Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurmak isteyenler için winrar la açılmıyor 7zip programıyla açmayı deneyin arkadaşlar onunla bi problem oluşmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar, Ginger 2.3 mdj'nin 1.7 versiyonu geliyor. Ben 1.6'yı kurdum super çalışıyor gps,usb storage ve birçok daha önce çalışmayan uygulama artık çalışıyor, fakat birtakım ayarlamalar yapmam gerekti 1.6'da. Ver 1.7'de hepsi ayarlanmış olarak gelecek az sabır.

linkhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777

ayrıca çok hoşuma giden bir uygulama paylaşmak istiyorum. Dün vplayer'in ginger destekli versiyonu çıktı bununla beraber çalışan bir uygılama daha var markette, adı dreamdroid. Bu uygulama evinde dreambox uydu alıcısı olanlar için. dreamboxunuzu telefonunuzdan kumanda edebilir ve tv'deki görüntüleri telefondan izleyebilirsiniz. Görüntü telefonda inanılmaz kalitede(bu vplayer ile beraber çalışıyor).

şimdi aslında bakarsak 2.3 çok çok yeni bir işletim sistemi ve henüz yeni yeni gelişiyor.. 2.2 gibi uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve daha bir olgunlaşmış bir işletim sistemini kullanmaktansa neden 2.3ü tercih etmeliyiz? Yani sence 2.3e geçmelimiyiz? neden? ne artı verecek bize? yanlış anlama sadece bilgi paylaşımı olsun diye sordum beyin fırtınası yapalım

• arkadaşlar bu applanet uygulaması bi çalışıyor bi çalışmıyor. ben birşeyi gözden mi kaçırıyorum acaba ?
  • arkadaşlar bu current widget de mA değerini nasıl görüyoruz ben bi türlü göremedim sadece yazılar çıkıyor????
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

arkadaşlar bu current widget de mA değerini nasıl görüyoruz ben bi türlü göremedim sadece yazılar çıkıyor????

Arkadasim ana ekrana widget olarak sec ve oraya zaman mesela 1-3-5 dakika gibi dilimler secebilirsin. Istersen bu zamanlar icinde kaydini bile tutar ve daha sonra bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

arkadaşlar bu applanet uygulaması bi çalışıyor bi çalışmıyor. ben birşeyi gözden mi kaçırıyorum acaba ?

aşağıdaki linki kontrol et... yeşil olarak online yazdığı zaman çalışıyor demek, kırmızı offline konumua geçtiği zaman -ki burada artık renklerin önemli kalmıyor- o zaman da çalışmıyor demektir.. ama bazen çalıştığı zamanlarda da bağlanmama problemlerine rastladım.. her zaman aynı değil.. bazen çok hızlı çok iyi çalışırken bazen çok vasat da olabiliyor.. ama kesinlikle olması gereken uygulamaların en başında geliyor..

http://applanet.tumblr.com/

• saol batuist çok teşekkür ederim bilgiler için. bana görede olması gereken en önemli uygulama katılıyorum bu konuda sana :)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar, Ginger 2.3 mdj'nin 1.7 versiyonu geliyor. Ben 1.6'yı kurdum super çalışıyor gps,usb storage ve birçok daha önce çalışmayan uygulama artık çalışıyor, fakat birtakım ayarlamalar yapmam gerekti 1.6'da. Ver 1.7'de hepsi ayarlanmış olarak gelecek az sabır.

linkhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777

ayrıca çok hoşuma giden bir uygulama paylaşmak istiyorum. Dün vplayer'in ginger destekli versiyonu çıktı bununla beraber çalışan bir uygılama daha var markette, adı dreamdroid. Bu uygulama evinde dreambox uydu alıcısı olanlar için. dreamboxunuzu telefonunuzdan kumanda edebilir ve tv'deki görüntüleri telefondan izleyebilirsiniz. Görüntü telefonda inanılmaz kalitede(bu vplayer ile beraber çalışıyor).

şimdi aslında bakarsak 2.3 çok çok yeni bir işletim sistemi ve henüz yeni yeni gelişiyor.. 2.2 gibi uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve daha bir olgunlaşmış bir işletim sistemini kullanmaktansa neden 2.3ü tercih etmeliyiz? Yani sence 2.3e geçmelimiyiz? neden? ne artı verecek bize? yanlış anlama sadece bilgi paylaşımı olsun diye sordum beyin fırtınası yapalım

Evet dostum 2.2'de birçok uygulama sorunsuz çalışıyor fakat yeni 2.3 bazı uygulamalar henüz çalışmasa da daha hızlı ve görsel açıdan daha hoş gözüküyor. Vistadan win7'ye geçmek gibi.
    Denemek isteyen daha önce bahsettiğim recovery olayı yapabilirsiniz. Yani mevcut sisteminizin komple yedeğini alıp 2.3'ü kurabilirsiniz. Memnun kalmayan eski kurulu sistemi tekrar geri alabilir.
    recovery'de takılan olursa yardımcı olabilirim.

• Madem öyle diyorusunuz bende Recovery + MDJ 1.6 Gingerbread kuracağım akşam...
  • evet 2.3 daha hızlı daha göze hoş geliyor. benchmark testleriyle bizzat test ettim aradaki fark aşikar :)
  • quote:

@ineversmoke, dediklerine katiliorumda ayni test ortami ve kullanimda farkli sehirlerde farkli tuketim gosteriyor demek istedim .) Hic birseyi degistirmeden ayni telefon ayni sistem hersey ayni tabiri caizse ceteris paribus .) Tek degisken sehir .)

