Şimdi Ara

Nani ve Josef sakatlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe, Alves ve Kjaer'e sevinirken Nani ile Josef de Souza'dan kötü haber aldı. Kasımpaşa maçında sakatlanan iki futbolcunun tedavilerine başlandı. İki oyuncunun Molde maçında riske edilmemesi bekleniyor. Öte yandan sakatlıkları bulunan Ba ve Diego Ribas'ın da tedavileri sürüyor

Sanırım şu laktat testi meselesi doğru.

• josef için çok alternatif var. naninin yerine de koy volkanı veya markoviçi oynasın.
  • Bu gidişle takımda sağlam adam kalmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro genişliği bugünler için var. Lakin bu kadar üst üste sakatlık olması vitor un antrenmanlarını sorgulattırıyor bana.

Fernandao ile rvp sakatlanırsa o zaman biteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli bir şeyleri yok diyorlar ağrıları varmış sadece

• Takım şimdi tam anlamıyla oturdu.
  • Onlarin sakatligi agir degil hafif agri hissetmisler antrenmanda. Bu arada takimin icine Besiktas kacti arkadas onune gelen sakatlaniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kjaer iyileşti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Onlarin sakatligi agir degil hafif agri hissetmisler antrenmanda. Bu arada takimin icine Besiktas kacti arkadas onune gelen sakatlaniyor.

Doğru antrenman yöntemi olmadığı için böyle. Çoğu futbolcunun sakatlığı adale kaynaklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Onlarin sakatligi agir degil hafif agri hissetmisler antrenmanda. Bu arada takimin icine Besiktas kacti arkadas onune gelen sakatlaniyor.

Bizim takımın doktoru değil baytarı vardı o zamanlar
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Sizde fizyoterapisyenlik dededen kalma aile mesleği sanırım? Sen ne anlarsın birader neyine güvenip de bu tür postlar giriyosun? Sen gününün 15 saatini bilgisayar başında geçiren, bu konularla ilgili bildiği yarım yamalak şeyleri de muhtemelen vikipediden, spor gazetelerinden öğrenmiş işsizin tekisin yani. Neyine güveniyosun?
  • Fenerbahçenin Moldeyi yenmesi için 2 sinede ihtiyacı yok. Çok geniş bir kadro var. Nani yerine Volkan Şen, Josef yerine Meireles i koyarsın olur biter. Ne olursa olsun ben bir tek Fernandao'nun sakatlanmaması dışında diğer oyuncuların herkesin yerine adam konulabileceği kanaatindeyim çünkü RVP henüz o seviyede değil Fernandao neredeyse %100
  • Beşiktaşla bir ilişkilerinizi gözden geçirin en iyisi.
  • Arkadaşı savunmak gibi bir gayem yok ancak son zamanlarda FB'yi takip eden gazeteciler tarafından dillendirilen bir durum bu. Özellikle oyuncuların ölçümlerinin ve sezon başı laktat testlerinin yapılmadığı söyleniyor.
    Özellikle sezon başında doğru yüklemelerin yapılmadığı konusunda ciddi iddaalar var.

Umarım böyle bir durum yoktur. Hatta bu konuda gecen hafta sonu Gürcan Bilgiç, çok emin konuştu.
  • porto da spor akadamesi doçentiydi vitor,porto da yetişmiş ve 2 sene hocalık yapmış birinin antrenman yöntemlerinin yanlış olduğunu düşünmüyorum,bence tamamen şanssızlık,zaten yıllardır fenerbahçe de bir şanssızlık var

• Laktak testi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Sizde fizyoterapisyenlik dededen kalma aile mesleği sanırım? Sen ne anlarsın birader neyine güvenip de bu tür postlar giriyosun? Sen gününün 15 saatini bilgisayar başında geçiren, bu konularla ilgili bildiği yarım yamalak şeyleri de muhtemelen vikipediden, spor gazetelerinden öğrenmiş işsizin tekisin yani. Neyine güveniyosun?

Sen ve senin türevin insanların sorunu şu.. Tartışmayı bilmiyorsunuz. Ben kendime ait görüşü bildirmişim, gelmişsin burada resmen hakaret ediyorsun. Yani ben sana çok şey anlatırım ama senin bu anlama kapasiten ne yazık ki rezil üslubun kadar dar.

