Benim namecheap.com da 10 dan fazla domainim var. Gecenlerde 2 doamin alirken yanlislikla porxy kullanmisim. Kredi kartimdan domainlerin parasi kesilmisti ama domainlerden biri gorunmuyordu hesabimda. Tekrar baktim hesabima kesilmisti para. Ama 24 saat sonra paralar geri odendi hesabima... Ve hesabimi guvenlik nedeni ile kapatmislar. Sonra bende mail gonderdim fakat bana HESAPTA DDOLANDIRICILIK YAPTINIZ diye cvp yazmislar. Bende tekrar mail gonderdim ama bi turlu cvp yazmadilar. Peki ben bu namecheap.com dan user name'i tekrar nasil actiririm...
proxy kullanman nie böle bişi yapsın? bence proxyle ilgili değil. sen yanlış bişi yapmışsındır ondan kaynaklanıyordur.
bencede ya sen yanlış birşey yaptın yada biri snein şifren ile birşeyler yaptı.. neyse sen domain isimlerini bana bildirirsen ben sana o domainlerin asıl tescil adresine ulaşırım .. senin o domainlerin sahibi olduğunu anlamak için nüfus cüzdanı fotokopisini dediğim yere faxlarsan domainleri kendi hostuma alırım. sonrada sana bir name server veririm. istediğin yere yönlendirir kullanırsın.. Ücrete konusuna gelince ücret talep etmeyiz.. önemli olan yardımlaşma..
SewgiLerimLe !! ..
Arkadaslar benim yaptigim asil sorun mail adresini 3 defa degistirdim ve 2 inci girdigim mail adresine onay maili gelmis bende onayladim. Sonra bi kac domain aldim. Ardindan kullanici ismim kilitlenmis. Ve aldigim domainlerin parasi ertesi gun geri odendi...
Benim host sorunum yok yani NS ler saglam degistirmeye pek gerek yok. Ama asil sorunum domainlerin suresi bittiginde domainlerin yonetimi tekrar bana gecmesi gerekiyor....
CC numarami ve adimi namecheap.com'a mail ile gonderdim fakat bugun bos cvp yazmislar yani bana gonderdikleri mail bostu.. Hic bisey yapmamislar. Nasil tekrar doaminlerimi alirim bilmiyorum. Hesabimin tekrar acilmasini istiyorum...
hiç bi fikrim yok. ama sen güzel bi ingilizceyle tekrar bildir.
evet bence sende hata yok gibi gözüküyor. mydonose arkadaşa katılıyorum güzel bir maille bildir. ingilizcen yoksa yazacaklarını türkçe yaz ben sana çeviri yaptırim sende maille onlara at. yok ordaki domainlerimi alim başlka biryerden kontrol edim dersen ben sana nameserver sağlarım ..
SewgiLerimLe !! ..
Arkadaşlar login olmak için user ve pass yazdigimda boyle bi hata mesaji geliyor. Sanirim benim hesabin kilitlenme sebebi mail adreslerin ust uste 3 defa guncelleyip sonra da ikinci girdigim mail adresine gelen onay mesajindaki linke tiklamakti....
Login For security reasons, this account has been locked due to too many failed login tries. The user name will be enabled after 12/12/2099 EST. If you think this is an error please email us using the same email address currently on your account to have your account enabled.
merhaba arkadaş. olay tam anlaşıldı desene. sana olayı anlatim hemen .
Hesabını güvenlik nedeniyle kapatmışlar.
çok fazla yanlış" login tries" yani hatalı giriş yapılmaya çalışılmış.
o yüden bu kullanıcı adı ile bu hesaplarını 12 Aralık 2099 yanlış duymadın 2099 yılına kadar kilitlemişler.
ancak yanlışlık olabilme ihtimaline karşı son bir şansın var. en son login olduğun ve onayladığın mail adresinden başvurursan hesabın açılacak. ancak bu son şansını yine yanlış bir mailden yaparsan 2099 a kadar geri dönüşümü olmamak üzere elvede demen lazım.
Sen otur en son login olduğun maili hatırla şöyle güzelinden bir yazı yaz buraya onu çevirelim son birde öyle dene derim sana ..
Umarım düzelir.
Görüşmek Üzere ..
Hello
My username: XXXXXX (Hesap Adi) My account closed
I want to learn why is this account closed and what will I do to open this account.
Good working
Yaw 7 mayista cevap gelmis ama ben nasil olduysa fark etmemisim. Suan login olmayi denedim ama kapali hesabim hala...
Best Regards XXXXXX (Hesap Adi)
pm attım sana arkadaş. konuyu anladım.
Görüşmek Üzere ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme