Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe.

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Belki ona "yellow flash"(flying thunder god) adını veren jutsu vardır.(minato kendini narutoya mühürlediğine göre onun tüm jutsularını alması gerekmez mi?)

bu konuda sana haklılık payı veriyorum.Ayrıca neji nin you've better eyes than me diye bişey söylediğini hiç hatırlamıyodum Zaten Shipuuden de değil o galiba

İyide kendini mühürlemiyorki sadece mühürde 7 ki çıkınca bir seferlik kendini göstericek şekilde ayarlamış oda son gücüyle muhtemelen yani direk kendini mühürlese zaten o anda gider peini kendi yenerdi narutoya bırakmazdı birde third de aynı şekilde orochimarunun kollarını mühürlüyor en azından sadece kolda kalıyor o zaman orochimaruda third ün bütün yeteneklerini mi alıcak

Ya ben yanlış okudum mangayı ya da sen. Ben 4thnin çakralarını narutoya verdiğini de biliyordum.

fenerbahçe sen yanlış okumuşsun. çakra geçirmek gibi bi olay yok kişiden kişiye. narutoya sadece bijuu çakrası mühürlendi. kyuubi 7 kuyruğu gösterince de narutonun zihninde 4.th hokage belirdi o kadar.
  • Tamam sağol valla kafam karışmıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakenick762

quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

quote:

quote:

veee yeni göz şeklinin bir görüntüsü

Naruto Manga (spoiler serbest)

Hocam bu; Sage Of the Six Paths'in Uchiha olan evladı,büyük olan yani. o da Sage'in gözlerini alıyor bu resimdeki rinnengan yani farklı birşey değil.

iyi bak yavrum resime..ne alaka rinnengan ile ?

Düzgün hitap etmeyi öğren önce, yavrum ne sorunlumusun?

http://www.onemanga.com/Naruto/462/12/

Şu mangayı da oku, orada büyük çocuğun sagein gözleriyle doğduğu yazıyor. Her rinengan şekli de bire bir aynı olacak diye birşey söylemedi şu ana kadar. Dahası şekil olarak rinengan'dan çok farklı da değil.

Zaten manga'da "bu bölümde geçen resimle" manganın söylediğiyle alakasız birşey saçmalıyorsun. Gelmiş burada onu savunuyorsun, komik cidden. Bu gözün diğer Naruto'nun yeni gözü olacağını nerden yazdın sen kaynak ver.

Foruma gıcık oluyorum bazen, çoluk çocuk yavrum felan diye konuşuyor nasıl bir iş...Seviye lazım biraz.

kaynak almanca bir sitedeydi :)
    link veremeyeceğim, aynıları çıkarsa defolup gidersin baby

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 27 Eylül 2009; 22:15:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Belki ona "yellow flash"(flying thunder god) adını veren jutsu vardır.(minato kendini narutoya mühürlediğine göre onun tüm jutsularını alması gerekmez mi?)

bu konuda sana haklılık payı veriyorum.Ayrıca neji nin you've better eyes than me diye bişey söylediğini hiç hatırlamıyodum Zaten Shipuuden de değil o galiba

İyide kendini mühürlemiyorki sadece mühürde 7 ki çıkınca bir seferlik kendini göstericek şekilde ayarlamış oda son gücüyle muhtemelen yani direk kendini mühürlese zaten o anda gider peini kendi yenerdi narutoya bırakmazdı birde third de aynı şekilde orochimarunun kollarını mühürlüyor en azından sadece kolda kalıyor o zaman orochimaruda third ün bütün yeteneklerini mi alıcak

Ya ben yanlış okudum mangayı ya da sen. Ben 4thnin çakralarını narutoya verdiğini de biliyordum.

fenerbahçe sen yanlış okumuşsun. çakra geçirmek gibi bi olay yok kişiden kişiye. narutoya sadece bijuu çakrası mühürlendi. kyuubi 7 kuyruğu gösterince de narutonun zihninde 4.th hokage belirdi o kadar.

düzeltme 2:8
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

veee yeni göz şeklinin bir görüntüsü

Naruto Manga (spoiler serbest)

Hocam bu; Sage Of the Six Paths'in Uchiha olan evladı,büyük olan yani. o da Sage'in gözlerini alıyor bu resimdeki rinnengan yani farklı birşey değil.

iyi bak yavrum resime..ne alaka rinnengan ile ?

Düzgün hitap etmeyi öğren önce, yavrum ne sorunlumusun?

http://www.onemanga.com/Naruto/462/12/

Şu mangayı da oku, orada büyük çocuğun sagein gözleriyle doğduğu yazıyor. Her rinengan şekli de bire bir aynı olacak diye birşey söylemedi şu ana kadar. Dahası şekil olarak rinengan'dan çok farklı da değil.

