Şimdi Ara

Nakavt Oldum Soruları Alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rakibim arkasını döndüğünde kroşeyi sallamak için boşluk verdiğim an spinning back fist (döner yumruk) i yedim.Eldivenin yanıyla attı bide süngerin az olduğu kısım tam şakağa geldi aradada 20 kg fark vardı kendimi yerde buldum.Evet sorular gelsin?

• rakibin neden arkasını döndü ve hakemler uyarmadı mı ??
    Sikletinden olmayan herifle zaten maça çıkmayı bırak antrenman bile yapamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LumpuS -- 5 Temmuz 2014; 6:02:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kroşe sallanmaz atılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bednde güreşciydim bir keresinde ilk seti 6-1 aldım . İkinci setti 4-2 yeniyordum .
    Bir pozisyonda adam burnunu tuttu hiçbirşey olmamışken tam yanına gidiyordum birden belime sarılıp tuş etti beni
    Hiç unutmuyorum Hocam bana tokat attı ve şöyle dedi . '' Hakem düdük çalmadan birdaha asla durma yoksa Lisansını yakarım ''
  • sparring yapıyoduk.hakem felan yoktu.hocada yoktu başımızda.antreman bitmişti.benim kilomda başka adam yok mecbur onla yaptım.kask felanda yoktu.
  • Kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayıldın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aduket yedinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochie Roch

bayıldın mı?

Yok hocam allaha şükür bu zamana kadar çok grogi oldum ama hiç bayılmadım.Çeneme yesem kesin bayılırdım ama bu yumruğu.

Yumruğu yiyince yere düştüm kalkmaya gerek bile duymadım kafatasım beynimi sıkıyordu sanki o acıyla kalkamazdım heralde zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.