Şimdi Ara

Naked motosiklet tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayallerimi yeterince geciktirdim. (yaş 45 bu arada). Artık motosiklet sürmek istiyorum. İşe gidip gelirken, şehir içinde ve yılda birkaç kez uzun yolda kullanmak istiyorum.

A sınıfı sürücü belgesi kursuna yazıldım. Daha önce çok az vitesli motosiklet tecrübem var.
    Kursun Er6-n motosikletini iki hafta sonu kapalı pistte ve trafiğe açık sınav güzergahında toplam 5-6 saat kullandım.

Başlangıç olarak Kawasaki Z250 SL ikinci el almayı planlıyordum ama 650 cc Er6-n'i düşük hızlarda kullanabildiğimi görünce uzun yolda beni daha rahat ettirir diye 600-650 cc'lik motorlar daha mantıklı gibi geldi. Birde 250 cc alıp kısa bir süre sonra değiştirmekle uğraşmayayım ömürlük bir motor alayım diyorum. Bütçe sıkıntım yok. Boyum 178cm kilom 82 kg.

Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi şimdi 650cc motoru düşük süratlerde kullanıyorsun ama ufak bir özgüven gelince otobanda gazlamaya çalışmayacağının güvencesini verebilir misin? Ben insanların daha önce düşük cc ler kullanmasından yanayım. Doğru düzgün motor kullanamayan bir arkadaşım R25 imi kullanmıştı. Bu onun orta ve yüksek sınıf cc leri kullanabileceği anlamına gelmiyor bana göre. Benim fikrim MT25 alın zaten pazarı hızlı 10.000km kullandıktan sonra rahat elinizden çıkarırsınız.
  • MT 25 çok güzel bir başlangıç motoru. Ama sanırım ABS yok. MT 07 yerine daha yeni bir model olan Z650'yi beklerim sanırım. Konya'da daha önce Yamaha bayiliğide yapmış bir motorcu Yamahayı kötüledi Kawasakiyi göklere çıkardı. Daha bu işten anlamıyorum ya ben de herkese inanıyorum sözüm meclisten dışarı. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    ELEKTRİKLİ SCOOTER TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.