Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (285. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
46
Favori
715.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanmıyorum. Çünkü Orochimaru'nun yanındayken karşılaştığı ninjaları öldürmüyordu. Hatta Orochimaru bunu belirtmişti. Sasuke'nin tek amacı abisini öldürmekti. Ancak Itachi'den sonra önünde iki seçenek vardı. Abisinin Konaha'yı ne kadar önemsediğini anlayıp, Konaha'dan olan kaçak bir ninjayı öldürerek Konaha'ya gelip kahraman olmak ya da abisinin intikamını almak için Konaha'yı yıkmak. Sasuke içinde iyilik barındırsaydı zaten ilkini seçerdi. Itachi'nin Sasuke için çizdiği yol oydu.

Daha sonra ise kendi hayatını kaç defa kurtarmış bir takım arkadaşını gözünü kırpmadan sırf hedeflerinden birini yok etmek uğruna feda etti. Üstelik Kakashi'ye söyledikleri, Naruto'nun seni anlıyorum dediği haldeki tavırları da cabası.

Sasuke'nin ikna edilebileceğine inanmıyorum. Özellikle de Elderları öldürmeden önce.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Herkes diyor final battle Sasuke vs Naruto diye.Şimdi böyle bir savaş gerçekleşirse(herkes kesin gözüyle bakıyor ama ben tam olarak öyle düşünmüyorum..) bir kere Naruto ölmez bunun farkındasınız yani animenin ismi Naruto,eğer Kishi saçmalamazsa Sasuke de ölmez Naruto'nun taa küçüklükten beri bir felsefesi var buna göre en yakın arkadaşını nasıl öldürsün...Eğer böyle bir savaş gerçekleşirse eminin ki Sasuke iyi tarafa dönecek.Savaş tam anlamıyla sonuçlanmayacak çünkü birbirlerini yemeneyecekler.Ama diyorsun ya Sasuke bu saatten sonra iyi tarafa dönmez diye(ki ben de böyle düşünüyorum) e o zaman yani iyi tarafa geçmemesi için Naruto ile savaşmamalı.Naruto azdı bu saatten sonra her şeyi başarabilir.O zaman Sasuke Kabuto ile filan dövüşür orada ölür belki Naruto'da aşırı şekilde öfkelenip her şeyi dağıtır...Ya da ne bileyim Sasuke EMS ile Kabuto'yu yenebileceğini düşünüyorum en kötü ihtimal aynı Orachimaru gibi içine alırBöyle bir şey gerçekleşirse Madara ''Sen naptın lan'' deyip ona saldırır ve mecburan taraf değiştirmek zorunda kalır(!)Kusura bakmayın teori üretmek konusunda berbat olduğumu yeni farkettim ama bana mantıklı geliyor

Bu arada mangafox'da çokça tartışması geçen bir konu daha var.Kabuto'nun son kozu ne sizce.Millet hep ya Madara'nın gerçek vucudu ya da kardeşi filan diyorlar.Siz nasıl düşünüyorsunuz

Orijinalden alıntı: moraldecay

Herkes diyor final battle Sasuke vs Naruto diye.Şimdi böyle bir savaş gerçekleşirse(herkes kesin gözüyle bakıyor ama ben tam olarak öyle düşünmüyorum..) bir kere Naruto ölmez bunun farkındasınız yani animenin ismi Naruto,eğer Kishi saçmalamazsa Sasuke de ölmez Naruto'nun taa küçüklükten beri bir felsefesi var buna göre en yakın arkadaşını nasıl öldürsün...Eğer böyle bir savaş gerçekleşirse eminin ki Sasuke iyi tarafa dönecek.Savaş tam anlamıyla sonuçlanmayacak çünkü birbirlerini yemeneyecekler.Ama diyorsun ya Sasuke bu saatten sonra iyi tarafa dönmez diye(ki ben de böyle düşünüyorum) e o zaman yani iyi tarafa geçmemesi için Naruto ile savaşmamalı.Naruto azdı bu saatten sonra her şeyi başarabilir.O zaman Sasuke Kabuto ile filan dövüşür orada ölür belki Naruto'da aşırı şekilde öfkelenip her şeyi dağıtır...Ya da ne bileyim Sasuke EMS ile Kabuto'yu yenebileceğini düşünüyorum en kötü ihtimal aynı Orachimaru gibi içine alırBöyle bir şey gerçekleşirse Madara ''Sen naptın lan'' deyip ona saldırır ve mecburan taraf değiştirmek zorunda kalır(!)Kusura bakmayın teori üretmek konusunda berbat olduğumu yeni farkettim ama bana mantıklı geliyor

