Şimdi Ara

Naruto (671. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    3. Sorunun cevabını önceden de tartışmıştık.Sonuçta safkan Uchiha olduğu için gözü elde ettiğinde o anki şartlarla,içgüdüsel olarak bu gücü elde etti diyebiliriz.Diğer sorulara saygım sonsuz

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    bu sebeptendir ki.. asla izlemem
    577 bölüm olmuş..
    daha izlemişliğim yok hiçbirini

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • filler ne zaman bitecek off

filleri hayatta izlemem konuya dönseler artık.

III.DİCK
  • muhallebi Salep kullanıcısına yanıt
    nisan ayı full filler dostum
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

nisan ayı full filler dostum

Abi bu nedir ya keşke güncele gelmeseydim

bari filler güzel mi izlenir mi ?

III.DİCK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Arkadaşlar, Obito'nun maskesi düştüğü bölümden sonra bırakmıştım izlemeyi. Şimdi tekrar devam etmek istiyorum da kaçtan izlemeye devam etmeliyim?

Benden size gelsin, nostalji yapalım biraz

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hadi beyler, yokmu bir cevabı olan? Buna değil de önceki mesajımdaki sorulara.

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Aklıma bir soru daha geldi.
    Danzo efendide niye rinnegan yok? Ağaçsa ağaç, sharingansa koleksiyonu var adamda. Fena halde yavşak olduğu için açılmamış olabilir mi?

Danzou uchiha değil.Saçmada olsa o kadar gözü 1.nin dna sına sahip olduğu için kullanabiliyordu.

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Danzo efendide niye rinnegan yok? Ağaçsa ağaç, sharingansa koleksiyonu var adamda. Fena halde yavşak olduğu için açılmamış olabilir mi?

Danzou uchiha değil.Saçmada olsa o kadar gözü 1.nin dna sına sahip olduğu için kullanabiliyordu.

Hocam ona bakarsan Madara da
    senju
    değil ama
    iki hücre transferiyle rinnegan sahibi
    oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Hocam ona bakarsan Madara da
    senju
    değil ama
    iki hücre transferiyle rinnegan sahibi
    oluyor.

Zaten söyledim nesini anlamadın.Danzo da uchiha geni yok.Madara bir uchiha 1.den gen alıyor ve iki güce de sahip oluyor.Danzo sadece 1.nin genlerini alıyor uchia genlerine sahip değil.Uchiha ve senju güçlerine sahip olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 8 Nisan 2014; 23:12:47 >

Neyse yukarıda daha bir sürü sorum var, fikirlerini paylaşırsan sevinirim kimse çıkıp iki kelam etmiyor.
  • quote:

Hocam senin söylediğini anladım da
    1'in hücrelerini alınca gen aktarımı oluyor da gözü alınca niye olmuyor onu çözemedim. Çözemedim demeyeyim de bu mantık hoşuma gitmedi diyeyim.

Neyse yukarıda daha bir sürü sorum var, fikirlerini paylaşırsan sevinirim kimse çıkıp iki kelam etmiyor.

Gen aktarımı ile göz almak aynı şey değil.Örnek olarak kakashi yi gösterebilirim bir uchiha olmadığı için gözü açıp kapatamıyor bile danzo da aynı şekilde.Mangayı takip ediyorsan son bölümde daha iyi açıkladılar madaranın nasıl rinnegan elde ettiğini.

Ya beyler, Tobi'nin gerçek kimliğinden rahatsız olan bir tek ben miyim? Animede güncel olmayan bakmasın spoiler var:

1-) El kadar bebe jutsu bilmez sharingan bilmez eğitim bile almadan kıytırık Zetsu'yla birleşince nasıl Akatsuki'yi yönetecek seviyeye geldin?
    2-) Başka adam gibi Uchiha yok muydu?
    3-) Space - time nasıl öğrendin iki dakkada, Zetsu'dan mı aldın?
    4-) Kakashi'yi niye öldürmedin? Al gözünü geri rahatla
    5-) 14 yaşında gidip Konoha'ya saldıracak, Kyuubi'yi yönetecek yeteneğe nasıl sahip oldun?
    6-) 14 yaşında Minato'ya kendi hocana saldıracak cesareti nerden buldun?
    7-) Zetsu'yla Orochimaru birleşse ne olurdu mesela?
    8-) Zetsu'yla Itachi birleşse nasıl bir güç olurdu?
    9-) Madem gerçek Madara'da Rinnegan var ve gidip Nagato'ya da verebildi bu gözü o zaman herkese verebilir mi?
    10-) Niye sadece Nagato'ya verdi, Nagato'yu nerden buldu?
    11-) Bu nasıl tesadüf ki koca dünyada Jiraiya sen git Nagato'ya denk gel.
    12-) Artık Obito da hem sharingan hem senju olduğuna göre Gedo Mazo'yu çağırabilir, e o zaman Madara'yı da diriltebilirdi, niye diriltmedi şimdiye kadar, belki de istemiyordu?

