Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaiowas

arkadaşlar merhaba,
    bende ikinci el bir nand android 2.2.1 hd2 almıştım fakat daha önceki sahibinden gmail hesabı olduğu için markete giremiyorum. araştırdım tek çözüm yeni rom yüklemek imiş. cihazda baktım magdlr v 1.11 yüklü. bir adresten rom buldum fakat telefonumu bilgisayara bağlayamıyorum. htc sync indirdim kurdum fakat cihazı görmüyor. magdlr v1.13 kurayım diyorum fakat aradaki bağlantı olmadığı için kuramıyor. acaba telefonumu bilgisayara hangi programla ve nasıl bağlayabilirim..

Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarına windows mobile device centerı kurman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

arkadaşlar merhaba,
    bende ikinci el bir nand android 2.2.1 hd2 almıştım fakat daha önceki sahibinden gmail hesabı olduğu için markete giremiyorum. araştırdım tek çözüm yeni rom yüklemek imiş. cihazda baktım magdlr v 1.11 yüklü. bir adresten rom buldum fakat telefonumu bilgisayara bağlayamıyorum. htc sync indirdim kurdum fakat cihazı görmüyor. magdlr v1.13 kurayım diyorum fakat aradaki bağlantı olmadığı için kuramıyor. acaba telefonumu bilgisayara hangi programla ve nasıl bağlayabilirim..

Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarına windows mobile device centerı kurman gerekiyor

peki hocam o ilk defa android kuracaklar için değil mi? yani winmo dan android kuracaklar için. bende zaten android yüklü.. yoksa ben mi yanlış biliyorum. android de olsa device center mi kurmak gerekiyor? teşekkürler

• @ftd sıralamayı tekrar yazabilir misin? Bu arada v1.9 sonmuş muhtemelen. Artık daha nadir updateler çıkacakmış.
  • Ftd bir şey sormak istiyorum. Daha önce yukledigim v1.8 roma senin verdiğin kerneli kurdum herşey iyide radyodan ses gelmiyor. Birkac kere restart ettim ama birşey değişmedi. Baştan clean install yaptım yine ayni. Xda ya baktım ama 195 sayfa okuyamadim. Son 10-sayfa baktim ama bir şey bulamadım. Senin onerebilecegin birşey var mi? Bu arada cihazın tmobile. Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sıfırdan farksız hd2 (tmous) umu satılığa çıkardım maddi nedenlerden dolayı malesef , gözüm gibi bakmıştım cihazıma ve şimdi satıyorum mecburen, sorunsuz sıfır gibi güvenerek hd2 almak isteyen arkdaslarınız olursa bana PM atın lütfen, tercihen Ankaradan elden teslim edebilirim, orjinal kulaklık hariç tüm aparatları ve kutusu mevcut, gene yanında kulaklık vericem......

forumda bu konu başlığı altında takılmak, yeni romlar denemek benim için büyük bir zevkti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibuk -- 17 Kasım 2011; 22:23:06 >
  • arkadaşlar az önce energy nin yeni runny sense 3.5 romunu kurdum. şimdiye kadar kurduğum en güzel runny. şimdilik 720p video kaydı yaparken takılmaların yapıyor. bir de glitch olayı var. yani çizgilerin oluşması. onun da fixi var. en azından bir deneyin derim
  • Beyler konu disi olacak biraz ama bisi sormak istiyorum hd2 nin orijinal arka kapagini uygun fiyata bulabilecegim bir yer var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

Beyler konu disi olacak biraz ama bisi sormak istiyorum hd2 nin orijinal arka kapagini uygun fiyata bulabilecegim bir yer var midir ?

Bunu bende istiyorum evet. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygunhan

Ftd bir şey sormak istiyorum. Daha önce yukledigim v1.8 roma senin verdiğin kerneli kurdum herşey iyide radyodan ses gelmiyor. Birkac kere restart ettim ama birşey değişmedi. Baştan clean install yaptım yine ayni. Xda ya baktım ama 195 sayfa okuyamadim. Son 10-sayfa baktim ama bir şey bulamadım. Senin onerebilecegin birşey var mi? Bu arada cihazın tmobile. Teşekkürler...

bu romda radioda sorun var maalesef. ver. 1.9'da denemedim henüz ama 1.8'de çalışmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

@ftd sıralamayı tekrar yazabilir misin? Bu arada v1.9 sonmuş muhtemelen. Artık daha nadir updateler çıkacakmış.

daha önce yazdığım adımları ile aynı:
    1. Önce recovery'yi 140mb yapın. (eğer 140mb ise bu adıma gerek yok)
    2. Sonra recovery açıp wipe data,wipe cache ve advanced basıp wipe dalvik yapın
    3. Şimdi romu kurun ve işlem bitince daha recoverydeyken bu kerneli kurun :http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=776288&d=1320771726
    4. Restart edin, telin açılması uzun sürebilir sabırlı olun.

