Şimdi Ara

Nakit veya takasli genpa 5 aylik iphone 3g 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telden grdgm icin fazla yazamiorm tel 5 aylik ve alindigi gunden beri koruma kilifi stickeri cam korumasiyla kullanildi yani tek bir cizik dahi yok garanti fatura kutu ve tum aksesuarlariyla vericem ve bir de kilif hediye edicem
    fiyat olarak nakit 900 istiorm takas ise degerinde masaustu pc veya laptopla yaparim lutfeb telden ulasin

yer istanbul / atasehir
    cep 531 847 92 29

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu arada takas agirlikli dusunuyorum arkadaslar laptop veya masaustu pcye ihtiyacim var

• İlanımdaki laptoba bi bak bakalım belki olur bişeyler ama 900 lira cok geldi belki de yanılıyorumdur... iyi satıslar...
  • Cizik dahi yok ve arkadaslar cizikli cihaz 800 e satiliyor tek bir cizik yok bu arada pm cevaplandi..

• fiyat aşırı fazla her ne kadar çiziksiz dahi olsa 16 gbler daha düşüğe satılıyor forumda fiyatı revize etmelisin bence
  • Ya acikcasi takas agirlikli dusunyyorum bu yuzden de takas fiyati olarak yazdim

• 1 pm daha. evet ciziksiz olması cok iyi ama 16gb ler hemen hemen bu fiyatlara bulunuyor. hatta biraz arastırırsan 8gb 0 larını bulursun 900 e. yoksa makinana dedigimiz bişey yok.sahibinden e bir girsen 16gb er 700-800 arası temiz durumda vs.. Neyse bi pm daha attım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 25 Ekim 2009; 5:28:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama onlar yurtdisi veya garantili degil adamlar cin sarj aleti veriyo yaninda ve hic bi aksesuarlari yok

• Pmler cevaplandi satis devam ediyor..:)

• Pm e cvp gelmedi. ve dahası önceden sattıgınız 3g 8gb var aynı ilan hemen hemen. 750 lira ama? sebebi nedir böyle olmasının??? dedigim sartlara uyarsanız ve elden alabilirsem telefonu almayı istiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.