Şimdi Ara

Naruto Filleri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
28.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki narutoda 101.bölümde bi filler havası vardı böyle kakashinin yüzünü görmeye çalışıyolar o ne ayaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

peki narutoda 101.bölümde bi filler havası vardı böyle kakashinin yüzünü görmeye çalışıyolar o ne ayaktı

yok yav o bölümde ben çok gülmüştüm harbi komikti sasuke falan da uğraşıyodu baya güldüm ben
  • sasukenin sakura ve narutoya uyduğu tek bölümdü herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

sasukenin sakura ve narutoya uyduğu tek bölümdü herhalde

Evet, başka bir yerde göremezsin
  • şimdi hatırladımda gerçekten yani bazen güzel filler bölmler yapıyolar ama çoğu berbat 155 e kadar izle hop shippudene atla shippuden ve mnagayı bitirncede 155-220 arasını izle ben çoktandır bitrdm mangayı shippudenide şu bölmleri izlicek zamanı bitürlü bulamadm ama komik bölmler varmış naruto gülmemesi gerekn bi toplantıya gidiyormuş çok zor tutuyormuşş kendini fln en merk ettiğim fillerlardan
  • Bende aynı 150 ye kadar indirmistim ama fark ettim ki 135 de konu bitiyormus. 150 ye kadar izlerim ama yine sonrası icin de narutochaos sitesinde verilen puanlara gore 8 in ustune alanları indirdim onlarsa şu bolumler : 153 - 154 -155 - 166 - 170 - 187 - 197 - 220
    Sonrasında shipudene baslıcam bende. Son baharda oyunu cıkcak naruto ultimate ninja 2 diye onda shipuden olcak o yuzden tum bolumleri izlemem gerek oyundan daha iyi zevk almak icin :D
  • 6 yıl önce açılmış konu fakat narutoyu yeni yeni izliyorumherneyse filler bölüm gibi konulara rastlamıştım onu araştırırken bu sayfayı buldum. çözemediğim bi husus var. filler bölüm olarak yazılan bölümler ana konu, filler olarak yazılmayan bazı bölümler de filler gibi duruyor. filler olarak gösterilen bölümler de forumlardan forumalra değişiyor ne yapmam gerektiğini bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem0020

6 yıl önce açılmış konu fakat narutoyu yeni yeni izliyorumherneyse filler bölüm gibi konulara rastlamıştım onu araştırırken bu sayfayı buldum. çözemediğim bi husus var. filler bölüm olarak yazılan bölümler ana konu, filler olarak yazılmayan bazı bölümler de filler gibi duruyor. filler olarak gösterilen bölümler de forumlardan forumalra değişiyor ne yapmam gerektiğini bilemedim

Öyle bir şey yok. Filler fillerdir. Ana hikayeden kopuk fan servisler, alakasız bölümler falan. Zamanın çoksa fillerleri izle ama değilse hiç gerek yok..

Zaten google a naruto filler bölüm listesi diye aratırsan fillerler çıkar. Sana kalmış izlemek. Bazı filler bölümler güzel olabiliyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver narutoyu git hunter x hunrer(2011) izle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.