Şimdi Ara

Nallart'la olan probleminiz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam her kış mevsimine yaklaştigimiz zamanlar efendi efendi konu aciyor ve konu dışını neşelendiriyor. Şuana kadar hangi forumda bukadar bilgili bir uzman gordunuz? Adamin dedikleri bir bir cikiyor tabi kelime abartilarida oluyor ama o da işin eglencesi diye dusunuyorum. Gidipte adamin konusuna itici yorum yapanlar neyi kıskaniyor halen anlamiyorum hoşlanmiyorsan girme konuya kardesim yorum yapma konuya. Mart ayina kadarda top 10'da konusu hic düsmuyor, boyle bir bilgilendiriciye her kış sahip oldugunuz icin kendinizi şansli hissetmelisiniz burası DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 27 Eylül 2016; 17:03:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayin nallartin yan cari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La ne uzmanı ordan burdan okuyup yaziyor 2 sene once 5 matematik yapiyom lys de diye konu aciyordu millet de meteoroloji muhendisi falan saniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın dedikleri bir bir çıkıyordan sonrasını okumadım. Şu ana kadar hiç muattap olmadım ama bu konuya yazmasam olmazdı.

Adam kar yağacak diyor kar yağıyor. 20 yaşındayım hayatımda kar yağmayan kış görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.