Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
58
Favori
65.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kral,diziyi tek başına sırtlıyordu.Dizi eski tadını vermez artık.

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim netflix üyeliği bitti..başka mailden hesap açıyorum en son ödeme yöntemini ayarlayın ilk ay ücretsiz sonra siz iptal etmezseniz otomatik çekilecek.. kart bilgilerinizi giriniz diyor.

Bende kartı alışverişe kapatıp girdim bildiğin birşeyler çekmeye çalıştı sistem kart kapalı olduğu için sonraki adıma geçemedi.

Kartı doğrulamak için fake çekim mi yapıyor bu netflix... Türkçe dublaj diye oradan izliyordum.

Torent ekledim artık iniyor şu an

Orijinalden alıntı: _Nomad_

torrent olarak 3. sezonu bulan arkadaşlar özelden p.m atabilir mi? Birde bu netflix ilk ay ücretsiz diyor ama sonraki aylar kayıt yaptırdığımız için ücret ödemek zorunda mıyız?

İptal edebilirsin istediğin zaman.

• 4 bölüm izledim. escobar olmadığı için önyargı var çoğunlukta, tamam önemli bir karakterdi ve izleyici çok sevdi ama bu sezonunda diğer sezonlardan eksiği yok bence. puan olarak önde gidiyor hatta metacritic, rotten gibi yerlerde.
    yeni sarışın ajan murphy'e çok benziyor tip ve karakter olarak. yerine gelmiş resmen

s03e02

chepe'nin kuaför sahnesi çok iyidi.

s03e04

narcos atmosferini bu bölümde sonuna kadar hissediyorsunuz, çok iyi bölümdü. Gilberto baya erken yakalandı beklemiyordum ama çıkar büyük ihtimal.

• 2. bölüm iyiydi bu adamın her hareketi ses tonu vs bana pabloyu hatırlatıyor, rolünü çok iyi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 2 Eylül 2017; 18:11:58 >

Barcelona Messi yoksa nasıl ise aynısı Narcos'da Escobar için geçerli.Dizi güzel gidiyor aslında izlettiriyor bir şekilde kendini ama öne çıkan bir karakter yok.Escobar'a alıştık , oyunculuk inanılmaz seviyedeydi.Bana kalırsa 2.sezonda bitirmeleri gerekirdi.

Escobar'ın yokluğunu aratmıyor. Oyuncular gerçekten çok iyi, harika oynuyorlar.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Abi boş duygusallık yapmayın Allah aşkına ya, dizi gayet güzel escobarda escobar. Tamam bizde sevdik adam harika oynadı rolünü ama gitti yani yapacak bir şey yok. Dizi harika ilerliyor yarın bitiririm diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3x9

Miguel'ide yakaladılar vay be.Miguel arabayla kaçarken yandan gelip arabayla vuracaklarını düşünmüyordum çok güzel oldu be.Gilberto ve Miguel kardeşler hapiste buluştu.3.sezon içerisinde hem Miguel'i hem de Gilberto'yu yakalayacaklarını düşünmüyordum.Ajan Pena da ne adam bee helal olsun.

Ayrıca bu sezonun daha sezon finalini izlemedim ama 1. ve 2. sezondan hiçbir farkı yok hatta kişiye göre değişir ama daha iyi bile olabilir.

3x10

Çok güzel bitti be yeni sezonda Meksika kartellerini işleyecekler belli.Miguel'in gıcık oğlunun kuzey vadisinin kartelleri tarafından öldürülmesi çok iyi oldu ya hiç sevmiyordum.Pacho ve chepe'nin de ölümleri güzeldi.Pena muhteşem bi adam ya,
    tek başına Kolombiya hükümetini çökertti helal olsun.

Muhteşem sezondu, eğer pablo escobar yieağğğ diye ağlamazsanız çok seveceğiniz bir sezon olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A0602F57 -- 3 Eylül 2017; 16:16:13 >

• 1.Bölüm güzeldi. anlayamadığım bir anda 10 bölüm mü yayınladı bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

1.Bölüm güzeldi. anlayamadığım bir anda 10 bölüm mü yayınladı bunlar

Dizi netflix üzerinden verildiği için evet. House Of Cards, Orange Is The New Black vs gibi diziler de aynı anda yayınlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

bende vodafone red var yeni geçtim netflix üzerinden ücretsiz mi oluyor acaba

Vodafone kullanmıyorum, Vodafone ile alakayı kuramadım ama Netflix varsa Netflix dizileri ücretsiz izlenebilir evet. Ama mesela House Of Cards'ın son sezonunun yayın hakkını Digiturk almıştı. O yüzden de Netflix'e altyazıları geç yüklendi. Böyle bir saçmalık olmazsa oradan izlenir. Ama Narcos'un 3. sezonu izlenebilir Netflix üzerinden.

Pablo'dan sonra nasıl olacak diye çok şüphem vardı ama boşunaymış. İlk iki sezonu aratmayacak seviyede buldum ben.

Orijinalden alıntı: MessiTugi

3x5

Çok iyiydi. Yer yer kanım dondu

Kan donduracak bir sahne olmadı gibi bence hocam ama son 10 dakika her bolumde olduğu gibi cok iyiydi
    Jorge kendi ölüm fermanını imzaladı sanırım son sahnede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Jorge başrol gibi olmaya başladı seneryo onun etrafında dönüyor 2-3 bölümdür. Ha yakalandı ha yakalanacak diye izliyorum her dakikayı umarım sıyrılır bu işten.

Miguel kafasına göre savaş başlatırsa abisinin ne tepki vereceğini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 4 Eylül 2017; 1:6:42 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.