Bu arada mangafox'da çokça tartışması geçen bir konu daha var.Kabuto'nun son kozu ne sizce.Millet hep ya Madara'nın gerçek vucudu ya da kardeşi filan diyorlar.Siz nasıl düşünüyorsunuz

Kabutonun son kozu bence Dördüncü Hokage ve Narutoya karşı kullanılabilecek en iyi koz o zaten. Biliyorum diyeceksiniz, Orochimaru ile 5. i dövüşürken Orochimaru 4. yü çağıramamıştı çünkü mühürlüydü. Bir şekilde mühürü kırabildiyse veya narutonun karnındaki mühür gibi zayıfladıysa tekrar onu çağırılabilir hale getirmiş olabilir. Düşüncem bu

Orijinalden alıntı: moraldecay

Herkes diyor final battle Sasuke vs Naruto diye.Şimdi böyle bir savaş gerçekleşirse(herkes kesin gözüyle bakıyor ama ben tam olarak öyle düşünmüyorum..) bir kere Naruto ölmez bunun farkındasınız yani animenin ismi Naruto,eğer Kishi saçmalamazsa Sasuke de ölmez Naruto'nun taa küçüklükten beri bir felsefesi var buna göre en yakın arkadaşını nasıl öldürsün...Eğer böyle bir savaş gerçekleşirse eminin ki Sasuke iyi tarafa dönecek.Savaş tam anlamıyla sonuçlanmayacak çünkü birbirlerini yemeneyecekler.Ama diyorsun ya Sasuke bu saatten sonra iyi tarafa dönmez diye(ki ben de böyle düşünüyorum) e o zaman yani iyi tarafa geçmemesi için Naruto ile savaşmamalı.Naruto azdı bu saatten sonra her şeyi başarabilir.O zaman Sasuke Kabuto ile filan dövüşür orada ölür belki Naruto'da aşırı şekilde öfkelenip her şeyi dağıtır...Ya da ne bileyim Sasuke EMS ile Kabuto'yu yenebileceğini düşünüyorum en kötü ihtimal aynı Orachimaru gibi içine alırBöyle bir şey gerçekleşirse Madara ''Sen naptın lan'' deyip ona saldırır ve mecburan taraf değiştirmek zorunda kalır(!)Kusura bakmayın teori üretmek konusunda berbat olduğumu yeni farkettim ama bana mantıklı geliyor

Ben Naruto'nun herzaman büyümesini olgunlaşmasını istedim Naruto fanı olarak. Ancak her bu fırsat eline geçtiğinde daha da çocuklaştı. Fakat son sayılarda ve Sasuke ile yaptığı konuşmada ''ikimizde öleceğiz'' ''Sasuke'yi bana bırakın'' demesi Konaha'yı korumak için sorumluluk alacağının bir işareti. O yüzden savaş olursa Naruto Sasuke'yi öldürebilir. Öldürmelidir de bence

Madara hiçbir zaman Kabuto'ya güvenmedi. Sırf tabuttaki kişiden dolayı onu yanına aldı. Ancak şu var anlamadığım Kabutosuz savaşa girseydi ve ordusunu savaş alanına soksaydı kesinlikle büyük bir yenilgi alırdı. Çünkü güçlerinin yarısını yendi ninja birliği. Üstelik Edo Tenseiler olmasa Six Path of Painleri de olmazdı. Nasıl bir galibiyet bekliyordu şaşıyorum. Ayrıca savaş bitiminde Sasuke'yi Kabuto'ya vermek gibi bir niyetinin olduğunu da sanmıyorum. O yüzden Kabuto'nun sahneden çekilmesi Madara'nın işine gelir.

