Bildirim
Naruto Manga (spoiler serbest) (418. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThorOdinson
tobi ms yi nası açıyor peki?
kakashi nasıl açıyorsa öyle -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: itachi237
quote:
Orijinalden alıntı: TuranCan.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TuranCan.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
hayal kırıklığına uğradım. dirilip dirilip muhabbete girmeleri yok mu kusturdun be adam. One piece bu yüzden daha güzel. Ölen olursa bir daha gelmiyor.
679 bölüm olmasına rağmen one piece daha başında sayılır belki bi
nasıl sövdüm anlatamam sana.
olur mu olur saçmalamayan bir o kaldı bilader ne alaka sövmekle spoiler verdiysem üzgünüm konuda spoiler serbest yazıyor.riski göze alcaksın.
birader aklında sorunun var heralde. naruto'nun spoilerı serbest. One piece'in spoilerı nasıl serbest olsun burada? Bana bunu bir açıkla. Tövbe allahım ya.
bilader burası rahatca manga konuşulabilecek bir yer herkes spoiler veriyor diğer anime ve mangalardan alıntılar yapılıyor ilk kez gördüysen yapcak birşey yok git bütün populer mangaları bitir piyasadaki öyle gel spoiler istemiyorsan.
Naruto konusunda one piece tartışıp spoiler vermek.Gayet mantıklı. -
-
-
-
Aynen dağda Minato'nun olmasına takılmadım başta ama sonradan 3. ile birlikte Minato'yu görünce bi sıkıntı var dedim. Muhtemelen hazırda olan arkaplanı kullandı, yenisini çizmeye üşendi. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho
bunları tartışmak yerine tobi o yerden nasıl sağ kurtuldu. düşünün bence.
minato kakashi'ye öyle bir şey söyledi çünkü sandaime ölürse kendisinin hokage olması bekleniyordu. kesinlik yoktu yani, sadece bir beklentiydi. ancak öyle olmadı savaştan sonra sandaime hayattayken koltuğu bıraktı. ayrıca mantıken minato'nun yüzü hokage olduktan sonra dağa işlenmiştir.
sen gai konusunu tamamen yanlış anlamışsın es geçiyorum.
senin dediğin şekil değiştirme jutsusunun adı henge ve çok basit bir jutsu. karşıdaki kişi kuvvetli birisiyse -ki karşısındaki çakra emen bir kılıca sahip kisame- çakrandan durumu anlayabiliyor.
asıl tobi'nin taş altından kurtulması basit. zetsu yaması yapılmıştır.
birkaç yerde birden fazla tobi olabileceği, bunlardan birisinin de obito bedenine sahip olabileceği teorisini okudum. fena gelmedi. ayrıca 3-4 bölümdür de gedo mazo heykeli kayıplarda, tobi bir yerlere ışınladı en son. ondan da bir şeyler çıkabilir.
edit: teori de şu: kakashi ve gai tobi'nin rinnegan kullanmasının boşa çakra harcayacağını söylemişti, tobi'de "güzel gözlem. işte bu yüzden rinnegan kullanmıyorum." demişti ancak obito zaten rinnegan tarafından yönlendirilen 6 bedenden birisi. çok uçuk ama gene de fena değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 30 Ağustos 2012; 0:13:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
quote:
minato kakashi'ye öyle bir şey söyledi çünkü sandaime ölürse kendisinin hokage olması bekleniyordu. kesinlik yoktu yani, sadece bir beklentiydi. ancak öyle olmadı savaştan sonra sandaime hayattayken koltuğu bıraktı. ayrıca mantıken minato'nun yüzü hokage olduktan sonra dağa işlenmiştir.
senin dediğin şekil değiştirme jutsusunun adı henge ve çok basit bir jutsu. karşıdaki kişi kuvvetli birisiyse -ki karşısındaki çakra emen bir kılıca sahip kisame- çakrandan durumu anlayabiliyor.
birkaç yerde birden fazla tobi olabileceği, bunlardan birisinin de obito bedenine sahip olabileceği teorisini okudum. fena gelmedi. ayrıca 3-4 bölümdür de gedo mazo heykeli kayıplarda, tobi bir yerlere ışınladı en son. ondan da bir şeyler çıkabilir.
edit: teori de şu: kakashi ve gai tobi'nin rinnegan kullanmasının boşa çakra harcayacağını söylemişti, tobi'de "güzel gözlem. işte bu yüzden rinnegan kullanmıyorum." demişti ancak obito zaten rinnegan tarafından yönlendirilen 6 bedenden birisi. çok uçuk ama gene de fena değil.
