Şimdi Ara

nakil yapim ark lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark lar bana nakil yapar misınız 23.evren 20k kiristal 10k metal 5k deutrum lazim
    acil

• Banada 200 k METAL 2000 K Kristal 200 k Doteryum LAZIM Nabicaz Şimdi... ?
  • bi sey söleyecemde sana ayıp olcak

sana 20 k metal 10 k kris 5 k deu gelene kadar en az 3 4 saat gecer sen saat zarfında civarda 2 3 tane i bul dal onlara cıkarırsın zaten zararını uğrasmazsınböle seylerle
  • koordinat ver benim komları yolliim
  • ne dedin ne wolfblue saat zarfı nerede canim eyer sen 3.kordinet taysan aninda da gelebilir bi kaç dk de de gele bilir2 3tane i bul nedemek bu arada
  • ben 3 teyim sen koor wer
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_78

ne dedin ne wolfblue saat zarfı nerede canim eyer sen 3.kordinet taysan aninda da gelebilir bi kaç dk de de gele bilir2 3tane i bul nedemek bu arada

dostum senin bu ogame olmayacak gibi ya neyse

i demek inaktif demek,yani oyuna 7gün ile 28 gün arasında girmeyenler demek,galakside yanında i yada I yazan gezegenler böyle gezegenlerdir,genelde savunmaları olmaz yada azdır,bu nedenden ötürü de kolay av olurlar ve sorun cıkarmazlar,kendine böyle bir kaç gezegen bul ve sömür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi sömürücek gezegen yok ki hepsi g g g g g g g g g g g g g g g gg gggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggg yeter hepsi g hatta bi kere saldırıya uğradim ben 10tane gemi ile6mi8mi ne kruvezör 2de hafif avci
  • quote:

abi sömürücek gezegen yok ki hepsi g g g g g g g g g g g g g g g gg gggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggg yeter hepsi g hatta bi kere saldırıya uğradim ben 10tane gemi ile6mi8mi ne kruvezör 2de hafif avci

yapma yaw kötü olmuşara sen vardır kesin o inaktif gezegenlerden
  • buldum zayten 26.dk kadar sonra belli olacak iş yendim mi yenil dim mi bakacam ben saldırıyom şu an saol gaza getir din cem

• ogame lisanın çok hoş dostum

kruvezör
    nakil ( organ nakli mi bu meret )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 24 Ağustos 2006; 20:28:56 >
  • abi nediyon yaw delir me yaw
  • quote:

abi nediyon yaw delir me yaw

kızmak sinirlenmek yok ama laflıyoruz stres atmaya geliyoruz buraya gergin olma bu kadar
  • oki adamim oki adin ne oyun da evren kaç
  • http://www.tdk.org.tr/tdksozluk/sozara.htm

+www.ogame.com.tr /*.uk .de .........*/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 24 Ağustos 2006; 22:49:46 >
  • can_78 ne biçim türkçe bu
  • ne gzl konuşuyo çocuk bülbül gibi daha ne anlamıyosunuz anlamıyorum
  • Arkadasa mukemmel türkçeyi bize öğrettiği için tessekur eder İsmail Yk'dan Allah belanı wersin sarkısını armagan ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.