Tabut olayı ise çok karışık.Yondaime ya da Leaf'ten hiçbir hokage olamaz çünkü onlar mühürlendi. Geri çağrılamayacağını zaten Kabuto söyledi. Eğer yalan söylemiş olsaydı, bu cümleyi Madara'ya kurduğunda Madara ama bana tabutta onu gösterdin ne iş derdi. Hokageleri eliyoruz.

Geriye bildiğimiz iki kişi kalıyor. Ya Sage of Six Paths ya da Madara'nın kardeşi. Sage olamaz çünkü çok çok önceleri yaşamış dnası bile kalmamıştır onun. Madara'nın kardeşi olabilir ama Madara kardeşinden neden çekinsin? Belki anlattığı kardeşim gözlerini bana kendisi verdi hikayesi yalandır ve kardeşinin intikam almasından korkuyordur ancak hiç sanmıyorum.

Büyük ihtimal ile yeni biri olacak ve herkesi şaşırtan bir karakter bağı olacak. O yüzden pek üstüne düşünmenin gerekli olmadığını düşünüyorum. Çıkınca göreceğiz nasıl olsa

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • @Cypon:Sasuke Naruto tarafından öldürülürse Naruto kendisiyle çelişirir bir kere.Demiyor muydu ''Arkadaşını kurtaramayan bir kişi nasıl Hokage olabilir '' diye.Eğer Sasuke'yi öldürürse bence aynı Jiraiya gibi olur.Köyden ayrılır bir gezgin olur.Hinata'yı da alır yanına.Hokagelikten filan vazgeçer(Eğer kendi ninjalık felsefesinden dönerse o başka ama...)Ha şöyle de olabilir Sasuke ölürken Naruto'ya ''Ben hakketim iyi yaptın.Helal''gibi şeyler söyleyip onu teselli ederse ve de derse ki ''Benim gözlerimi al.Artık hayata benim gözlerimle bakarsın'' eh o zaman Naruto'nun gözü arkada kalmaz.E böyle bir durumda gözleri alıp galiba bilge olabilir vücüdu zaten var gözler eksik bu durumda Rinnegan açıp Madara'yı filan alayını dağıtır...En sonunda da Hokage olur sonra gider Sasuke'nin mezarına 'Teşekkürler kanka der''.Pff şimdi düşünüyorum böyle bir şey olursa ben hayattan soğurum ya off Sasuke ölme bee..Hem Sasuke son Uchiha bütün soyu tükenir eğer ölürse bence ölmeme şansı daha yüksek..Eğer devamı gelirse serinin pff Sharingansız bir Naruto animesi ya da mangası...Çok kötü olur bea Kakashi'yi saymıyorum o dede olur bizimkiler yetişkin olunca.Eh Itachi'yi de saymıyorum o resmi olarak ölmedi mi
    (Al Pacino)
  • Belki de Edo Tensei ölürken ki halleriyle canlandırıyordur onları.Bu benim de kafama takılmıştı.Mesela Madara'da Nagato'nun gözünü almıştı ama hiçbir şey olmamış gibi Nagato'nun da gözleri yerli yerindeydi.

