Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
714.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garrote

rokudo sennin'in boynundaki 6 işretli kolye norutonun boynundada çıktı bu neoluyor şimdi!

Jr. Rokudou Sennin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

rokudo sennin'in boynundaki 6 işretli kolye norutonun boynundada çıktı bu neoluyor şimdi!

Jr. Rokudou Sennin

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

çok iyi bi bölümdü ama biçok şeyi anlamadım şimdi bu sage of six paths mi oldu

Olaylar çok hızlı gelişti bu yüzden benimde anlayamadığım noktalar var.Animede ayrıntılı görürüz veya ileride flasback olabilir
  • Evet yaa o taktiği nereden öğreniyor birkere galiba artık sage modda gücünü alabilecek gerçekten karmaşık yaptılar
  • 499 okudum fena bölünmüş.Havada uçusan rasenganlar,narutonun kyubini çakrasinı tam çektiği zaman ki hali hakikaten iyiydi.Bu mutlak savunma olayı mühürden kaynaklanıyor herhalde yani minato veya kushinanın işi.500 de sasuke geliyor demek hele bir açsın bakalım emsyi düzelir belki kişiliği büyük gücün büyük sorumluluk getirdiğini anlar belki.
  • Valla düşüncülerime göre kushina neden öldü biliyormusunuz bilinmiyorsa kushinada kyuubiyi mühürlemiş olabilir ama biryere kadar gidiyo olabilir çünkü kyuubi "Bunu unutmacağım naruto..." diyor Elbet ilerde birşeyler yapıcak kyuubi. ha bu arada önceki sayfalarda kyuubiyle anlaşıp anılarını alıcak olayı olmamasına üzüldüm biraz ilerde anlaşa anlaşa ilerlerlerdi
  • Bana kalırsa bu bölüm Madara'nın bütün planını ortaya çıkaran bölüm olacak. Naruto annesinin yardımıyla Kyubiyi yendi daha doğrusu cakrasını kendi içine muhurledi. Planını gerçekleştirdi sonunda :D

Ancak daha farklı şeyler çıkarabiliriz bu bölümden ki benim teorim de burda giriyor devreye. Şimdi biliyorki 9 tane biiju aslında 10 kuyruklu olan jubinin birer parçaları. Madara'nın planı da jubinin hostu olarak güçlenmek. Şimdiye kadar 7 tanesini yakaladı GM'nin içinde saklıyor ancak bujular orada birleşik hale mi geliyor? Yani hepsini bir araya getirdiğinizde birden ortaya jubi mi çıkıyor? Bence hayır..

İlk başta gözümüze mükemmel host olayı sokuldu. Hachibi bu işin üstadı dediler bijusu ile uyumlu olarak anlatıldı şimdi ise Naruto Kyubi'yi kontrol altında alınca üstünde RS'in kolyesi ve saçlarının şekli oluştu.Üstüne de Kushina benim özel bir çakram var dedi.

Burdan çıkarılacak sonuç şu. Naruto senju olarak RS'in bedenine sahip. RS'in küçük çocuğunun soyundan geldiği için bu güç içinde var. Ayrıca annesinden gelen özel çakra sayesinde kolayca kyubiyi etkisiz hale getirdi. Madara'nın asıl planı da bu zaten. Bütün kuyrukluları yakalayıp Naruto üzerinde birleştirecek ve sonuçta ortaya jubi çıkacak. Sasuke MS'a sahip olunca hala naruto'yu yakalamadınız mı diye sordu. Ancak Madara sen hachibiyle ilgilen Naruto'yu bize bırak dedi. Neden sona bırakılmak isteniyor Naruto? Bence sebep bu yuzden.

Ayrıca bildiğimiz kadarıyla hachibide RS'in izleri oluşmadı. Naruto da oluşmasının bir sebebi var ki bu da Jubi için mukemmel host olmasından kaynaklanıyor.

Kyubi'nin '' Bu.. Rokudou Sennin ?.. '' demesinin sebebi de Naruto'nun yeni aldığı şekil değil. Çünkü 13. sayfadan sonra Kyubi beni sinirlendiriyorsun diyor çocuğun suratına bakıp. Naruto mühür işlemini yaptıktan sonra gözleri üzerine düşen parçalara dönüyor ve Bu.. Rokudou Sennin ? diyor. Yani teknik RS'in tekniği. Büyük ihtimalle Jubi'yi mühürlediği teknik.

Bu tekniği zaten küçük oğluna miras bırakmıştı o yüzden Minato'nun nasıl bulduğunu anlamak zor olmaz. Ayrıca bu teknik Jiraya'nın ağzından çıkan kurbağaya söylediği ''o jutsu''. Sadece ''Naruto''nun tamalayabileceği o jutsu.. Yine sonuçta olay Naruto'ya geliyor.