Dostum sana itiraz babında söylemedim.

GSM operatörünün baz istasyon ve frkeansları, bunların yoğunluğu vs gibi farklar yüzünden elbette şarj tüketimini etkiler.

Bunu değiştirmek(şehir değiştirmek demek :) ) mümkün olmadığında neler yapılabilire kendimce öneriler sundum ben
  • arkadaşlar merhabalar. geçen gün hd2 me android yükledim. şimdi telefonum gerçekten hd video çekebiliyormu yoksa android romunda öyle var diyemi mamerada görünüyor. yani kamera çekiminde gerçektende bir ayrıcalık ve iyileşme varmı?
  • quote:

evet 2.3 daha hızlı daha göze hoş geliyor. benchmark testleriyle bizzat test ettim aradaki fark aşikar :)

Dostum locations ve şarj olayı hakkında bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaferd

arkadaşlar merhabalar. geçen gün hd2 me android yükledim. şimdi telefonum gerçekten hd video çekebiliyormu yoksa android romunda öyle var diyemi mamerada görünüyor. yani kamera çekiminde gerçektende bir ayrıcalık ve iyileşme varmı?

HD'yi bırak, standart fotoğraf ve video kalitesi wm romdan geride.

Android'in wm'den tek geri kaldığı nokta zaten bu kısım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Daha önce sormuştum ama kimse cevap verememişti yada bildiği halde bilerek cevap vermemişti.. gerçi ikinci seçeneğin olmayacağını düşünerek kimse cevap verememişti diyebiliriz. O daşuydu.. romdaki facebook, tivıtır gibi kullanmadığınız uygulama varsa nasıl kaldırabiliriz diye sormuştum. malum telefon belleği fazla olmadığından romu ne kadar hafifletirsek o kadar iyi.. mesela ben facebook filan kullanmam ama tel her açıldığında otomatik olarak çalıştırılır ve gereksiz yere hafızada yer kaplardı. Bunun çözümünü buldum.

"SystemAppRemover" programı ile rom içinde gelen dahili uygulamaları kaldırabilirsiniz.. bunlara kullanmadığınız widgetlarda dahil. fliker, tivıtır, facebook gibi uygulamaları widgetları ile sorunsuz kaldırdım. hatta çok daha fazla seçeneğe sahip oluyorsunuz. Tavsiyem kullanmadıklarınızı atın gitsin.. ama yanlış birşeyi kaldırmayın derim :) hisse senedi uygulaması ve wigdetı gibi gereksiz yer kaplayan uygulamaları sorunsuz kaldırın.. romunuz hafiflesin..

Selamlar. yoğun bir post trafiği olmuş. daha başındayız :)
    " hisse senedi uygulaması" bahsetmişsiniz. Türkiyede anlık takip için ücretsiz güzel bir uygulama var mı ?

• kullanan arkadaslar su an icin en iyi android rom hangisi sizce aksam yuklemeyi dusunuyorum, pil omru hız v.s. gibi konularda en iyi hangisi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

" hisse senedi uygulaması" bahsetmişsiniz. Türkiyede anlık takip için ücretsiz güzel bir uygulama var mı ?

Aralık sonuna kadar kullanımı matriks bedevaydı, şu anda yanılmıyorsam kullanılabiliyor ancak free kullanımda anında güncelleme yok diye biliyorum:http://www.matriksmobile.com/android/download.asp
  • @ineversmoke dostum locations ı deniyemedim henüz :). şarj olayı beni, çok tatmin etti. 2g de full sync açık bi kaç mesaj bi kaç email 4 saatte %5 gibi bi tüketim gördüm .. mobil data hep aktifdi bu sırada. zaten bana karşı olduğun için demedim dostum yanlış anlama :). kendi dediğimi açıklamaya çalıştım yani bi problem yok :). bunun haricinde performans ve kullanım açısından çok beğendim ben. sadece fmradio yu çalıştıramadım gibi :). fix lendi demişler ama ben ses alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

Aralık sonuna kadar kullanımı matriks bedevaydı, şu anda yanılmıyorsam kullanılabiliyor ancak free kullanımda anında güncelleme yok diye biliyorum:http://www.matriksmobile.com/android/download.asp

teşekkürler.
    windows için aradım ama malesef.. andorid'e geçişimi hızlandırabilir bu uygulamalar :)

• Arkadaşlar maglrdyi yükledikten sonra telefon kapandı ve tekrar açıldı ama beyz ekran ve sadece htc yazısı geliyor ne yapmalıyım? nerde yanlışlık yaptım??
    Ayrıca Radio_Leo isimli dosyaların exelerini yüklemedim sadece dediği gibi içinden .nbh uzantılı dosyayı alıp Custom Rom Update Utilitiy (CustomRUU.EXE) isimli programdakiyle işte ayni dosyaya koyup öyle yaptım bu mu yanlışım? Ayrıca bu beyaz ekran olayını nasıl eski haline dönüştürüp işleme tekrar başlayabilirim? Ayrıca telefon başlarda kapanıp açıldığında ben pini girip öyle işlem yapıyordum bu sorn olurmu? Son sorum da benim telin spl versiyonu spl-1.42.0000 ilk hspl yüklediğimde seçeneklerden 1.42.hspli mi seçmeliyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurciX -- 7 Ocak 2011; 15:12:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.