Orijinalden alıntı: Nidhronir

Bi sorum olucak. Sasuke İtachinin gözlerini aldı, fakat İtachi çağırıldığında hala gözleri vardı? Ne ayak

Dna'nın aldındığı zamana bağlı o. Daha önceden almış dnayı kabuto. Itachi'nin gözlerinin olmadığı bedenden eğer dna alıp Edo Tensei yapsaydı o zaman gözleri olmazdı. Mesela Dikkat edersen Nagato'nun ölmeden hemen önce saçları beyazlaşıyor aşırı güç kullanımından dolayı. Ama geri gelen Nagato'nun saçları kızıl değil. Çünkü beyazlaştıktan sonra dnası alınmış. Asıl olay dnasını ne zaman aldığında gizli.

Naruto artık küçükken olduğu karakter değil. Naruto kendisinden ve Sasuke'den daha büyük şeyler olduğunun bilincinde. Tıpkı savaşı kendi bitirmeyi istemesi gibi. Konaha'nın daha büyük olduğunu biliyor ve o yüzden Sasuke'ye sen Konaha'yı yıkmaya gelirsen ben koruyacağım. Bu olursa ikimiz de öleceğiz dedi. Yani onu öldürmeyi kafasına yerleştirmiş bile. Naruto yok sen olmadan Hokage olmam lafını gerçekleri öğrenmeden önce söyledi. Şimdi hem kendi geçmişini hem de Sasuke'nin geçmişini biliyor ve anlayabiliyor Sasuke'yi ve kendisini. O yüzden eğer Naruto Hokage olacak kadar olgunlaşmış ise Sasuke'yi öldüremem diyemez.

Naruto'da doujutsu çıkarsa zaten seriye olan düşüncelerim çok farklı bir yere kayar. Zaten şu karga olayında zor yırttık bi de Sasuke'nin gözleri çıkmasın başımıza

• Ya ben de çok küçümsüyorum EMS'yi.Daha ne olduğunu bile bilmiyoruz.Belki öldüremez Naruto Sasuke'yiYa ben asıl Itachi için üzülürüm Sasuke ölürse be..Küçük kardeşini kaybederse artık onca acı çekmişti zaten bi de buna katlanamaz yahu.Ama yok benim Sasuke'ye de EMS'ye güvenim tam, ölmez kolay kolay Sasuke...Herne kadar kötü bir yolda gitse de anlamak gerek Sasuke'yi Konoha'nın çıkarları uğruna bu hallere düştü o yüzden bu Konoha'yı yok etmek istemesi doğal olarak karşılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zierox -- 4 Eylül 2011; 16:59:01 >

Orijinalden alıntı: Cypon

@UchihaEziği

Sanmıyorum. Çünkü Orochimaru'nun yanındayken karşılaştığı ninjaları öldürmüyordu. Hatta Orochimaru bunu belirtmişti. Sasuke'nin tek amacı abisini öldürmekti. Ancak Itachi'den sonra önünde iki seçenek vardı. Abisinin Konaha'yı ne kadar önemsediğini anlayıp, Konaha'dan olan kaçak bir ninjayı öldürerek Konaha'ya gelip kahraman olmak ya da abisinin intikamını almak için Konaha'yı yıkmak. Sasuke içinde iyilik barındırsaydı zaten ilkini seçerdi. Itachi'nin Sasuke için çizdiği yol oydu.

Daha sonra ise kendi hayatını kaç defa kurtarmış bir takım arkadaşını gözünü kırpmadan sırf hedeflerinden birini yok etmek uğruna feda etti. Üstelik Kakashi'ye söyledikleri, Naruto'nun seni anlıyorum dediği haldeki tavırları da cabası.

