Bildirim
Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (58. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
torrent olarak 3. sezonu bulan arkadaşlar özelden p.m atabilir mi? Birde bu netflix ilk ay ücretsiz diyor ama sonraki aylar kayıt yaptırdığımız için ücret ödemek zorunda mıyız? _____________________________ -
Arkadaşlar benim netflix üyeliği bitti..başka mailden hesap açıyorum en son ödeme yöntemini ayarlayın ilk ay ücretsiz sonra siz iptal etmezseniz otomatik çekilecek.. kart bilgilerinizi giriniz diyor.
Bende kartı alışverişe kapatıp girdim bildiğin birşeyler çekmeye çalıştı sistem
kart kapalı olduğu için sonraki adıma geçemedi.
Kartı doğrulamak için fake çekim mi yapıyor bu netflix... Türkçe dublaj diye oradan izliyordum.
Torent ekledim artık iniyor şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _Nomad_
torrent olarak 3. sezonu bulan arkadaşlar özelden p.m atabilir mi? Birde bu netflix ilk ay ücretsiz diyor ama sonraki aylar kayıt yaptırdığımız için ücret ödemek zorunda mıyız?
İptal edebilirsin istediğin zaman._____________________________ -
Arkadaşlar sanal kart ile 1 aylık ücretsiz başlattım.. gelsin bölümler
Türkçe dublaj
4 bölüm izledim. escobar olmadığı için önyargı var çoğunlukta, tamam önemli bir karakterdi ve izleyici çok sevdi ama bu sezonunda diğer sezonlardan eksiği yok bence. puan olarak önde gidiyor hatta metacritic, rotten gibi yerlerde.
yeni sarışın ajan murphy'e çok benziyor tip ve karakter olarak. yerine gelmiş resmen
s03e02
s03e04
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İlk 3 bölümü izledim.
Escobar'ın yokluğunu aratmıyor. Oyuncular gerçekten çok iyi, harika oynuyorlar.
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
Abi boş duygusallık yapmayın Allah aşkına ya, dizi gayet güzel escobarda escobar. Tamam bizde sevdik adam harika oynadı rolünü ama gitti yani yapacak bir şey yok. Dizi harika ilerliyor yarın bitiririm diye tahmin ediyorum.
4. Bölüm çok iyiydi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3x9
Ayrıca bu sezonun daha sezon finalini izlemedim ama 1. ve 2. sezondan hiçbir farkı yok hatta kişiye göre değişir ama daha iyi bile olabilir.
3x10
Muhteşem sezondu, eğer pablo escobar yieağğğ diye ağlamazsanız çok seveceğiniz bir sezon olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A0602F57 -- 3 Eylül 2017; 16:16:13 >_____________________________
-
1.Bölüm güzeldi. anlayamadığım bir anda 10 bölüm mü yayınladı bunlar _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
1.Bölüm güzeldi. anlayamadığım bir anda 10 bölüm mü yayınladı bunlar
Dizi netflix üzerinden verildiği için evet. House Of Cards, Orange Is The New Black vs gibi diziler de aynı anda yayınlanır._____________________________ -
bende vodafone red var yeni geçtim netflix üzerinden ücretsiz mi oluyor acaba _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
bende vodafone red var yeni geçtim netflix üzerinden ücretsiz mi oluyor acaba
Vodafone kullanmıyorum, Vodafone ile alakayı kuramadım ama Netflix varsa Netflix dizileri ücretsiz izlenebilir evet. Ama mesela House Of Cards'ın son sezonunun yayın hakkını Digiturk almıştı. O yüzden de Netflix'e altyazıları geç yüklendi. Böyle bir saçmalık olmazsa oradan izlenir. Ama Narcos'un 3. sezonu izlenebilir Netflix üzerinden._____________________________ -
Bugün bitirdim 3. sezonu.
Orijinalden alıntı: MessiTugi
3x5
Çok iyiydi. Yer yer kanım dondu
Kan donduracak bir sahne olmadı gibi bence hocam ama son 10 dakika her bolumde olduğu gibi cok iyiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
3x6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 4 Eylül 2017; 1:6:42 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt