Şimdi Ara

. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Km düşürüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu "MGTOW olmak" denen olayı bi türlü anlayamadım bu bana zora gelemeyenlerin yattığı ayak gibi geliyo.

    MGTOW nedir bu akım nasıl ortaya çıkmış diye bakınca, boşanmış, evlilik kurumu ve dişi kayırmacı boşanma prosedürlerinden ağzı yanmış erkeklerin ortaya koyduğu bi akım olarak gözüküyo.

    Evli bile olmayan birisi nasıl oluyo da MGTOW oluyo?

  • Kızlık zarı diye bir şey var,tecrübe ile sabit olmakla beraber olmadığını ancak feminist bir kadın doğumcu iddia edebilir.Ayrıca bir kadının ilişkiye girip girmediğini fiziksel semptomlar bir yana hal ve hareketlerinden olay anında verdiği tepkilerden dahi anlarsınız.Şehir efsanesi diyen kişilerin eli kız eline değmemiştir diye düşünmekteyim.Biraz tecrübeli ve akıllı bir erkek çok rahat bir şekilde anal yoldan dahi ilişkide bulunup bulunmadığını anlayabilir.Kadın doğum doktorları ve genel cerrahi muayenede de çok rahat bir şekilde anal ilişki dahi gün yüzüne çıkar.Dediğim gibi anlamanız için doktor olup tıbbi testte bulunmanız gerekmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 3 Ekim 2021; 4:23:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her sayfa 10 mesaj alıyor. 300 kişi 10ar mesaj atsa 3000 sayfa ediyor zaten. Keza bakarsanız çoğu kullanıcı en az 3-4 mesaj atmış tek başına. Çokta fazla değil.

    Evet moral bozucu ancak çokta fazla değil arkadaşlar. Takılmayın bu kadar.

    Emin olun dışarıda bir o kadar da güvenilir, size dürüst olacak kızlar da var. Erkekler de yalan söyleyebiliyor hem de bu işleme ihtiyaç duymadan.

    Ek olarak şuanki feminizm dalgasıyla çoğu kız olduğum gibi kabullenilmeliyim görüşünde zaten. Hatta bu soruyu sormanız bile sinirlerini bozuyor genellikle kızların.

    Bu erkek düşmanı feministler bile diktiren kızlardan daha onurlu. Bu kadar ezik ve zavallı kız sayısı çok fazla değil merak etmeyin. Çevrenize dikkat edin, temiz insanlar bulundurun temiz(bakirelik anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) ve dürüst kızlarla karşılaşırsınız. Böyle bir şey yaşamışsa bile söyler size emin olun. Ha bir de siz bakirseniz de hayvan gibi üstüne gitmeyin kızın, korkup yalan söyleyebilir. Rahat davranın doğruyu söyleyecektir, bakirlik durumunuza göre karar verirsiniz. Bakir olmayıp bakire kız da beklemeyin tabii bir zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • soultechuser S kullanıcısına yanıt
    Hocam analı anlamakta ne var delik genişlemiş ve yumuşmıssa yemiştir küreği

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.