Sasuke'nin ikna edilebileceğine inanmıyorum. Özellikle de Elderları öldürmeden önce.

itaçi, sasuke için yol çizerken, onun kendisine olan sevgisini hesaba katmamıştı. onun planına göre sasuke'yi çok sevdiği abisini oldürecek kadar nefretle dolduracaktı. oysa sasuke itaçi'yi öldürdükten sonra sadece "sonunda bitti." sözüydü. madara kendi gerçeklerini anlatırken, ona inanmak istememişti. çünkü hala içten içe konaha'ya bağlıydı. oroçimaru'nun yanındayken o ninja'ları konaha ilkelerine bağlı olduğu için öldürmedi. sasuke bu yüzden önceden itaçi'ye duyduğu nefreti, konaha'ya yönetti. ve bu yüzden diğer ninja ve samurai'lara öldürmek için saldırıyor. buradaki sorun, sasuke'nin içinde iyilik olup olmamasından değil, içindeki sevgi ve nefret ilişkisinde yatıyor. sasuke konaha'yı kötü olduğu için değil, abisini kaybetmesine neden olduğu için yok etmek istiyor.

bunu pek çok yerde dile getirdim. danzou'nun kolunda sıralanmış şaringan'ları gördükten sonra, sasuke'nin gözü kimseyi görmez. ne sakura nede şaringan sahibi kakaşi onun nefretinden muaf kalabilirdi.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Katılıyorum

Orijinalden alıntı: dergul

quote:

@UchihaEziği

itaçi, sasuke için yol çizerken, onun kendisine olan sevgisini hesaba katmamıştı. onun planına göre sasuke'yi çok sevdiği abisini oldürecek kadar nefretle dolduracaktı. oysa sasuke itaçi'yi öldürdükten sonra sadece "sonunda bitti." sözüydü. madara kendi gerçeklerini anlatırken, ona inanmak istememişti. çünkü hala içten içe konaha'ya bağlıydı. oroçimaru'nun yanındayken o ninja'ları konaha ilkelerine bağlı olduğu için öldürmedi. sasuke bu yüzden önceden itaçi'ye duyduğu nefreti, konaha'ya yönetti. ve bu yüzden diğer ninja ve samurai'lara öldürmek için saldırıyor. buradaki sorun, sasuke'nin içinde iyilik olup olmamasından değil, içindeki sevgi ve nefret ilişkisinde yatıyor. sasuke konaha'yı kötü olduğu için değil, abisini kaybetmesine neden olduğu için yok etmek istiyor.

bunu pek çok yerde dile getirdim. danzou'nun kolunda sıralanmış şaringan'ları gördükten sonra, sasuke'nin gözü kimseyi görmez. ne sakura nede şaringan sahibi kakaşi onun nefretinden muaf kalabilirdi.

Sasuke hala içinde küçüklüğünden kalan iyiliği taşısaydı, sadece Uchiha klanını yok edenlerin ölmesini isterdi. Ancak Sasuke Konaha'yı tamamen yok etmek istiyor içindeki masum insanlar ile birlikte. Bunu kage toplantısı basarken etrafa Amaterasu saçarken gördük. Danzou'yu öldürmek istemesini anlayabilirim. Diğer Elder'ların öldürmek istemesini de anlayabilirim. Ancak herkesi kıyımdan geçirmek onun iyiliğinin nefret ile bastırılmış olduğunu göstermez. Nefretinin içindeki iyiliği yok ettiğini gösterir. O yüzden Sasuke şu an Itachi'ye görev verenleri öldürse bile durmaz. Önüne gelen herkesi doğramak isteyecektir. Savaşa dahil olduğunda sadece Konaha ile sınırlı kalmayacak. Uchiha katliamı ile ilgilisi olmayanlara da saldıracak.

Sasuke'nin taraf değiştirmesi için artık çok geç. Karanlık tarafı tamamiyle özümsemiş halde şu anda.

• quote:

quote:

quote:

@UchihaEziği

Sasuke hala içinde küçüklüğünden kalan iyiliği taşısaydı, sadece Uchiha klanını yok edenlerin ölmesini isterdi. Ancak Sasuke Konaha'yı tamamen yok etmek istiyor içindeki masum insanlar ile birlikte. Bunu kage toplantısı basarken etrafa Amaterasu saçarken gördük. Danzou'yu öldürmek istemesini anlayabilirim. Diğer Elder'ların öldürmek istemesini de anlayabilirim. Ancak herkesi kıyımdan geçirmek onun iyiliğinin nefret ile bastırılmış olduğunu göstermez. Nefretinin içindeki iyiliği yok ettiğini gösterir. O yüzden Sasuke şu an Itachi'ye görev verenleri öldürse bile durmaz. Önüne gelen herkesi doğramak isteyecektir. Savaşa dahil olduğunda sadece Konaha ile sınırlı kalmayacak. Uchiha katliamı ile ilgilisi olmayanlara da saldıracak.

