Şimdi Ara

napolyon konusu açan içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bro iyi güzel kastık 10.400 puan verdik telefonu emaili. rp alırken tc kimlik numarası istiyo onu vermek istemiyorum ne yapıcaz?

• Ben verdim şahsen sorun olacağını sanmam ama stok yok ne zaman gelir diye sorduğumda ise bilemiyoruz diyo o.O nasıl bilemezsiniz ya ben mi yönetiyorum siteyi.
  • boşuna yapma stok yok :)
  • 3 gundur stok yok saka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 9500 var dahada kasmaya birsey yok
  • beyler türkiye cumhuriyeti kimlik numaramı vermeden olmaz mı? sallasam falan?
  • Ne değerli tc'n varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Ne değerli tc'n varmış

:D öyledir benim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

quote:

Ne değerli tc'n varmış

Tc'n ile kredi çekip bütün borcu üzerine yıkmazlar merak etme hele 18 den küçüksen hiçbirşey olmaz batukan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: batublood

quote:

Ne değerli tc'n varmış

Tc'n ile kredi çekip bütün borcu üzerine yıkmazlar merak etme hele 18 den küçüksen hiçbirşey olmaz batukan

yaş tam 18 siteye birsürü bilgi verdim ileride beni rahatsız edecek olaylar yaşamak istemiyorum . üyelik iptali olmuyor imiş zaten. çok mu garip geldi tc kimlik numaramı paylaşmak istemem bunu anlamadım ben siz her yere tc kimlik numaranızı ve kişisel bilgilerinizi veriyor musunuz?
    edit : nick te kuzenimin bana batublood diye hitap etmesi üzerine 6 senedir kullandığım bir nick.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batublood -- 26 Haziran 2014; 22:40:14 >

• Cogu buyuk alisveris sitesi donuna kadar soruyor.

O zaman sen internetten alisveris de yapmazsin. Kisacasi takilma bunlara

• İnternetten alışveriş yapıyorsanız %80 site sizden tc kimlik numaranızı istiyor.
  • Dogruyu söylemek gerekirse internet sitelerinden cok alisveris yapiyorum ama bunlari abime soyluyorum onun hesabindan yapiyoruz islemi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.