Ayrıca Kushina'nın bir önceki host olmasını nasıl bağlayacak Kishi merakla bekliyorum Tani Sasuke'nin EMS'ınını da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Bana kalırsa bu bölüm Madara'nın bütün planını ortaya çıkaran bölüm olacak. Naruto annesinin yardımıyla Kyubiyi yendi daha doğrusu cakrasını kendi içine muhurledi. Planını gerçekleştirdi sonunda :D

Ancak daha farklı şeyler çıkarabiliriz bu bölümden ki benim teorim de burda giriyor devreye. Şimdi biliyorki 9 tane biiju aslında 10 kuyruklu olan jubinin birer parçaları. Madara'nın planı da jubinin hostu olarak güçlenmek. Şimdiye kadar 7 tanesini yakaladı GM'nin içinde saklıyor ancak bujular orada birleşik hale mi geliyor? Yani hepsini bir araya getirdiğinizde birden ortaya jubi mi çıkıyor? Bence hayır..

İlk başta gözümüze mükemmel host olayı sokuldu. Hachibi bu işin üstadı dediler bijusu ile uyumlu olarak anlatıldı şimdi ise Naruto Kyubi'yi kontrol altında alınca üstünde RS'in kolyesi ve saçlarının şekli oluştu.Üstüne de Kushina benim özel bir çakram var dedi.

Burdan çıkarılacak sonuç şu. Naruto senju olarak RS'in bedenine sahip. RS'in küçük çocuğunun soyundan geldiği için bu güç içinde var. Ayrıca annesinden gelen özel çakra sayesinde kolayca kyubiyi etkisiz hale getirdi. Madara'nın asıl planı da bu zaten. Bütün kuyrukluları yakalayıp Naruto üzerinde birleştirecek ve sonuçta ortaya jubi çıkacak. Sasuke MS'a sahip olunca hala naruto'yu yakalamadınız mı diye sordu. Ancak Madara sen hachibiyle ilgilen Naruto'yu bize bırak dedi. Neden sona bırakılmak isteniyor Naruto? Bence sebep bu yuzden.

Ayrıca bildiğimiz kadarıyla hachibide RS'in izleri oluşmadı. Naruto da oluşmasının bir sebebi var ki bu da Jubi için mukemmel host olmasından kaynaklanıyor.

Kyubi'nin '' Bu.. Rokudou Sennin ?.. '' demesinin sebebi de Naruto'nun yeni aldığı şekil değil. Çünkü 13. sayfadan sonra Kyubi beni sinirlendiriyorsun diyor çocuğun suratına bakıp. Naruto mühür işlemini yaptıktan sonra gözleri üzerine düşen parçalara dönüyor ve Bu.. Rokudou Sennin ? diyor. Yani teknik RS'in tekniği. Büyük ihtimalle Jubi'yi mühürlediği teknik.

Bu tekniği zaten küçük oğluna miras bırakmıştı o yüzden Minato'nun nasıl bulduğunu anlamak zor olmaz. Ayrıca bu teknik Jiraya'nın ağzından çıkan kurbağaya söylediği ''o jutsu''. Sadece ''Naruto''nun tamalayabileceği o jutsu.. Yine sonuçta olay Naruto'ya geliyor.

Ayrıca Kushina'nın bir önceki host olmasını nasıl bağlayacak Kishi merakla bekliyorum Tani Sasuke'nin EMS'ınını da..

haftaya manga yok yani bu hafta bu arada juubi ay ın içinde hapis RS oraya tıktı vücudunu
  • Jubi ayın içirisnde değil. RS Jubi'nin çakrasını bedeninden ayırdı ve bedenini Chibaku Tensei ile kimsenin erişmeyeceği bir yere gönderdi ki bu ay oluyor. Bundan da yola çıkarsak yukarda yazmamıştım Bütün kuyrukluları bir araya getirsen bile bir bedene ihtiyacın olacak tabi ayı dünyaya indirmediğin sürece Ki bu beden de Naruto bence. Evet ayrıca biliyorum haftaya yeni bölüm olmadığını 500'e özel olarak bir hafta ara verdi Kishi.
  • ama bunun için o zaman sasuke de lazım çünkü göz yok narutoda olsa bile illaki eternal mangekyou olması lazım
  • Naruto'nun göze ihtiyacı yokki.. Yukarda yazdım zaten senju yani kuçuk çocuk ''bedeni'' miras alıyor. Uchiha yani büyük çocuk da ''gözleri'' miras alıyor. Gözler zaten var Madara'nın kendisinde. Zaten bi bölümde artık Rinneganı da toplamam gerek gibi birşey söylemişti. Çok basit düşünürsek Jubinin hostu olmak için Sage of six paths olmak gerekiyor. Bunun içinde ''beden'' ve ''göze'' ihtiyaç var. Senjudan kalan tek kişi var kim o? Naruto tabiki. Peki Uchiha'dan kim var Sasuke ile Madara.. Madara'nın Sasuke üzerinde savaş sonuna kadar belli bir planı var. Ondan sora Kabuto ile anlaştı zaten ona verecek Sasuke'yi. Yani Jubi'yi kontrol etmesi için Sasuke'ye ihtiyacı var.