Sasuke'nin taraf değiştirmesi için artık çok geç. Karanlık tarafı tamamiyle özümsemiş halde şu anda.

Karanlık tarafı özümsemedi.Orachimaru,Itachi,Madara...Bu üçlü tarafından yavaş yavaş karanlığı çekildi.Her biri ayrı ayrı içindeki nefreti ve intikam duygusun körükledi.Sonra da ruhu bu kadar nefreti bu kadar intikam duygusunu taşıyamadı.Ve en sonunda o bildiğimiz Sasuke gitti,yerine şimdiki Sasuke geldi.Bu arada bu üçlü içinde Itachi'nin olmasının sebeni Dergul'un da dediği gibi planlama hatası.Itachi gerçekten çok yüce bir kişilik kardeşi için her şeyi yapmayı hazırdı ona yaşattığı bunca acıdan sonra küçük kardeşnin ellerinde can vererek onu biraz rahatlatmak istedi.Ancak Itachi planına Sasuke'nin ona olan sevgisini katmadı.Gerçekleri öğrendiğinde emin olun ki sıradan bir insan olsaydı abisinin yolundan gider Konoha'yı korurdu.Ancak Sasuke abisinin çektiği acıları hazmedemedi.Abisi bütün dünyada acımasız bir katil olarak bilindi,köyünden kaçıp sürgün hayatı yaşamak zorunda kaldı.Bütün soyunu öldürmek zorunda bırakıldı.İnanın bana Itachi görüldüğü gibi duygusuz bir insan değil.O hepsini içene attı ve arkasına bakmadan çekip gitti...Bu fedakarlığı Konoha için yaptı.Konoha yüzünden hayatı darmadağan oldu.Sasuke de bunları kabul edip iyi mi olacaktı?Yapmayın Allah aşkına.Sasuke'yi herkes anlayamaz...İnanın bana Sasuke içinde çok büyük bir psikolojik ve duygusal savaş veriyor.İçindeki bu büyük savaşı kazanırsa anca döner Konaha'nın saflarına...İsterdim Konoha saflarında olmasını ancak dediğim gibi herkes anlayamaz onu.Davasına kesinlikle hak veriyorum ancak söylediğin gibi masum insanları da kurban etmek zorunda bunun için.İşte ben de buraya kadar hak veriyorum.Onları öldürmekle alınmaz intikam filan.Danzo'yu öldürdü işte daha ne istiyorsa?

quote:

quote:

@UchihaEziği

konaha'ya olan kızgınlığı, tüm bunlara sebep olmasında yatıyor. abisinin konaha için bu acılara katlanmasını kabullenemiyor. ayrıca danzou ve elder'lar emir verenler olsa da konaha'ların kyuubi yüzünden uçiha'ları suçlamaları ve tacizleri, tüm bu olayları başlattı.(bu madara'ın hikayesiydi, diyebilirsiniz. ama konaha'nın naruto'ya olan tavırları, bunu doğruluyor.) bu yüzden de sakuke'nin gözünde masumlar olmayabilir.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • 2 dk okuyayım dedim çok şaçmalamışsınız. Sanki duyguları var gibi. Alt tarafı bir karakter adam onun duygusuna göremi yapacak allahınızı severseniz yok inanmak istememiş konoha bağlıymış çünkü vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 4 Eylül 2011; 20:33:27 >

Orijinalden alıntı: Defense Devil

2 dk okuyayım dedim çok şaçmalamışsınız. Sanki duyguları var gibi. Alt tarafı bir karakter adam onun duygusuna göremi yapacak allahınızı severseniz yok inanmak istememiş konoha bağlıymış çünkü vs.

Ergen emo triplerine girmek için duygu gerekmiyor mu

@dergul

Aynı olayı Naruto'ya da yaptılar. O da zamanında intikam alma isteği doluydu( bkz Bee'nin şelale eğitiminde ortaya çıkan kötü tarafı) Ama Naruto bunu aştı. Sasuke eğer ortada ben intikamcıyım kimse benden güçlü olamaz triplerine girmeseydi bu hale gelmezdi. Sasuke'nin bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu yine kendisidir. Diğer olaylar sadece hızlandırıcı etki yapmıştır.

• quote:

quote:

2 dk okuyayım dedim çok şaçmalamışsınız. Sanki duyguları var gibi. Alt tarafı bir karakter adam onun duygusuna göremi yapacak allahınızı severseniz yok inanmak istememiş konoha bağlıymış çünkü vs.

Ergen emo triplerine girmek için duygu gerekmiyor mu

@dergul

Aynı olayı Naruto'ya da yaptılar. O da zamanında intikam alma isteği doluydu( bkz Bee'nin şelale eğitiminde ortaya çıkan kötü tarafı) Ama Naruto bunu aştı. Sasuke eğer ortada ben intikamcıyım kimse benden güçlü olamaz triplerine girmeseydi bu hale gelmezdi. Sasuke'nin bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu yine kendisidir. Diğer olaylar sadece hızlandırıcı etki yapmıştır.

bir hikayeyi sadece okumak yetmez. karakterlerinide anlamalısın. eğer hikaye yazmak sadece karakter üzerine olsaydı, herkes yazar olurdu. ama hikayelerin özünü, karakterlerin ve olayların duyguları oluşturur.

evet, ama naruto'nun öfkesini söndüren iruka sensei vardı. ama sasuke'nin nefretini söndürecek kimse yoktu. sasuke'nin itaçi'ye olan nefreti birden oluşmadı. aradan geçen yıllar boyunca, konahalıların gözünün önünde gelişti. hiç biri onu bir kenara çekip, nefretin seni tüketecek diye rehberlik etmedi. onu hayatta kalmış son uçiha'lı olarak gördüler. etrafına sar5dığı kabuğuda karizmatik lik diye algıladılar. oysa hepsi ona ne yapacağını bilerek sasuke'nin nefretinin beslenmesini izlediler. itaçi geri döndüğünde ona karşı duracak bir uçiha olması gerekiyordu.

uçiha katliamında da masumlar öldürüldü. koca klandaki tek çocuk sasuke değildi. büyük ihtimalle ondan daha küçükleride vardı. klanın liderinin en küçük oğlu bile tüm bu karmaşa ve düşmanlıktan haberi yoksa, diğer çocukların bilme olasılığı ne kadardır. istenilseydi sadece sasuke değil, diğer çocuklarda kurtulabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 4 Eylül 2011; 20:54:36 >

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Ben Donzougillerin yaptıklarını meşru göstermeye çalışmıyorum. Madara kadar kötü karakterler onlar da. Ancak Sasuke'in Sakura-Naruto-Kakashi ile takım olmasından sonra Naruto, İruka'dan nasıl bir ilgi alaka gördü ise Sasuke de aynı alakayı gördü. Gelip saçı oksanmadı belki ama güvendiği, yakın olduğu, arkadaşça bir rekabetin içine girildiği bir ortamı vardı. O an Naruto nasıl iyilikten yana olduysa Sasuke'de olabilirdi. Ne zaman ki sürekli ezik gördüğü Naruto'nun onu geçme potansyeli olduğunu anladı, o zaman kıskançlığı başladı. Çünkü aklında bu salak Naruto bu kadar güçlüyse, Itachi nası güçlüdür kimbilir deyip Naruto'dan nefret etmeye başladı. Naruto da Sasuke'yi güç konusunda kıskanmıştır tabi ama bunu nefrete çevirmedi.

