Bu yıl Nahçıvan devlet üniversitesine kayıt oldum arkadaşlar, başka kayıt olan Türk arkadaşlar varsa bu başlığın tanışalım, konuşalım, birbirimize yardımcı olalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Ağustos 2022; 16:22:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nahçıvan Devlet Üniversitesi: Bilmeniz Gerekenler
Nahçıvan Devlet Üniversitesi, Azerbaycan'ın özerk Cumhuriyeti Nahçıvan'da yer alan bir yükseköğretim kurumudur. Üniversite, 1990 yılında kurulmuş ve o zamandan beri bölgenin önde gelen eğitim merkezlerinden biri haline gelmiştir.
Eğitim Programları
Nahçıvan Devlet Üniversitesi, lisans, yüksek lisans ve doktora programları da dahil olmak üzere çok çeşitli eğitim programları sunmaktadır. Üniversitenin beş fakültesi vardır:
- Fen Fakültesi
- İktisat ve İşletme Fakültesi
- Hukuk Fakültesi
- Tıp Fakültesi
- Eğitim Fakültesi
Tıp Eğitimi
Nahçıvan Devlet Üniversitesi'nin Tıp Fakültesi, bölgede tıp eğitimi almak isteyen öğrenciler için popüler bir seçenektir. Fakülte, deneyimli akademisyenler ve modern tesislerle kaliteli bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Öğrenci Yorumları
Öğrenci yorumları, Nahçıvan Devlet Üniversitesi'ni öğrenciler arasındaki popülerliğini göstermektedir. Öğrenciler genellikle üniversitenin akademik mükemmelliğini, destekleyici personelini ve canlı öğrenci hayatını övmektedir.
Sıralamalar
Nahçıvan Devlet Üniversitesi, uluslararası sıralamalarda yer almıştır. Üniversite, "Webometrics Sıralaması Dünya Üniversiteleri" tarafından Azerbaycan'daki en iyi 10 üniversite arasında gösterilmiştir.
İletişim Bilgileri
Nahçıvan Devlet Üniversitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
- Adres: Atatürk Bulvarı, 1010, Nahçıvan, Azerbaycan
- Telefon: +994 (13) 567-10-10
- E-posta: [e-posta adresi]
- Web sitesi: [web sitesi adresi]
Anahtar Kelimeler:
- Nahçıvan Devlet Üniversitesi
- Nahçıvan Devlet Üniversitesi yorumları
- Nahçıvan'da tıp okumak yorumları
- Nahçıvan Üniversitesi yorumlar
- Nahçıvan Devlet Üniversitesi sıralamaları