Şimdi Ara

Nahimic Sound Enhancer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nahimic Sound Enhancer; MSI'ın oyun sistemlerinde için, Computex'de ortaklığını duyurduğumuz ve oyun deneyiminizi geliştirmek için kullanılan şık bir yazılım aracıdır.

Özellikle Fransa'da uçuş simülatörleri için ses teknolojisi konusunda ordu tedarikçisi olan firma, kapsamlı bir geçmişe sahiptir. Bu nedenle, Nahimic film dünyasının kaynaklanan diğer çözümlerinin aksine sadece oyun kökleri ile kendi türünün ilk özel ses çözümüdür.

Ses çalma veya kayıt geliştirmeye ilgileniyorsanız, kullanıcı dostu kontrol paneli size yardımcı olacaktır. Kapsamlı açıklama için aşağıdaki Nahimic videosunu izleyebilirsiniz:

• quote:

Orijinalden alıntı: MSI Türkiye

Nahimic Sound Enhancer; MSI'ın oyun sistemlerinde için, Computex'de ortaklığını duyurduğumuz ve oyun deneyiminizi geliştirmek için kullanılan şık bir yazılım aracıdır.

Özellikle Fransa'da uçuş simülatörleri için ses teknolojisi konusunda ordu tedarikçisi olan firma, kapsamlı bir geçmişe sahiptir. Bu nedenle, Nahimic film dünyasının kaynaklanan diğer çözümlerinin aksine sadece oyun kökleri ile kendi türünün ilk özel ses çözümüdür.

Ses çalma veya kayıt geliştirmeye ilgileniyorsanız, kullanıcı dostu kontrol paneli size yardımcı olacaktır. Kapsamlı açıklama için aşağıdaki Nahimic videosunu izleyebilirsiniz:

MSI GE72 2QE sahibiyim.Bu yazılımı msi sitesinden indirip kuruyorum ama sonrasında program arayüzüne ulaşamıyorum ve dolayısıyla herhangi bir değişiklik yapamıyorum.Program çalışıyor,realtek sürücülerini kendisinikiyle değiştiriyor,sistem tepsisnde de görünüyor ama yönetici olarak da denesem sistem tepsisinden sağ tıklayıp da denesem,ya da direk program files klasörünün içinden başlatmayı da denesem arayüz açılmıyor.Yardımcı olur musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dts Sound + :)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.