Şimdi Ara

nakit hemen alınık bb z10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mumkunse sıfır yada temız ıse 2elde olabılır bb z10 alacagım.

NAKIT VE HEMEN..

Lakın kamupanyadan kalkıp 700 liraya sıfır alıp 800-900 e satmaya kalkacak uyanıklar

yada yurdısı cıhaza 800-900 lira fıyat ceken saskınlar hıc ılana bakmasın bıle.

lafımda kımseye degıl, herkesı tenzıh ederım.

cihazın ederı bellı, zaten talep yok tutulan model degıl. sahıbınden de bır ton z10 dolu. mıllet satmaya calısıyor ama nafıle.

bende sahıbınden den almayı bılıyorum maksat forumdan arkadas varsa satan onun ısını görelım.

canlı para hemen buyrun pm atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İyi alışverişler hocam bugünlerde elime z10 gelebilir yurtiçi muhtemel fiyatı 500 lira olacaktır ancak temizliğine göre değişir biliyorsun ancak maksimum satılacagı rakamlarda bunlar zaten Blackberry nin piyasası sıfırın altında olan bir makine arıyorsun bunun bilincindesindir :) tekrar görüşmek üzere
  • Tavra bak arkadas.. O halde alsaydın sen de kamupanyadan bir Z10? haydi onu da gectim uyanık kelimesi nedir? o halde bütün ticaret yapanlar uyanık? Teknosada 1600 lira o halde onların alayı uyanık? sahibindende tonla var telefon tutulmuyor gibi sacma sapan fiyat düsürme politakası da ayrıca cabası.. Al arkadasıms ahibindenden al. boşver burda birinin işi görülmesin.. o söyledigin komik fiyatlara satanlar olmadıgı icin buralarda böyle yakısıksız bir agızla fiyat düsürme cabasındasın.. 700 liraya 0 alacak kargosuyla 710 lira olacak. adam sana 700 e verecek hayır işlemiş olacak öyle mi? aynı durumda sen ne yapardın gercekten merak ediyorum..
    Herkesi tenzih ederim diyorsun ama hiç tanımadıgın insanlara uyanık demeyi de biliyorsun!!!!
  • bir de ilanı keske baskasının agızından degil de kendiniz acsaydınız..

http://forum.donanimhaber.com/m_91971359/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematiche

bir de ilanı keske baskasının agızından degil de kendiniz acsaydınız..

Ne yapmak lazım biliyormusun? Bilip bilmeden hemen öyle atlamamak lazım zira sonra sazan durumuna düşer mahçup olursun.

Bu ilanı ilk açan benim , link verdiğin ilan sahibi ilandaki düşüncelerimi çok beğenmiş bende aynı şekilde ilan açıcam diye pm atarak bana bilgi verdi dilersen ilan sahibine sorabilirsin

quote:

sonmatrix1 dün, 18:32şikayet

hocam ilanının düşüncelerimi çok iyi açıklamış kullanıyorum hakkınızı helal edin

Bilmeden caka satmaya çalışınca insan işte böyle morarır.

Diğer mesajına alıntı ile cevap vereceğim

• quote:

Tavra bak arkadas.. O halde alsaydın sen de kamupanyadan bir Z10? haydi onu da gectim uyanık kelimesi nedir? o halde bütün ticaret yapanlar uyanık? Teknosada 1600 lira o halde onların alayı uyanık? sahibindende tonla var telefon tutulmuyor gibi sacma sapan fiyat düsürme politakası da ayrıca cabası.. Al arkadasıms ahibindenden al. boşver burda birinin işi görülmesin.. o söyledigin komik fiyatlara satanlar olmadıgı icin buralarda böyle yakısıksız bir agızla fiyat düsürme cabasındasın.. 700 liraya 0 alacak kargosuyla 710 lira olacak. adam sana 700 e verecek hayır işlemiş olacak öyle mi? aynı durumda sen ne yapardın gercekten merak ediyorum..
    Herkesi tenzih ederim diyorsun ama hiç tanımadıgın insanlara uyanık demeyi de biliyorsun!!!!

Çok kısa cevap vereceğim demek yaran o kadar büyükmüş ki gocunman da büyük olmuş.

İstediğim şeyi istediğim yerde istediğim fiyata ararım seni ilgilendirmez yaklaşık 10 yıldır forumda böyle yapıyorum.

Sen satışına bak kardeş öyle herşeye gocunma, en başta ilanda yazdığım gıbı cihaz ve satıcı arıyorum

Ilanım 2. El kurallarına uygundur herkeside tenzih ettim sen bak keyfine.

Bu arada O cihazı o fiyata sattığın günde gel ben bu işi bırakıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Ne yapmak lazım biliyormusun? Bilip bilmeden hemen öyle atlamamak lazım zira sonra sazan durumuna düşer mahçup olursun.

Bu ilanı ilk açan benim , link verdiğin ilan sahibi ilandaki düşüncelerimi çok beğenmiş bende aynı şekilde ilan açıcam diye pm atarak bana bilgi verdi dilersen ilan sahibine sorabilirsin

quote:

hocam ilanının düşüncelerimi çok iyi açıklamış kullanıyorum hakkınızı helal edin

Yaş kaç birader? Morarır nedir yahu? Benim umrumda mı nasıl actıgın ilanı? Direk uyanık diye tabir kullanıp insanların hakkına girmeye hakkın yok.. Ergen ergen triplerle konusanlarla pek işim olmaz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SILINEBILIR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

quote:

Yaş kaç birader? Morarır nedir yahu? Benim umrumda mı nasıl actıgın ilanı? Direk uyanık diye tabir kullanıp insanların hakkına girmeye hakkın yok.. Ergen ergen triplerle konusanlarla pek işim olmaz..

Yaş 35 birader. Sen kalkıp adam bozucam diye link mink koyarsan , olacağı budur. Senin tercih ettiğin bir kelime varsa söyle morarmak bozulmak yerine söyle onu yazayım.

• mathematiche kullanıcısına yanıt
    Edit

İşin olmaz madem daha ilanımda ne arıyorsun birader bak keyfine blokla beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.