Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ftd

Yeni recovery, Kurulumu aynı eskisi gibi pc üzerinden, tek farkı recovery telefondan açınca arayüzü güzel ve ekran üzerinden seçim yapabiliyorsunuz. Denemek isteyenler
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/1kl10gcq/Recovery_5_230_8.rar.html
    flash.cfg dosyasını 5-230-8 ayarladım ama siz notepad ile içine girerek istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
    Teamblue romu denedim ama biraz kasmalar yaptı. Daha önce önerdiğim dung romu daha hızlı ve stabil.
    Tytung ICS android 4.0.2 Beta 7 romunu denedim bayağı ilerleme var. Öncekilere göre hızlı ve stabil ama kamera çalışmıyor :(
    denemek isteyenler:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

ben kurdum başarılı bir şekilde , kurduktan sonra romu, şarjı %100 yapıp battary calibration proğramı ile kalibrasyon yaptım şarjıda iyi gidiyor şimdi, süper oldu herkese tavsiye ederim bu romu, tabiki beraberinde gelen recovery ile birlikte, kurun...Benchmark olarakda Antutu ile 2613 puan aldı sense 3.5 romlar arasında gayet başarılı bir skor.

Not: pardon rom derken ICS romunu kasdetmedim tabiki bence kamera vs birkaç özellik daha çalışana kadar ICS romlardan uzak durun, şuan için en stabil en hızlı rom arayışında biri olarak TBD nin 2.6 romu yanında gelen yukardaki ftd nin söylediği recovery ve marc1206 nın kernelini tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdestek -- 19 Aralık 2011; 23:11:26 >

• Telefonda android 2.3.7 yuklu, kisilere girdiginizde isimler veya soyisimler yaziyor. Bu telefonda isimlerin altinda numarayi nasil yazdiririm. Marketten programla yaptim ama bu sefer ingilizce oldu. Telefon babamin oldugundan ben ingilizce kullanamam diyiyor onu sorun yapiyor, eski haline getiriyorum isimlerin altinda numara yok diyiyor, 2saatir beni deli ediyor, illa bul diye.

Bende sensation var, ondaki gibi olsun diyiyor, sensationun aynisi gibi yapabilirmiyim cihazi sense yukleniyormu.

En son olarak f klavye yapiliyormu, babam q kullanamiyormusta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Telefonda android 2.3.7 yuklu, kisilere girdiginizde isimler veya soyisimler yaziyor. Bu telefonda isimlerin altinda numarayi nasil yazdiririm. Marketten programla yaptim ama bu sefer ingilizce oldu. Telefon babamin oldugundan ben ingilizce kullanamam diyiyor onu sorun yapiyor, eski haline getiriyorum isimlerin altinda numara yok diyiyor, 2saatir beni deli ediyor, illa bul diye.

Bende sensation var, ondaki gibi olsun diyiyor, sensationun aynisi gibi yapabilirmiyim cihazi sense yukleniyormu.

istersen sense yükle(önceki sayfada var) istersen de marketten touchpal dialeri kullan numaralarla isimleri alt alta görürsün.
  • arkadaslar merhaba. ben eski bir HD2 kullanicisiyim. Incredible S alinca bu foruma pek ugramaz oldum. HD2'yi de satamadim, kiyamadim :) Kardesime verdim kullanmasi icin... batarya sorunu oldugu icin garantiye verdim. dogal olarak format ve orjinale donus yaptim. sizlerden ricam ise, su anda en stabil rom hangisi? Kardesim kullandigi icin rom updateleri yapamayacagim pek fazla. O yuzden stabil bi rom yukleyip bir iki ay sorunsuz kullanmak istiyoruz. Yorumlarinizi bekliyorum.

Htc Sense olan rom olsa cok daha guzel olur ancak esas onemli olan, kardesimin kullanmasi yuzunden sorunsuz olmasi lazim. yani biz kullanirken bir sorun olsa cozeriz ancak kardesim garantiye gonderelim der :)
  • Merhabalar.benim şöyle bir sorunum var.Rehberi içe aktardığımda isimler 2şer tane görünüyor neden acaba?
  • Arkadaşlar Formun gizli takipçilerindenim.. paylasım ve msjım azdır ama özellikle konu hd2 yse hemen hemen her makaleyı okuyup uygularım..

ftd'ninde tavsiyeleri üzerine sense 3.5 romlarda hep dunghp runnymade romlarını kurup denedim..

dün birde energy rom deniyeyim deddim..

setcpu , süpercharger vs.. işlemleri yapmadın 27 tane program yükledim.. ( oyun vs )

rom sense romlara göre(3.5) cok hızlı ve stabil göründü şimdilik bana denemenizi tavsiye ediyorum.. kernel olarak marc kullanıyor bugun 1-2 farklı kernellede deniyecegim .. herkese kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Telefonda android 2.3.7 yuklu, kisilere girdiginizde isimler veya soyisimler yaziyor. Bu telefonda isimlerin altinda numarayi nasil yazdiririm. Marketten programla yaptim ama bu sefer ingilizce oldu. Telefon babamin oldugundan ben ingilizce kullanamam diyiyor onu sorun yapiyor, eski haline getiriyorum isimlerin altinda numara yok diyiyor, 2saatir beni deli ediyor, illa bul diye.

