Şimdi Ara

---- NAPICAM BEN???---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık bahtsızlıkmı desem, salakmlıkmı desem bilmioyorum..
    bozulan n-gage qd dem den sora gttim o kadar aparatlarıyla beraber s700 aldım sonra sen gel bunu da çaldır, şimdi 3310 kullanıoyorum o bile benim değil..
    sizden isteğim bana şu sıralar çok pahalıya mal olmıycak 0 bi telefon önermeniz kamera falam umrumda diil artık sadece küçük we kullanışlı olsun istioyorum..
    siemens c75, cf110 samsung x200 ws gbi telefonları inceliyorum ama kullanmadığım için nokia we sony ericssondan başka tel uzun zamandır ne alıcamı bilmiorum..
    bana lütfen birazcık akıl werin ama!!
    şunu al deyip geçmeyin kötüyse neden olduunu iyiyse de neden olduunu yazın lütfen

şimdiden sağolun bu kadar zamandır yorum yapıorum ilk defa yoruma buk adr açığım

• madem sonyericcson istiyorsun.k300i(220 ytl filan),biraz daha çıkabilirim diyorsan k700i al(340 filan). veya samsung x620(vga kamera)(230 ytl)bunların pek kötü özelliği bulunmuyor bence fiyatlarına göre yani..
  • samsungx620 gercekten iyi telefon bence onu almayı düşün hem fiyatıda uygunbide nokıa 6610i var onunda fiyatı200-220 ytl civarında
  • 6610unm wardı zaten teşekkürler onun pek bi kullanımı kalmadı:( sonyericssonun dier modelleri de hiç seewmiorum k700 de kullandım k300de.. kamerası yok denebilir zaten zaten diyorum ya çok komplike bişeye ihtiyacım yok herşeyimi ayrı alıorum artık:) x620yi bilmiyorum onu en kısa zamanda elime geçirip bi bakmakta yarar görüyorum..
  • Ucuz, bekleme süresi uzun, renkli ekran, polifonik melodi, kamera vs. gibi özellikleri olmayan, küçük, sade vede son olarak şirin bir telefon olan NOKIA 3100 ı tavsiye edebilirim
  • max. ne kadar bütçe..?
  • pardon onu da belirteyim
    heralde şu sıralar ailesel yarımlar alsam 350 ytl werirler (daha yeni s700 için para yolladıklarını düşünürsem bu bile çok=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ula ben napacam
    2 yıl önce açıldı
    ne yapıcam bilmiyorum yardımm
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TALHA_xXx

Ucuz, bekleme süresi uzun, renkli ekran, polifonik melodi, kamera vs. gibi özellikleri olmayan, küçük, sade vede son olarak şirin bir telefon olan NOKIA 3100 ı tavsiye edebilirim

açıkçası 3100 biraz eski bi teknoloji gelio şuan için yani wap we java konusunda, ne kadar güncel olursa o kadar makbule geçer
    yinede yorumun için teşekkürler

• arkadaşım panasonıc dıyecegım ama sen sony ıstıyorsun galıba gd 55 modelını kullanımtım bı aralar senın ıstedıgın ozellıkle panasonıc g70 , a101 , gd55 , g51 , g50 modellerınde var fıatları bulamadım belkıde tedevülden kalkmıstır bu telefonları bu sıteden buldum

http://www.maksimum.com/teknoloji/model.php?proId=2&mId=8
  • ewet dediin modellerin çoğu tedavülden kalkmış :( yok ben SE oldun demiorum hatta arkadaşlarında söylediklerine göre yaptığım karşılaştırmada samsung x620 en uygun olanı gibi görünüyor şimdilik daha iyi bi seçenek çıkmmazsa gerek radyosu gerekte zengin zil sesi we güncel sayılabilcek yazılımı beni tatmin edecek gibi...
  • bncede kamera fln öle çok önemli deilse k300i ya da k700i olabilir senin isteklerine göre k700i de öle çok hafife alınacak bi telf. deil yani...
  • kardeş iyi bir tlf.ya git eline al bak cebinide sen biliyorsun bundan iyisi olmaz....
  • samsung x620 senin işini rahat görür fiyat ve özellik olarakta bence gayet mantıklı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.