Bence ya bir şekilde Sasuke'de rinnegan çıkaracak bu adam. Ya da toplaycak bi yerden rinneganı kendisine transfer edecek. Naruto'nun tek görevi burda yani bnm teorimde GM gibi bütün bujuları içinde toparlayabilecek bir bastırıcı çakrasının olmasından dolayı tabi bide senju olmasından dolayı Madara'nın gerçekleştiremeyeceği ''bedeni'' Naruto'nun yapabilmesi. Onun için sona bırakıldı Naruto diğer hostların aksine.
  • Üzülerek söylüyorumki teorin başından çürük Çünkü Juubi'yi taşıyabilmek için gerçekten çok güçlü bir bedene ihtiyacın var. Naruto da henüz bu güce uzak. Yani Juubi hostu olamaz Naruto, Madara Juubi hostu olmak istiyor zaten. Naruto'nun içinde toplamak gibi birşey yapmaz, adam baş düşmanı.
    Ama Naruto'nun içinden Juubi'nin bir parçasının çıkacağını biliyoruz Spoiler sayesinde. Ayrıca Madara'yı Tobi olarak düşünmeyin. Madara, Nagato gibi farklı bedenleri kontrol ediyor. Henüz Madara'nın EMS'sini görmedik hatırlatırım, 3 virgül Sharingan görebildik sadece.
    Kendi bedeni çok güçsüz olduğu için zaten Gedo Mazo içine hapsediyorlar bijuuları. Gedo Mazo olmadan olmaz o iş çünkü Gedo Mazo hem Juubi'yi tasvir ediyor hem de dikkat ederseniz elleri kelepçeli ve ağzında bir scroll var. Hatta benim Gedo Mazo'ya Juubi'nin bedeni dediğim bir teorim mevcut.

Ayrıca ilk mesajda yazmışsın:

Bee ile Hachibi'nin birleşmesini bilmiyoruz ama oluşmamasının sebebi, Bee'nin öyle bir teknik kullmadan Hachibi'yi yenmesi ve gönüllü ve severek birlikte olmalarından.
    Ayrıca Naruto o şekilde görünüyor çünkü o sırada Kyuubi serbestti ve Naruto zaten sahip olduğu hayvani çakrası Kyuubi'yi bastırmayıp serbest kaldı, Sage çakrası ve Uzumakilerin sahip olduğu özel bir çakranın farkına varınca birden bedeni çakra patlaması yaşadı ve o görüntüyü aldı. O tekniği yapabilmek içinde doğru andı çünkü çok yüksek çakra gerekiyordu. Haliyle o şekli almış oldu. Yani Rikkoudu Sannin'in tekniğini kullanması dışında bir extra yok orada. Juubi ile de alakası yok.
  • Peki neden RS'in görüntüsünü aldı bedeni kyubi ile birleşince? Ayrıca Naruto o kadar güçlü bir hale geldi ki. Hala rasengan kullanıyor olabilir ancak elde ettiği güçler Sasuke'yle bire bir kapışacak vaziyette ki Sasuke de EMS var.

Madara'nın ne olduğunu henüz bilmiyoruz 500 de öğrenebiliriz. Ancak su anki manga gidişatına göre Tobi Madara. Bunu Kendi söyledi planını anlattı. Daha önce Kyubi saldırısında onun olduğunu biliyoruz maskeli sahıs olarak. Ayrıca kendisi de eski gücünden uzak olduğunu söyledi yani bedenen zayıf olan biri jubi yi nasıl diriltebilir ya da kontrol edebilir. GM jubinin bedeni değil çünkü bedeninin aya dönüştüğünü Madara kendi söyledi. Ya ayı aşağıya indirecek ya da bir şekilde yeni bir tane oluşturacak. Beden olmazsa ortada sadece başıbos gezen cakralar kalır.