Dostum birdönem bende baya aradım fakat F kalvyeye cözüm bulamadım sonradan cıkardılarsa bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Merhabalar.benim şöyle bir sorunum var.Rehberi içe aktardığımda isimler 2şer tane görünüyor neden acaba?

sim karttakileride görüyor olabilir aynı anda veya gmail. hesabına yedeklediyse onlarıda aktarmıs olabilir ..
  • Arkadaşlar, birkaç gündür yukarıda bahsettiğim android 4 romu kullanıyorum. Kamera hariç(çalışmıyor) ve birkaç süslemeyle güzel çalışıyor, ama günlük kullanmak için erken.
    Son energu romu denemedim ama sitesindeki yorumlarda kurulumun çok sorunlu olduğu yazıyor.
  • Telefona program yüklerken telefon resetleniyor.2 rom denedim 2 sindede aynı sorun oluştu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

quote:

Orijinalden alıntı: Kar7al

arkadaşlar bana turkce wm 6.5 lazım orjinal telefondan cıkan...nasıl ulaşabilirim bu roma yardımcı olursanız sevinirim

buraya upload ettim.

http://hotfile.com/dl/137595469/0390248/-HTC_HD2-RUU_Leo_HTC_TUR_1.66.468.1_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe.html

çok sağol :))

• quote:

Arkadaşlar, birkaç gündür yukarıda bahsettiğim android 4 romu kullanıyorum. Kamera hariç(çalışmıyor) ve birkaç süslemeyle güzel çalışıyor, ama günlük kullanmak için erken.
    Son energu romu denemedim ama sitesindeki yorumlarda kurulumun çok sorunlu olduğu yazıyor.

Merhaba uzun süredir TyphooN CyanogenMod 7 kullanıyordum, sense arayüzlü romlara geçmeyi düşünüyorum, düzgün çalışan önerebileceğiniz rom var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

quote:

Arkadaşlar, birkaç gündür yukarıda bahsettiğim android 4 romu kullanıyorum. Kamera hariç(çalışmıyor) ve birkaç süslemeyle güzel çalışıyor, ama günlük kullanmak için erken.

Merhaba uzun süredir TyphooN CyanogenMod 7 kullanıyordum, sense arayüzlü romlara geçmeyi düşünüyorum, düzgün çalışan önerebileceğiniz rom var mı?

teamblue sense 3.5http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Görseli çok güzel. Setcpu ile max hızını artırırsan güzel çalışıyor.
    yada dungun sense 3.5http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268580 . Daha sade ama hızlı ve stabil.
    Ben şuan android 4'e merak saldım. Sensesi çıkıyor yakında :)

• Merhaba arkadaşlar

Ben şu anhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1316632 linkindeki Sensation XL romunu kullanıyorum. Acayıp hızlı akıcı ve açma kapama süresi diğerlerinin neredeyse yarısı kadar kısa. Tek sorunum benim tel t-mobile olduğu için ve sd kartımda dandik olduğu için bölümlemek istemediğiimden sadece uygulama alanım çok düşük. Onun haricinde bir sorun göremedim tabi hotspot ve video kameradaki lag'ı saymazsak. Bir denemenizi tavsiye ederim. Yalnız Deamon Controller den CPU hızını Max:1113600 Min:384000 yapın Governor'da smartv2 olsun. Fazla yükselttinizmi açılmıyor tel yeniden başlayıp duruyor.

• Arkadaşlar acemi bir arkadasım için sorun cıkarmayacak herseyiylse stabil hızlı bir rom arıyorum.. görsellik felan önemli değil.. ben lanthang'ın NTD MIUI romUnu kurmayı düşünüyorum fakat daha stabil hızlı dediğiniz rom varmı ? @ftd :D:D dostum senden özellikle cevap bekliorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys-Rq

Arkadaşlar acemi bir arkadasım için sorun cıkarmayacak herseyiylse stabil hızlı bir rom arıyorum.. görsellik felan önemli değil.. ben lanthang'ın NTD MIUI romUnu kurmayı düşünüyorum fakat daha stabil hızlı dediğiniz rom varmı ? @ftd :D:D dostum senden özellikle cevap bekliorum :D

Benim denediğim romlardan size önerebileceğim sorun çıkarmayacak tek rom bence Nexus HD2 Rom herşeyiyle çalşıyor ve hiç kasmıyor. Ama standart 2.3.7 AOSP romdur.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060

http://forum.androidli.com/showthread.php?t=451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygunhan -- 23 Aralık 2011; 9:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sys-Rq

Arkadaşlar acemi bir arkadasım için sorun cıkarmayacak herseyiylse stabil hızlı bir rom arıyorum.. görsellik felan önemli değil.. ben lanthang'ın NTD MIUI romUnu kurmayı düşünüyorum fakat daha stabil hızlı dediğiniz rom varmı ? @ftd :D:D dostum senden özellikle cevap bekliorum :D

şu romu deneyebilirsin HD2 NDT GINGER 2.3.7 ROM Version 32.0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sağolun bu arada energy romda (sense 3,5) wifi problemi cıkartım donmaya başladı yanı sınıfta kaldı :)
  • Cyanogen Mod7 Kullanan var mı ?

Turkcell'de ne MMS Aliyor , Nede Gönderiyor bu sorunu düzeltebilen var mı
  • Bütün hd2 geliştiricileri ics sense için bir sayfada biraraya geldi. Yakında geliyor :)
    takip için:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1409004
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.