henge no jutsu'yu biliyorum. ilk seride narutonun çuvalladığı fakat zabuza ile ilk karşılaşmalarında on numara kulladığı bir teknik.
obitonun kontrol olayı bence herkesin kabul edeceği birşey. ama obito'yu kim kontrol ediyor. ilk önce nagato desek. daha sonra madara desek. ama arada kalan kısımda kim kontrol ediyor. orası belli değil.
kishi yakında hashiramanın mührünü bir şekilde bozup onuda piyasaya çıkartacak belli oldu artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
quote:
benim bildiğim
-
quote:
henge no jutsu'yu biliyorum. ilk seride narutonun çuvalladığı fakat zabuza ile ilk karşılaşmalarında on numara kulladığı bir teknik.
zabuza olayını hatırlamıyordum hatırlattığın için sağol ancak şöyle bir olay var, naruto evreni iyi planlanmamış bir evren. mesela kishi kakashi ve adını hatırlayamadığım 2-3 karakter aracılığıyla hep "byakugan ezer, sharingan dandik" tarzında şeyler söyledi ama olayların gidişatının nereye gittiğini görüyoruz. henge'nin fark edilebileceği durumları sonradan gördük ancak zabuza olayı daha serinin başındaydı, kishi sonradan henge'nin gücünü azalttı kendince.
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
benim bildiğim
işte minato savaştaki başarısından ötürü hokage oldu ancak o fotoğraf savaş öncesi bir dönemden. bariz saçmalamış kishi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 30 Ağustos 2012; 0:32:54 > -
Obito gerçek tobinin kuklası ise obitoyu halletçekler sonrada gerçeği.İşleri zor.Tabi eğer gerçek tobi,obito değilse. -
Tobiden rinnegan çıkması ciddi ciddi kontrol edildiği özellikle şu olaydan sonra kuvvetle muhtemel.
Bu kadar önemli bir bölümde yondaime heykelinin es geçilmesi oldukca komik olur ya bazilarinin dedigi gibi yondaime idi o zamanlar yada ortada bi bit yenigi var.
Kishi pain arcini pisirip onumuze tekrar koymaz diye umuyorum ama en mantiklisi bu gibi gorunuyor tek bir kisi bu kadar genis bir zaman cizgisinde tum olaylarin kilit noktasi olamaz.Ortada birden fazla tobi ve bir de olayin arkasindaki asil kisi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 30 Ağustos 2012; 0:37:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
quote:
Orijinalden alıntı: [Raist]
baya tepki var kishi gerçekten obito dediyse bile değiştirir
müthiş ötesi yapmışlar çok güldüm
Ayrıca One Piece Spoiler'ı verip onun burda serbest olduğunu sanan arkadaşa da çok güldüm
Edit : Bir teorim var bu obito henge nin geliştirilmiş halini bulmuş olmasınHem kılığa girip hem güçleri kullanabilse mesela yine DNA ile çalışsa edo tensei gibi bu yüzden gerçek madarayı bulamadığından onun kılığına girememiştir hatta bizim kabuto onu bulduğunda o yüzden çok şaşırmıştır nasıl buldun diye? Nasıl teori
Gerçi bu mangaka bunu nasıl açıklarsa açıklasın her türlü bir saçmalık olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ternity -- 30 Ağustos 2012; 0:46:14 > -
Beyler sakin olun Obito zamanda yolculuk etmeyi öğrenmiş işte. Hemen celallenmeyin bu olay çok dallanıp budaklanır. Alternatif bir gelecek söz konusu olabilir bu saatten sonra. -
Herşeyi kafamda kurguladım bak
1-Tobi VS Minato olayı bence orda Tobi gerçek uchiha madaraydı fark ettiyseniz saçı uzundu ve maskesi değisikti.Kendine orochimarunun sahip olduğu jutsuyu kullanmış olabilir nede olsa edo tensei'nin mühürlerini bilen adamdı.Ve Klandan öc almak istiyordu itachiyle iş birliği yaptı
2-Şimdiki Tobi ise gerçek Obito fakat danzou buna kotoamatsukamiiyi kullamıştır ve adamı bi şerefsiz yapmıştır açıkcası
Ama şu Tobinin Danzo yada Orochimaru ile bi bağlantısı yoksa Kishimotoyu öldürürüm o kadar eminim bi bit yenii var -
Uchiha Madara'nın planının detayları ortaya çıkmadıkça soru işaretleri hep olacak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X