Zengin bir adam gazeteye ilan vermiş. aşagıdaki adresteki bayanla cinsel ilişkiye girip ponu bagırtabilene 100 bin ytl verecegim. Bir sürü başvuru olmuş kapıda da görevliler var. Bir kişi gelmiş kapıda sormuşlar kaç cm diye Adam 60 cm demiş. nöbetçiler bu adam bağırtabilir demiş. Girmiş denemiş olmamış. başka bir adam gelmiş ona sormuşlar 80 cm demiş. artık bu yapar edasıyla nöbetçiler içeri giresine izin vermiş bu adamda ses çıkartamamış. Daha sonra başka bir adam geliş 1 metre demiş. artık görevliler bu adam kesin yapar havasındalar ama bu adamda başaramamamış. Akşam vakitlerinde Namık Kemal gelmiş onada sormuşlar kaç cm diye namık kemal 50 demiş. içeri girmiş ama görevliler hiç şans vermiyor. kimler beceremedi bu mu becerir diyorlar. Ama kısa süre sonra kadın bağırıyor. herkes şaşkın bir biçimde nasıl oldugunu alamaya çalışıyor. Çıkışta Namık kemale anlatıyorlar:"Boyu 1 mt olanlar geldi beceremedi se nasıl 50 cm ile başardın bu işi? Namık Kemal:
---heee pardon ben kalınlıgını sordunuz zannettim
Güzeldi
yok yk bişey olmaz sanırım. çünkü aslını bile bozdum fıkraların ayıp sözleri çıkardım
hepside gsl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme