Arkadaşlar kardeşim gebze lisesine yeni adıyla "Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi"ne gidiyor. Bu sene 10. sınıfa geçecek. Pendikte oturduğumuzdan yakınımızdaki liselere nakil yapmak istiyoruz. Tabiki geçen sene puanı yakınlardaki liseleri tutmadığından gebzeye yollamak zorunda kaldık. Dün akşam haberlerde bu ay için nakil işlemlerinde puan dikkate alınmayacak, kontenjanların dolması öncelik olacak diye bir haber duydum. İnternet sitelerinde de araştırmama rağmen bu işlemlerin nasıl yürüdüğü hakkında bilgi edinemedim. Okulu aradığımda onlarda bilmiyoruz dediler.
Ama nakil işlemleri için işlem sırası nasıl olacak 25 ağustosa kadar bekleyip tercihleri netten mi yapıcaz. Yoksa önceki senelerdeki gibi okullara bireysel başvuru şeklindemi olacak bilmiyorum. Bu yeni nakil işlemleri için bilgisi olan arkadaşlar yardımınzı bekliyorum.
Bende oyle bir haber okumustum internetten ama bildigim kadariyla puana bakilmaksizin nakil olacagi soylentileri teog sinavina girip acikta kalanlar icin. Yine de arastirmani oneririm. Bu arada bilen varsa yazısını eksik etmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar yardımınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme