Selam. Nakite ihtiyacım olduğundan nakit avans çekeceğim kredi kartımdan, ama ekstrenin kesilmesine 15 günlük bir süre var. Şimdi yapacağım nakit avansın ödemesini ekstre kesildiği zaman yeniden nakit avans yaparak ödeyebilir miyim? |
nakit avans

-
-
Yok mu bilen?
-
up
-
++
-
limitler dahilinde olur.
nakit avansta işlem ücreti olabilir. taksitli nakit avans daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 15 Ocak 2023; 3:41:35 > -
taksitli nakit avansı düşündüm ama kartta artı limit olduğu için yapamıyorum. sanırım kart borcunu erken ödediğim için öyle gözüküyor.
şimdi doğru anladıysam eğer limitim dahilinde bir miktar nakit avans yapabilirim. ödemeyi ekstre kesilince yine aynı şekilde nakit avansla yapabiliyorum değil mi?
bir de bazı yerlerde erken ödeme yapınca karttaki paranın ekstreye kadar bekletmede olduğunu okumuştum. durum böyleyse nakit avans çekince yaptığım ödeme boşa mı gidecek? benim istediğim şimdi nakit avans yapıp ekstreyi de yine aynı şekilde nakit avansla ödemek.
-
hangi banka bu hocam? ona göre cevap vereyim
-
yapı kredi hocam.
-
hocam özel mesaj atmışsınız ama göremiyorum üyelikten dolayı. buraya yazarsanız sevinirim.
-
yapıkredi nakit avansta %1 işlem ücreti + hesap kesimine kadar faiz alır. 1000tl nin günlük faizi 55kuruştur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X