Şimdi Ara

NALLART Reis nerelerdesin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reis bir iki tahmin yapta şenlenelim. Üşüyoruz reis:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam ugrasip konu aciyor demedinizi birakmiyorsunuz adam niye tekrar konu acsin konusunda adama edilen hakaretleri gordum sanki adam terorist gibi linc etmisler yazik cok yazik

• Kardeşim ben destekliyordum hep. Özlettirdi kendini namıssız. Yani ben linç edenlerden değildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

Kardeşim ben destekliyordum hep. Özlettirdi kendini namıssız. Yani ben linç edenlerden değildim.

Bnde takip ediyordum kendine gore stili vardi bnm zaten bu laf salatasi yapan adamlara lafim

• merak etmeyin kardeşlerim. pusuda bekliyorum. Hiç bir yorum beni bu sevdadan sogutamaz aksine güçlendirir. şu an kasımın ortalarıni bekliyorum. o vakitten sonra modeller takip edilmeye başlanacak. soğuk havalar kendini göstermeye başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

merak etmeyin kardeşlerim. pusuda bekliyorum. Hiç bir yorum beni bu sevdadan sogutamaz aksine güçlendirir. şu an kasımın ortalarıni bekliyorum. o vakitten sonra modeller takip edilmeye başlanacak. soğuk havalar kendini göstermeye başlayacak.

Kralsın reyiz

• quote:

merak etmeyin kardeşlerim. pusuda bekliyorum. Hiç bir yorum beni bu sevdadan sogutamaz aksine güçlendirir. şu an kasımın ortalarıni bekliyorum. o vakitten sonra modeller takip edilmeye başlanacak. soğuk havalar kendini göstermeye başlayacak.

reissin reyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nallart nezaman geliyorsun?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha yazdan çıkamadık bırak adam ininde uyusun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

EyvAllah reis adamsın

• şu mabbbeti hiç anlamadım ne kışı ne godzillası

• kar yagmdan onceki 4.gun safagında doguya dogru bakın Nallart sizi orda bekliyor olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

şu mabbbeti hiç anlamadım ne kışı ne godzillası

Zamanı gelince anlayacaksın kardeşim. Yer yerinden oynayacak bundan emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 30 Ekim 2016; 17:46:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üşüyoruz değil, sıcak bastı diyeceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.