Daha bir sürü sorarım da şimdilik bunlarla idare edin. Her türlü fikre açığım. Kafayı yiyeceğim az kaldı..

1-Bu konuda sana katıldığım noktalar.Katılmadığım konu şu obito nagatoyu yanına çektikten sonra nagato yapıyor her şeyi o sadece nagatoyu yönlendiriyor.Her şeyden önce madaranın adını kullanıyor.

2-Mankaka karakter yaratamıyor artık.Eskileri diriltiyor sürekli.

3-space-time dediğin kamui onun zetsu ile alakası yok.Kendi gözünün gücü.

4-Bence mangaka bir şekilde kılıf uydurmalıydı.Çünkü muhtemelen tobi yi yaratırken ilk başta bunun obito olacağına karar vermemişti.Orada öldürseydi manga bugün buraya nasıl gelecekti kakashi halen yaşıyor.

5-6 Bu iki sorunun bence tek cevabı var seride kopukluk olmasın diye.Bir kere obito yaptı tobi yi başka bir şekilde açıklayamazdı.Tobi nin ilk başlarda obito olarak düşündüğüne inanmıyorum mankakanın.

7-8 Hiç bir şey olmazdı zetsunun obito ya sadece destek oldu fazladan bir güç yetenek eklemedi.Sadece vucudunun dayanıklığını arttırdı.

9- 10 Madara çok yaşlandı.Bir şekilde kendini yeniden diriltebilmek için rinneganı birine vermeli idi.Bunuda herkese veremez nagato uzamaki klanından olduğu için ona vardi.Senju klanı ile akrabalıkları var.

11-Kader :)

12-Bu jutsuyu kullanınca kullanıcı ölüyor.Ayrıca madarayı diriltmek istemiyordu.

Erdinç B.

Rinnegan'ın açılmasıyla alakalı tüm sorular manga'da ortadan kalktı bende çok kafa yorardım la o var bu var niye rinneganı yok diye de olaylar tamamen bildiğimiz (bize gösterilenden) bağımsızmış.

Ahmet Şahin

Filmleri izleme kesinlikle animeye başlamadan. önce animeyi izle shippuuden'de bi 200lere gel herşey yerli yerine otursun (kısmen) sonra izlersin filmleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 9 Nisan 2014; 17:15:26 >
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Hocam 12 ile ilgili yanıldığını söyleyebilirim.
    Nagato defalarca diriltme gücünü kullandı hem Jiraiya hem Naruto savaşlarında. Son kullanışında ölmesinin sebebi zaten bu kadar pili bitmişken bir de binlerce insanı diriltmeye kalkarsa kendi enerjisi çakrası biteceği için ölecekti son bir kıyak yaptı. Benim asıl merak ettiğim Pein'in Yahiko'yu canlandırması. Pein Yahiko'yu canlandırdı mı yoksa sadece demir çubuklarla kukla gibi yönetti mi?
  • quote:

Hocam 12 ile ilgili yanıldığını söyleyebilirim.
    Nagato defalarca diriltme gücünü kullandı hem Jiraiya hem Naruto savaşlarında. Son kullanışında ölmesinin sebebi zaten bu kadar pili bitmişken bir de binlerce insanı diriltmeye kalkarsa kendi enerjisi çakrası biteceği için ölecekti son bir kıyak yaptı. Benim asıl merak ettiğim Pein'in Yahiko'yu canlandırması. Pein Yahiko'yu canlandırdı mı yoksa sadece demir çubuklarla kukla gibi yönetti mi?

Yanılıyorsun nagato kimseyi canlandırmadı rinnetense ile.Kukla çubukları ile cesetleri kontrol ediyor sadece.Yahiko bedeni yahikonun kendisi değil yani sadece bedeni.Bu canlandırma jutsusunu tam olarak konoha da kullandı.
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Animenin her bolumunu izledigini dusunmuyorum izlesen o sorularin hepsinin cevabi var zaten anime de bile

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.