Televizyonda izlediğin çoğu yorumcunun yüzüne bakmazsın ama medya sayesinde söylenilen her şeye dikkat kesilirsin. O adamların bilgisi ne kadarsa benim de bilgim o kadar. Psikoloji okuyan bir insanım ve tıp alanında da çoğu yerden ister istemez bilgim oluyor özellikle seksoloji ve insan anatomisi konusunda. O yüzden daha portakalda vitamin bile değilken kalkıp bana burada ''sen asosyalsin ne bilirsin'' nutukları atma. Fizyoterapist değilim sadece kendi bakış açımdan fikirlerimi sunuyorum. Benim ne yaptığımı bilmeden kalkıp terbiyesiz bir şekilde eylemlerim hakkında ahkam kesemezsin, senin karşında çocuk yok.

Önce tartışmayı öğrenin, sonra gelin klavye delikanlılığı yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Sen ve senin türevin insanların sorunu şu.. Tartışmayı bilmiyorsunuz. Ben kendime ait görüşü bildirmişim, gelmişsin burada resmen hakaret ediyorsun. Yani ben sana çok şey anlatırım ama senin bu anlama kapasiten ne yazık ki rezil üslubun kadar dar.

Televizyonda izlediğin çoğu yorumcunun yüzüne bakmazsın ama medya sayesinde söylenilen her şeye dikkat kesilirsin. O adamların bilgisi ne kadarsa benim de bilgim o kadar. Psikoloji okuyan bir insanım ve tıp alanında da çoğu yerden ister istemez bilgim oluyor özellikle seksoloji ve insan anatomisi konusunda. O yüzden daha portakalda vitamin bile değilken kalkıp bana burada ''sen asosyalsin ne bilirsin'' nutukları atma. Fizyoterapist değilim sadece kendi bakış açımdan fikirlerimi sunuyorum. Benim ne yaptığımı bilmeden kalkıp terbiyesiz bir şekilde eylemlerim hakkında ahkam kesemezsin, senin karşında çocuk yok.

Kendi görüşün olsun tamam bir kere paylaşırsın iki kere paylaşırsın eyvallah deriz.Ama onuncu kez yazıyorsun aynı şeyi.Amacın sadece kötülemek gibi gözüküyor dışarıdan bakınca.3-4 oyuncu sakatlandı diye demediğinizi bırakmadınız Beşiktaş'ı falan tutsaydın neler yapardınız kimbilir..

• quote:

quote:

Spor yorumcularını izlemiyorum, dedikleri hiç bir şeyi dikkate almıyorum ne okuyup okumadığın da gram umrumda değil. Tek bildiğim şey kulaktan dolma bilgilerle saçma sapan bi ton post giriyosun, dediğin şeye bak "o adamların bilgisi ne kadarsa benim bilgim o kadar".. yani bu adamların dediği her şeyi kayıtsız şartsız doğru kabul ediyosun? öyle değilse de işine gelenleri kabul ediyosun gelmeyenleri etmiyosun. Yani açık söyleyeyim muhtemelen şikayette edersin ama içimde kalmasın, bu yaptığın kaypaklıktan öte bir şey değildir. Hani, bilmiyorum yani teknik direktörümüzü sevmeyebilirsin ama böyle saçma gerekçelerle gelip haddin olmayan bir seviyede eleştirirsen ben de sana aynı seviyesizlikte hakaret ederim. Postlarından rahatsız olmayan olabilir ama ben rahatsız oluyorum ve sessiz kalamıyorum. Bu saatten sonra da ne yazarsan yaz cevap vermem çünkü farkettim ki senin kendi fikrin yok ve kendi fikri olmayan adamla konuşmak her daim ezikliktir benim nazarımda.Bundan sonra da medyada gördüğün her şeyi din, iman olarak benimsemezsin. Haydi yallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

quote:

Kendi görüşün olsun tamam bir kere paylaşırsın iki kere paylaşırsın eyvallah deriz.Ama onuncu kez yazıyorsun aynı şeyi.Amacın sadece kötülemek gibi gözüküyor dışarıdan bakınca.3-4 oyuncu sakatlandı diye demediğinizi bırakmadınız Beşiktaş'ı falan tutsaydın neler yapardınız kimbilir..

aynen dostum hadi gerekli bi sebep olsa neyse ama ligde lider ve pozisyon vermeyen takımın hocasını yerden yere vuruyorlar,böyle çakma taraftarlar kulübün ayağındaki en büyük pranga zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.