Zaten manga'da "bu bölümde geçen resimle" manganın söylediğiyle alakasız birşey saçmalıyorsun. Gelmiş burada onu savunuyorsun, komik cidden. Bu gözün diğer Naruto'nun yeni gözü olacağını nerden yazdın sen kaynak ver.

Foruma gıcık oluyorum bazen, çoluk çocuk yavrum felan diye konuşuyor nasıl bir iş...Seviye lazım biraz.

kaynak almanca bir sitedeydi :)
    link veremeyeceğim, aynıları çıkarsa defolup gidersin baby

Ne diye defolup gideceğim mental gerilik mi var nedir, bura senin babanın sitesi değil. Çocuk olmadığını idda etsen de konuşmalarına bakılırsa zeka yaşın epey geri. Resimdeki gözün 1e 1 aynısı çıkmazsa sen defol git. olurmu?

Hatta resimdeki gözün rinengan olduğunu başka bir arkadaş daha söyledi, bozuldun neden defolup gitmiyorsun? Senin zekana göre çözüm bu değilmi?

Zaten cevap namına birşey yazamamışsın ki o zekayla birşey bulamamana şaşmamak gerek, anca tahrik edici şeyler yazarsın. 2 yabancı blog sitesi takip edip onların dediklerini buraya yapıştırmakla birşey oldu sanıyor :) daha da çocuk lafına içerlemiş, ille yaş olarak çocuk olmayı geçtim, güldüğüne göre yaşın büyük de senden küçük çok daha akıllı çocuklara haksızlık yapmışım sanırım o sözümle. Bu yaşa gelmiş daha 2 kelimeyi bir araya getirmekten aciz senin gibi eşşekler anca "baby" felan gibi acayip kelimeler kullanır, hitap ederken de dikkat edeceksin karşındakine saygı göstereceksin. Ben senin yavrun değilim sen benim yavrumsun aslında, nasıl olduğunu da tahmin edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdrunkisuppose -- 28 Eylül 2009; 0:32:42 >
  • sen bilgileri nereden alıpta yazıyorsun sanki ?
    yoksa yazarımı tanıyorsun :)
    elbet ordan burdan duyduğun ve okuduğun şeylerden bilgi toplayarak yazıyorsun..

kanıtla madem bana bu gözlerin rinnengan olduğunu...

rinnengan dediğin gibi halkalardan oluşuyor fakat benim verdiğim resimde halka falan yok, bildiğimiz spiral şekli var...eğer senin dediğin mantıkla bakarsak olaya, o zaman sasuke'nin kullandığıda rinnegan ? sonuç olarak halka içeriyor gözünün içinde :)

burda yaş tartışması yapan bir şahıstan ne beklenirki zaten, hamam böcekleride 100-200 yaşında olabiliyor...
    dikkat et ezilme
  • Şahsen Narutoda yeni göz çıkacağına inanıyorum.Biri ailevadisinin ne kadar iyi spoiler verip veremeyeceğinden bahsetmiş sadece şunu söyliyeyim Naruto TR de nedir bilinmezken adamlar Narutonun türkçeleştirmesini yapıp 20 bölüm önden giderdi.Bunun yanında naruto.viz sitesinin editörleri bile referans ailevadisinde olan şu karı olduğunda onaylıyorlar ben o siteden nefret eden biriyim yakın zamanda gereksiz banladılar beni ama şunu diye bilirim aptallıkları olsada birşey verdilermi odur burda başka ailevadisi izleyen varmı bilmiyorum düzenli olarak en fazla 1-2 kişiyizdir sanırım
  • Hocam ben sana derdimi anlatamıyorum, başta ben sadece söyledim sana bu resmin manga'da başka bir bölüme ait olduğunu, saygısız bir kelime de etmedim.

Ben tahmin edersem kendim yapıyorum tahmini, ne olabilir diye düşünüyorum öyle. Haliyle bu kadar uzak gelecekteki şeyler değil ama iyi kötü tahmin işte.

Eğer başka bir siteden alıntı birşey yazdıysam kafama yattıysa doğru olabileceği onu belirtiyorum, böyle böyle bir tahmin var mantıklı geldi bana diye. Onun dışında burada geleceke yönelik birşeyler yazan arkadaşlara da yorum yapıyorum arada.

Sana yaptığım yorumu da manga'dan çıkardım, manga'da söylüyor bence onun öyle olduğunu. Sage of the Six Paths'in gözü rinengan değilmi? Orada da büyük çocuğun, sage'in gözlerini aldığını yazıyormu, bunu söyledim sana.

Onun dışında kimse kesin birşey söylemiyor gelecek tahminleri için sen kesin gibi yazmışsın. Naruto'da buna benzer birşey çıkacak felan desen, belki de bu çıkacak demişsin direk. Başkasının ortaya attığı birşeyi bu kadar fanatikçe savunmanın manası nedir, ben anlamıyorum, yanlış olamazmı, tahmini yapan adam mı yazıyor çiziyor?

Yaş meselesine gelirsek benim yaşım da var senin kadar merak etme(yaş konusunda çıkıyor yaşın), da işin olmayacak yanı, senin tahminine yanlış desem de aşşağılayıcı kelimeler kullanamazsın sen, insanlara düzgün hitap etmen lazım seviyeyi korumak, veya daha iyi tartışmalar,veya düzgün cevap almak için. Yaşla kazanılmıyor ki herşey.
  • Yahu beyler konuyu baya bi kirletmişsiniz

Minato konusuna tam olarak açıklık getirebilecek birileri var mı İngilizce okuduğumdan atladım heralde bi yerleri
  • Minato mangada/animede en sevdiğim karakter. Onunla ilgili herşeyi bilmek isterim.
  • Ne çıkıyorsa okuyun beyler, olmamış şeyler için tartışıyorsunuz. Naruto öyle olacakmış böyle olacakmış, bilmem ne vadisinden şu böyle söylemiş... Boş işler bunlar, daha çizilmemiş, yazılmamış bölümler. Mangaka bir röportajda aklındaki fikirleri söylemiş o kadar. Yarın sabah kalkar yeni bir şey gelir aklına değiştirir. Nitekim Sasuke' nin ölmesi durumu bu örnektir. Öldürmeye karar verdiler sonra tepki gelince yalan oldu.

Olmamış mevzular üzerine kafa yormaya gerek yok, biz şimdiye bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilan

Ne çıkıyorsa okuyun beyler, olmamış şeyler için tartışıyorsunuz. Naruto öyle olacakmış böyle olacakmış, bilmem ne vadisinden şu böyle söylemiş... Boş işler bunlar, daha çizilmemiş, yazılmamış bölümler. Mangaka bir röportajda aklındaki fikirleri söylemiş o kadar. Yarın sabah kalkar yeni bir şey gelir aklına değiştirir. Nitekim Sasuke' nin ölmesi durumu bu örnektir. Öldürmeye karar verdiler sonra tepki gelince yalan oldu.

Olmamış mevzular üzerine kafa yormaya gerek yok, biz şimdiye bakalım.

ağzından bal damliyor
  • narutoda hiç annesinin öldügünden bashedilmedi herhalde ben göremedim hiçbir yerde babası 9 kuyrukluyu mühürlerken öldü annesine ne oldu
  • evet benimde aklmdaydı unutmuştutm yeni çıkan bölmleri izliyince tekrar aklıma takıldı bakalım nerden çıkcak annesi.şu mangada saskeye iice sinir oldum karine resmen salla juugoyu suigetsuyu diyor.onlar saskeyi nekadar zor durumlardan kurtardılar saskenin yaptığına bak.bence ilerki bölmlerde saske sizi kullandım fln dicek aralarında savaş olcak
  • annesini bazı güçleri vardı herhalde güçsüz biride degildi onun çıkışı baya cafcaflı olacak bide hikayede çok kopukluk var onca sene babasını sormadı annesi ölmedi büyük ihtimal ama oda ortada yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BjK06 -- 1 Ekim 2009; 21:28:03 >
  • yine birşey olmadı, boş bir hafta daha

naruto desen 1 aydır ortada yok..
  • Yine ölmedi şu sharinganlı velet.

• Moon's eye = zamanı bükebilme midir?
  • İlerliyen haftlarda göreceğiz, fakat bence Naruto' nun kazanması beklenen spiral gözle alakası olabilir.
  • Merak ediyorum, Madara önüne gelen herkese tüm olanları veya tüm planlarını neden anlatıyor? Bu anlattıkları gerçekten doğrumu, ki hikayeler çok inandırıcı ve güzel bence.

Geçmişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor, genelde Madara'nın ağzından dinliyoruz geçmişte olanları, çünkü o kadar geçmişte olmuş şeyleri bilen doğru düzgün adam yok(en azından bize gösterilen) hikayede önemli rolü olup anlatılmayan Naruto'nun ailesi, Danzo ve Madara'nın geçmişinden bir bölüm var, merak ettiğim, bunun dışında diğerlerinin de geçmişi ayrıntılarla renklendirilip ilgi çekici hale getirilir diye düşünüyorum.

Moon's eye nedir ben de merak ettim, muhtemelen dediğindir / AzuRiLL \. En azından gelecek hafta sevdiğim Madara'nın bir şeyleri anlattığı bölümlerden biri olacak!
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.