Bana kalırsa sadece aşırır derecede çakraya sahip olduğu için RS'in görüntüsüne bürünmesi garip geliyor. Baska bir şekilde yapabilirdi çizer ama yapmadı.
  • Anlatamadım galiba.. Rikkoudu Sannin'in görüntüsünü alma gibi birşey yok. Boynundaki 6 virgül, bedenindeki işaretler falan kullandığı teknik ile alakalı. Onun dışındaki saçı olsun vs. o sırada yaşadığı çakra patlaması ile oluşmuş ama Kishi bize o şekilde gösteriyor.
    Ayrıca Sasuke'de EMS yok, 500. bölümde alacağı söyleniyor. Ve Naruto bilmeden de olsa mutlak korunmayı da aktive etti böylece Sasuke onun karşısında falan duramaz şu anki durumu ile. Naruto şu an köyünün en güçlüsüdür Sasuke de dahil.
    Madara'nın ne olduğunu tabiki bilmiyoruz ama verilen spoilerlara göre konuşuyoruz ki onlaylanmış demek %100 doğru demek. Tobi tabiki Madara ama gerçek Madara Tobi değil. Madara da bedenden bedene geçiyor Nagato gibi. Zaten zayıf olduğu için bu beden değiştirme olayı var.

Ayrıca Gedo Mazo'nun Juubi'nin bedeni diye kendi teorimde söylemiştim. Kesin birşey yok. Fakat o mantıkla bakarsak Juubi kesinlikle çıkamazdı değil mi ?
    Nagato ve Rinnegan yardımıyla bedenini dünyaya indirmiş ve çakraları topluyor olabilir. Ve Madara'nın herşeyi doğru söylediği ne malum ? Madara herşeyi kendi işine gelecek şekilde anlatıyor.
  • Hayır anladım demek istediğini. Zaten benim söylediklerim adı üstüne teori İşin garip tarafı buna karşı senin mangadaki somut şeyler sunman yerine söyle olmustur olabilir demen Sasuke EMS aldı bunu gördük. Hatta Sasuke'nin evet Itachi'nin gücünü hissedebiliyorum dediğini de gördük mangada. Tam olarak güçleri görmedik sadece.

Ayrıca %100 doğru olan spoilerla ilgili link yada bilgi verebilirmisin? Okuduğum spoilerlar içerisinde Madara ile ilgili bilgilere raslamamıstım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 20 Haziran 2010; 15:39:52 >
  • Manganın son ekinden anladığım kadarı ile Narutonun annesi Narutoya hamile iken taşıyıcıymış şayet öyleyse Narutonun saf çakrası şu anda efsanevi senninlerden bile daha fazla.Kyuubi'nin kendi içinde mühürlenmesi muhtemelen eski mührün sorun çıkarmasından.Narutonun yaptığı anlaşmada bu mühür ona veriliyor zaten ve naruto bu mühürle kendi çakrasını kullanmadan Kyuubi içinde hapsoldu yanlış anlamadıysam.Bundan sonra Naruto'nun Rasen Shruken'i tek seferde 5-6 muhtemelen 8-10 kere yapabileceğini düşünüyorum.Seninnin modda iken bile o saf çakrasının bastırılmış haliyle 2 kere yapabildiğine göre sanırım abartmış olmam.Kyuubi2yi mühürlerken devasa rasenganlar ardı ardına geldi.Bu savaş farklı boyutta aynı çakra gereksinimine sahip bir şekilde yapıldıysa daha o yaştan bütün ulusları sadece güç ile bile tek çatı altında toplayabilecek türden.Madara'nın altı yolla felan uğraşıp Juubi'yi bir şekilde çıkartabileceğini zannetmiyorum.Zaten NArutoya gereksinimi var ki Narutoda yeterince güçlendi.Bu arada Narutonun boynunda beliren altı virgül işareti sadece altı yolun bilmemnesinde olan bir mühür ya da işaret gibi duruyor.Eğer öyle ise Narutonun bu gözlere sahip olması içten bile değil.babası 4. hokage annesi kyuubi taşıyıcısı.Jiraya sennin ve kurbağa sennin tarafından eğitilip sennin oldu zaten.Kyuubiyi de mühürledi kendi içinde.Sasuke Danzo gibi müsait yerine kadar Sharinganla doldursa bile birşey yapabileceğini zannetmiyorum fakat Narutonun söylediği söz sonrası ile savaşın sonunda İkisininde ölebileceğini tahmin ediyorum.Bu arada Narutoya gerçekten iyi bir katana yakışırdı.