Ayrıca çatıdaki kapışmalarından sonra, hatta Chunin sınavı sırasında da Kakashi her zaman Sasuke'ye nefretin eline düşmemesini tembihledi. Naruto'dan daha çok yanında oldu Sasuke'nin. Ama o arkadaşları ile birlikte güçlenmek yerine (çünkü onları kendinden aşağı görüyordu) tek başına güçlenmeyi ve Itachiyi öldürmek için bedenini Orochimaru'ya vermeyi bile göze aldı.

Etrafındaki olaylar etkilememiştir demiyorum. Ama bu hale gelmesinin temel sebebi kendisidir. Ayrıca Sasuke'nin hayatta kalması tamamiyle Itachi'nin görevi alma karşılığında istediği fiyattır. Sarutobi bunu kabul ediyor ve Sasuke'nin güvenliğinden sorumlu oluyor. Itachi'ye karşı elde bulundurulan bir koz değil Sasuke. Itachi'nin Sarutobi öldükten sonra Konaha'ya gelmesi ise Danzou'ya gözdağı vermek içindi.

• quote:

Saçmalak mı?Burada karakter çözümlemesi yapıyoruz ne alakası var?Edebiyat dersinde hiç okuduğun kitabın kahramanlarını tahlil etmedin mi?Aynı şeye denk gelir...

@Cypon:Kesinlikle katılmıyorum.Naruto'nun karanlık tarafı insanların ona karşı tutumlarının değişimini baz alarak konuşuyordu.Açıkçası bu kötü bir şey millet ondan nefret ediyordu işLeri düştü mü döndüler bir anda.Şimdi Naruto'nun istediği bir şeydi kabul görmek.Ancak karanlık tarafı öyle görmüyordu intikam al diyordu.Aşması gereken intikam duygusu buydu.Kusura bakma ancak Sasuke'nin intikam gerekçesiyle Naruto'nunkini bir tutmuşsun...Olabilir mi böyle bir şey?Sasuke'nin soyu katledildi gözü önünde.Annesi,babası..Abisi bir araç gibi kullanıldı ve atıldı...Bu hale gelmesenin sebebi Konoha'dır.Eh işte bu hale getirmeselerdi Sasuke'yi.Napalım Konoha çeksin cefasını...

NOT:Burada bu soykırımı Konoha yaptı dedim.Malumunuz asıl suçlu Danzo ve arka planda Madara.Ancak Sasuke bunları bilmiyor.Yazıyı onun tarafından yazdım o nedenle Konoha diye genelledim soykırımı yapanları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zierox -- 4 Eylül 2011; 21:22:51 >
  • evet sasuke team 7'de huzuru buldu, ama bu kısa süre yılların etkisiyle kemikleşmiş bir nefrete karşı yeterli olur mu. birde üstüne itaçi'nin gelip, bu nefreti alevlendirmesini de eklersek. bu ancak pollyanna tarzı hikayelerde olur. sasuke naruto'yu kıskandığı için team 7'den olaylı bir şekilde ayrılmadı. naruto'nun geride kalmasından çok itaçi ile arasındaki güç farkının azalmadığı için oroçimaru'nun yanına gitti. evet team 7 ile birlikte güçlenip abisiyle yüzleşebilirdi. ama bu ancak pollyanna tipi hikayelerde olur.

sarutobi, danzou ve itaçi arasındaki anlaşmadan diğerlerinin haberi yok. onlar için itaçi bilinmeyen bir sebepten klanını katletmiş bir katil. ne zaman konaha'ya dönüp, bunu başka bir klan üzerinde tekrar yapıp yapmayacağı belirsiz bir şeydi. o yüzden sasuke'yi gelecek için bir güvence olarak görmelerini yadırgamam.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.