Şimdi Ara

Naktus browser online oyun tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. Senaryosunu kendim oluşturduğum bir oyunla karşınıza geldim. Şu anda beta olarak çalıştırıyorum ama beta diye çok eksiği vardır diye düşünmeyin sadece kullanıcıların alışması amaçlı bir haftalık beta sürüm uygulayacağım.

Sitemizin adresiwww.naktus.com incelemenizi tavsiye ediyorum eğlenceli vakit geçirceğinizi düşünüyorum.

Oyun tanıtımına gelince. (Arkadaşlar herşeyi yazmıcam beta sürümde yabancılık cekmeyin diye yazıyorum. Sonra herşey ayrıntılı yazıcam)

Oyunumu uzun soluklu bir oyun değildir. Sıkıldığınız zaman girip eğlenceli vakit gecireceğiniz bir oyundur. Canavar toplarsınız ve karşınızdaki gerçek kişilerle savaşırsınız savaşlar 5 dakikayı geçmez. Savaş esnasında karşıdaki oyuncuyla konuşabilir fikir alışverişi yapabilirsiniz.

Oyunda gecen anlamlar ve tanımları:

Naktus: yaratıkların satıldığı yerdir.

Pazar: yaratıklarınızı pazarda satabilirsiniz. Satın alabilirsiniz.

Odalar: savaş merkezinin bulunduğu yerdir savaşlar odalarda yapılır.

İyileştir: canınızı be gücünüzü toplayacağınız yerdir. Tabiki bunun bir bedeli vardır.

Gezinti: para toplamanız için gezinti yapmanız gerekir. Buda 5 dakika sürer 250 para toplarsınız.

Madalya:oyuncunun üstün yetenekleri sonucu madalya alır.

Görevler: görev yaparak para kazanabilir yada tecrübe elde edebilirisiniz(arkadaşlar 1 iki günlük kapadım eksiği var halledip acıcam )

Takım savaşı: 2 ye 2 yapılan savaşlardır.

Savaşlar.

Arkadaşlar savaşlar odada iki oyuncununda haZıra basmasıyla başlar ve oyuncular sırayla yaratıklarını düşmanına saldırtmaya başlar.

Savaş terimleri

Hazır: haZıra basmanızla paranız ortaya konur ve cekilirseniz para geri alamazsınız.

Saldır: oyuncuya saldırırsınız. Her bir saldırı bir güç eksiltir.

Özel saldırı: oyuncuya özel karakterinizle yüzdeli saldırı yaparsınız. 2güç eksilir

Pas: gücünüz bitmesi veya bitmemesi durumunda pas diyebilirsiniz. Bu esnada vuruş yapmazsınız yalnız artı bir güç toplamış olursunuz.

Çekil: oyun esnasında oyundan ayrılırsınız ve paranızı alamazsınız.

Ayarlar:

Ayarlarda profil resmi ekleyebilir.

Hakkınızda sayfa oluşturabilirsiniz.

Şifre değiştirebilirsiniz.

Saygılar ırmak coşar şahna

www.naktus.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.