Şimdi Ara

Nanokatalog ürünü 2.el ürün almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Sahibinden sitesinde almak istediğim bir ürünün 2.el ve garantili 2 aylık kullanılmış halini gördüm.

    Almak için konuştuğum sahibi kişi ürünü Nanokatalog sitesinden aldığını söyleyince şöyle bir bakındım, genel olarak firmadan memnun olmayan insanlar var geç gelen siparişler ya da hiç ellerine ulaşmamış olduğu için. Ancak ürünü alıp ta iade konusunda ya da tamirat/değişim konusunda herhangi bir yoruma rastlayamadım. Acaba aranızda değişim ya da tamirat süreci yaşamış veya yorumda bulunabilecek olan var mı?

    Ürün temiz görünüyor ve ben satan kişiyle en az 1 hafta olmak üzere test süresi almak için görüşeceğim, parayı hemen sahibinden'den onaylamayacağım yani, ancak olur da yine de ilerde bir sıkıntı olursa diye sormak istedim sizlere.

    Hesabımı henüz açtım sebebi eski yılları hesabının şifresini kaybetmem ve o ilişkili mail adresimi de yıllardır kullanmamış olmam. Foruma uzak değilim, sadece mesaj yazmaya. Bilmenizi istedim. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam kendileri getirtiyor ürünlerin çoğunu yurtdışından bende ekran kartı alıcaktım aradım sordum,tamir yok değişim yapıyoruz dedilerde güvenemedim açıkcası 1,5 yıl sonra bu firma hala sektörde olucak mı mesela yada yurtdışı garanti geçerli olucak mı aldığımız üründe?ne firmalar battı gitti hani sağlıklı paranoya iyidir
    alınacak şeye ve fiyatına bağlı tabi birazda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.