Bu arada Azuma aklıma geliyor her zaman onu da öldürdüler ya daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Anlatamadım galiba.. Rikkoudu Sannin'in görüntüsünü alma gibi birşey yok. Boynundaki 6 virgül, bedenindeki işaretler falan kullandığı teknik ile alakalı. Onun dışındaki saçı olsun vs. o sırada yaşadığı çakra patlaması ile oluşmuş ama Kishi bize o şekilde gösteriyor.
    Ayrıca Sasuke'de EMS yok, 500. bölümde alacağı söyleniyor. Ve Naruto bilmeden de olsa mutlak korunmayı da aktive etti böylece Sasuke onun karşısında falan duramaz şu anki durumu ile. Naruto şu an köyünün en güçlüsüdür Sasuke de dahil.
    Madara'nın ne olduğunu tabiki bilmiyoruz ama verilen spoilerlara göre konuşuyoruz ki onlaylanmış demek %100 doğru demek. Tobi tabiki Madara ama gerçek Madara Tobi değil. Madara da bedenden bedene geçiyor Nagato gibi. Zaten zayıf olduğu için bu beden değiştirme olayı var.

Ayrıca Gedo Mazo'nun Juubi'nin bedeni diye kendi teorimde söylemiştim. Kesin birşey yok. Fakat o mantıkla bakarsak Juubi kesinlikle çıkamazdı değil mi ?
    Nagato ve Rinnegan yardımıyla bedenini dünyaya indirmiş ve çakraları topluyor olabilir. Ve Madara'nın herşeyi doğru söylediği ne malum ? Madara herşeyi kendi işine gelecek şekilde anlatıyor.

arkadaşlar bu mutlak koruma durumu nedir.
    ben anlayamadım o ksımı. manga taafında da görenmiyorum. yardımcı olup açıklar mısınız.
    thx..
  • Yakışıyor mu arkadaşlar? Ne istiyorsunuz güncelleme haberlerine kadar tüm diğer platformların konularını kaldırmamı ve yasaklamamı mı? Bu şekilde mi engelleyeceğiz bu tartışmaları? Birebir yapacağınız tartışmaları bu tür bir konu üzerinde yaparak bir kazanım elde ettiğinizi mi düşünüyorsunuz, yada reklam yaptığınızı mı?

Burada mesela kimin haklı kimin haksız olduğu değil, yapılan davranışın yanlış yerde olması. Kişisel bir sorununuz varsa özel mesaj yoluyla halledin, forum üzerinde bir sorun var ise de şikayet edin, hallederiz, çok şey istemiyorum sizden.

Tartışma dahilinde olan ve alakalı tüm diğer mesajlar silinmiştir, bundan sonra bir şey yazarken iki kere düşünün, şuanki gibi uyarı almak istemiyorsanız.
  • arkadaşlar burda birbirimizle bilgi paylaşıp konuşuyoruz fakat kaçgündür her başlığa girdiğimde tartışma görüyorum ve çıkıyorum
    hem başlık kirleniyor hem olmadık laflar söyleniyor
  • ek$isözlük'te şöyle bir entry okudum:

quote:

--- spoiler ---

öncelikle "kesin gibi" olanları söyleyeyim, naruto senjou klanından, o tarafı sembolize ediyor. sasuke de malum, uchiha. dolayısıyla naruto vs sasuke esasında rikudou sennin'in çocuklarının reenkarnesi gibi bir şey. bu aşamada ben naruto'nun rikudou sennin'in reenkarnesi olduğunu düşünmüyorum, daha ziyade oğlu senjou gibi "vücut" kısmını temsil ediyor. sasuke de muhtemelen bi ara (muhtemelen itachi'den aldığı eternal mangekyou sharingan sayesinde) çılgın atıp oğul uchiha gibi "göz" kısmını temsil edecek. belki eternal mangekyou sharingan değil direkt rinnegan olur bilemiyorum tabi.

madara'nın planı ne? 499'dan sonra bu konuda spekülasyonlar çeşitli. sasuke ve naruto'yu son seviyeye getirip "vücut" ve "göz"ü çalıp sage of the six paths olacağı bana en akla yatkını gibi geldi ama kishimoto bilmediğimiz, tahmin edemediğimiz bi şeyler çıkaracak bence. ancak naruto ve sasuke rikudou sennin seviyesine yaklaşırlarsa madara falan yalan olur, bade olur.

son bir not: bi kisame vardı bee-sama'ya çaktırmadan gizlenmiş, o ne ara çıkıp ortalığı karıştıracak acaba. malum o herifin bi kuyruklu kadar çakrası olduğu hep söylenir.

--- spoiler ---

Kısacası Sasuke ve Naruto paralel olarak güçlenecek gibiler.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.