Bu arada geliştiriciler artık ICS çalışacaklar. Yakında yeni işletim sistemini göreceğiz ama sense uzun bir süre olmayacak çünkü ICS çıkan telefonu henüz yok. HTC Edge diye bir telefon ilerleyen aylarda çıkacak. Onda olacağından bahsediliyor. Bekleyip göreceğiz :)

• arkadaşlar bu glitch fixi yükleyince animasyonlarda yavaşlık mı oluyor? geri nasıl kaldırırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar bu glitch fixi yükleyince animasyonlarda yavaşlık mı oluyor? geri nasıl kaldırırız?

benim önerdiğim kerneli mi kurdun yada başka fix mi?
    Çünkü bazı fix'ler hızlandırıcıyı kapatıyor, bu sorun energy romda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: aygunhan

Ftd bir şey sormak istiyorum. Daha önce yukledigim v1.8 roma senin verdiğin kerneli kurdum herşey iyide radyodan ses gelmiyor. Birkac kere restart ettim ama birşey değişmedi. Baştan clean install yaptım yine ayni. Xda ya baktım ama 195 sayfa okuyamadim. Son 10-sayfa baktim ama bir şey bulamadım. Senin onerebilecegin birşey var mi? Bu arada cihazın tmobile. Teşekkürler...

bu romda radioda sorun var maalesef. ver. 1.9'da denemedim henüz ama 1.8'de çalışmıyordu.

Hayır 1.8 orjinal kernel de radyo çalışıyordu Senin kerneli yükledim baya hızlandı ama radyodan ses gelmez oldu. çalışıyor ama sesi gelmiyordu. Şimdi 1.9 kurdum pek bi değişklik yok çalışanlar çalışıyor çalışmayanlar çalışmıyor yine :) ama senin verdiğin kerneli kurmaya korkuyorum yine rdayonun sesi gidecek diye:)

• quote:

quote:

arkadaşlar bu glitch fixi yükleyince animasyonlarda yavaşlık mı oluyor? geri nasıl kaldırırız?

evet energy rom için söylüyorum. crt efekti vardı. sorunsuz çalışıyordu. fixi yükleyince yavaşlama olmuştu. galiba fizden kaynaklanıyor. bir yerde fiz için accelerator geçen bir şeyler yazmışlardı. romu baştan yükleyip mikehi kerneli yükleyeceğim. bu kernelde sorun yok diyorlar.

başka kernel var mı uyum sorunu çıkartmayacak?

bu arada daha önce rom için bahsettiğiniz yağ gibi akıyor olayını şimdi anlıyorum. gerçekten çok güzel olmuş runny romları

• TyphooN CyanogenMod 7' ı yklemek istiyorum

Birisi yardimci olabilirmi:(
  • quote:

quote:

Dostum banada kullandığın,seri bu ekran sorununu fazla yaşamayacağımız radyolu bir rom öneririmisin?
  • yaw bende bi türlü aradığım romu bulamadım, typhoon cm7, desire hd2, dorimanx, ngt mui, runnymede sense ne kadar rom varsa hepsini kurdum denedim, izlenimlerim şöyle, birinde bişey çalışıyor diğerinde o yok, anlamıyorum yani görsellik olsun hemde herşeyi çalışsın vede hızı iyi olsun istiyorum, bunların bir arada olduğu rom yokmu allah aşkına, typhoon çok güzel çok hızlı bi rom ama çok eksiği var mesela mp3'ü zil sesi atama yapamıyorsun ve de görüşme esnasında echo var, sense 2.0 ve 3.0 romlarda da yavaşlılık oluyor can sıkıcı vede radio çalışmıyor, bu ne biçim iş anlamadım, sanki birbirlerine inat rom yapmış bu adamlar, hepsi biaraya gelipde voltranı oluştursalarya süper bişey ortaya çıkar sorunsuz, bide durmadan güncel versiyon çıkıyor, kardeşim her seferindede rom yüklemek işkence yaw...
  • quote:

Daha önce yazdığım adımları ile aynı:

3. Şimdi romu kurun ve işlem bitince daha recoverydeyken bu kerneli kurun :http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=776288&d=1320771726

Dediğiniz adımlara göre 1.9 ve ardından karnel kurulumu yaptım, açılmasını bekliyorum.
    Bundan sonra ekranla ilgili bir fix kuracak mıyım?
    Daha önce EGL_FIX_TRIB kurmuştuk, yine ihtiyacımız olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

quote:

Dediğiniz adımlara göre 1.9 ve ardından karnel kurulumu yaptım, açılmasını bekliyorum.

başka fix'e gerek yok. yatay çizgiler sorununun fixi kernelin içinde.

Bu arada herşey çalışan, eksiksiz ve görseli güzel bir rom yok maalesef ama öyle bir noktaya gelindi ki bunun olması imkansız gibi görünüyor, çünkü geliştiriciler tam belirli noktaya gelmeyi başarıyorlar sonra yeni bir rom çıkıyor (örneğin ICS) ve bu sefer sil baştan herşey yeniden başlıyor :)
    eğer boş zamanınız varsa ve ICS merak ediyorsanız denemek isteyenler link :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

quote:

başka fix'e gerek yok. yatay çizgiler sorununun fixi kernelin içinde.

Bu arada herşey çalışan, eksiksiz ve görseli güzel bir rom yok maalesef ama öyle bir noktaya gelindi ki bunun olması imkansız gibi görünüyor, çünkü geliştiriciler tam belirli noktaya gelmeyi başarıyorlar sonra yeni bir rom çıkıyor (örneğin ICS) ve bu sefer sil baştan herşey yeniden başlıyor :)
    eğer boş zamanınız varsa ve ICS merak ediyorsanız denemek isteyenler link :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

Teşekkür ederim, sonunda istediğim gibi bir ROM a kavuştum :)

Bu arada hava durumu nu açtığımda hala bazı sıkıntılarım oluyor.
    Mesela güneşli görünürken aşağıda geçen bulutların bir kısmı atlama yapıyor.
    Takılıp atlıyor sürekli, sizde böyle bir sorun var mı?

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.