power up alıcağı yönündede.Bence Sasukeyi bi uplamaya daha gerek yok.Şuan Shinobi dünyasında Madaradan sonra en iyi gözler Sasukede EMS'den dolayı.İtachi'den daha iyi gözlere sahip şuan,sadece kendisini biraz daha geliştirmesi lazım ki bişeyler olsun.Seride daha Narutoyla Sasuke kaç yaşında 16-17 anca vardır heralde kimsenin 20 lerde olduğunu sanmıyorum o yüzden zaman vermek lazım biraz.Narutonunda baş karekter avantajını kullanıp bu kadar güçlü olması gayet normal bence Sasukeyi Narutoyla karşılaştırmak Sasukeye ayıp olur yaşıyanlar arasında kesin konuşmıyım ama Kagelerin bir çoğunu yenicek güçte olduğunu tahmin ediyorum.Kısacası Sasuke zaten şuan gayet güçlü bence başka bi şekilde inidirip kaldırmaya gerek yok ve umarım Naruto Obitoyu felan yeniceksede sadece Kuramanın çakrasıyla yenmesi gibi bi saçmalık olmaz temennim o yönde bişeyler olucak ama ben yakın zamanda bi uplama beklemiyorum kagelerin felan meydana gelmesinden sonra gerçekleşen olaylardan sonra bi up gelir Narutoya.En çokda şu Tsunade ile Hashiramanın karşılaşacağı anı merak ediyorum nasıl bir konuşma geçicek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Genel kanı Sasukenin power up alıcağı yönündede.Bence Sasukeyi bi uplamaya daha gerek yok.Şuan Shinobi dünyasında Madaradan sonra en iyi gözler Sasukede EMS'den dolayı.İtachi'den daha iyi gözlere sahip şuan,sadece kendisini biraz daha geliştirmesi lazım ki bişeyler olsun.Seride daha Narutoyla Sasuke kaç yaşında 16-17 anca vardır heralde kimsenin 20 lerde olduğunu sanmıyorum o yüzden zaman vermek lazım biraz.Narutonunda baş karekter avantajını kullanıp bu kadar güçlü olması gayet normal bence Sasukeyi Narutoyla karşılaştırmak Sasukeye ayıp olur yaşıyanlar arasında kesin konuşmıyım ama Kagelerin bir çoğunu yenicek güçte olduğunu tahmin ediyorum.Kısacası Sasuke zaten şuan gayet güçlü bence başka bi şekilde inidirip kaldırmaya gerek yok ve umarım Naruto Obitoyu felan yeniceksede sadece Kuramanın çakrasıyla yenmesi gibi bi saçmalık olmaz temennim o yönde bişeyler olucak ama ben yakın zamanda bi uplama beklemiyorum kagelerin felan meydana gelmesinden sonra gerçekleşen olaylardan sonra bi up gelir Narutoya.En çokda şu Tsunade ile Hashiramanın karşılaşacağı anı merak ediyorum nasıl bir konuşma geçicek acaba

20 vardır yav.Zaten shippuden narutonun 15 yaşından sonrasını anlatmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Genel kanı Sasukenin power up alıcağı yönündede.Bence Sasukeyi bi uplamaya daha gerek yok.Şuan Shinobi dünyasında Madaradan sonra en iyi gözler Sasukede EMS'den dolayı.İtachi'den daha iyi gözlere sahip şuan,sadece kendisini biraz daha geliştirmesi lazım ki bişeyler olsun.Seride daha Narutoyla Sasuke kaç yaşında 16-17 anca vardır heralde kimsenin 20 lerde olduğunu sanmıyorum o yüzden zaman vermek lazım biraz.Narutonunda baş karekter avantajını kullanıp bu kadar güçlü olması gayet normal bence Sasukeyi Narutoyla karşılaştırmak Sasukeye ayıp olur yaşıyanlar arasında kesin konuşmıyım ama Kagelerin bir çoğunu yenicek güçte olduğunu tahmin ediyorum.Kısacası Sasuke zaten şuan gayet güçlü bence başka bi şekilde inidirip kaldırmaya gerek yok ve umarım Naruto Obitoyu felan yeniceksede sadece Kuramanın çakrasıyla yenmesi gibi bi saçmalık olmaz temennim o yönde bişeyler olucak ama ben yakın zamanda bi uplama beklemiyorum kagelerin felan meydana gelmesinden sonra gerçekleşen olaylardan sonra bi up gelir Narutoya.En çokda şu Tsunade ile Hashiramanın karşılaşacağı anı merak ediyorum nasıl bir konuşma geçicek acaba

20 vardır yav.Zaten shippuden narutonun 15 yaşından sonrasını anlatmıyor mu?

Naruto yarin 17 veya 18 ine girecek ama 17 olmasi lazim
    Sasuke daha buyuk tabi

• 6 yol ayrı bir şey. Pein'in her birisi bir sennin yoluydu. Hepsinin birleşimi de Rikudou oluyor işte.
  • Bugünkü 327 ve 328 İkisi de Flashback Kurbanı Olmuş Ancak Yine de Güzeldi.Çizimler Çok Kötü Geldi Bana Nedense.Kalite Düşüktü Sanırım Ondan.En Sonda da Rikudou'yu Gösterdiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki sitede 15-16 olarak gösterilmiş Narutonun yaşıda günümüze bakarsak 18.Doğum gününü geçtiğimiz bölüm kutlamıştır heralde 17 de olabilir yaş tahmini baya zor gibi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Naruto_Uzumaki
    http://naruto.wikia.com/wiki/Naruto_Uzumaki

Sasukede 15-17 arası olarak verilmiş ama zaten bi bölümde hatırlarsanız Narutonun annesi Kushina,Sasukenin annesiyle konuşuyor Sasuke o zaman annesinin kucağında Kushina ise daha Narutoya hamile ondan yola çıkarsak Sasuke ay olarak yada 1 yaş olmak itibariyle büyük gibi ama çokda önemli değil 1 yaş

http://naruto.wikia.com/wiki/Sasuke_Uchiha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Ya kcm +sennin

bişey sorucam.

Sennin bilge demek
    6 yolu tamamlayarak olamaz cunku 3 tane diyar var

peki direk olarak 3 sennin diyarı olduğundan emin miyiz yoksa 3 mü gördük? benim bildiklerim kurbağa yılan bide şu katsuyu'nun olduğu yer. -tsunade sanırım sade summon yapıyor sennin değil. biri tam açıklarsa sevinirim-
    şimdi aklıma neden geldiğini açıklayım
    juubi gibi bi bijuu'ya hükmedebilmek için büyük bi güç lazım. yani kyuubi bile zorken kim bilir juubi nasıldır. ki rikudo'nun gücü rinnegan'da sanırım juubi'den geliyordu. yani bu adamın juubi'den önceden çok yüksek bi gücü olması lazım. juubi'ye hükmedebilcek kadar. o gücü ne ile elde etti? yani bilmiyorum belki düşündüklerim çok saçmadır. ama mazur görün :)
  • Orochiden birşeyler bekliyorum ben o adama güven olmaz yılan gözlü
    Sasuke'ye kesin bir powerup gelecek. Hatta bana kalırsa geldi çoktan, bayadır ortada yoktu çünkü ama belli etmiyor şu ara. Sasuke boş duracak bir adam değil.

Naruto vs Sasuke olmayacak diyenler itachinin Naruto'ya hediyesini unutmasınlar arkadaşlar. Naruto vs Sasuke kesin olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 30 Ağustos 2013; 0:23:04 >
  • 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.