Şimdi Ara

Na , eune hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu iki server arasından birinde smurf hesap açacağım , hangisini tavsiye edersiniz ?

• Na
  • EU-NE. Çok değerlenecek bu server çook
  • Na server'ı daha kaliteli bi server'a benziyor ama ping durumu nasıl olur ? eune server'ın da sanırım polaklar sorunmuş.
  • eune de çok polonyalı var ama gel beraber kasarık
  • Lag yoksa NA derim.
  • Na serverına patch atıyorum , denedikten sonra buraya yazarım ping durumunu. Teşekkürler yorumlar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Na da server uzak oldugu icin 200 den aşagı inmiyor ping mecbur eune ama cok iletişim sorunu cekersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill them all

Na da server uzak oldugu icin 200 den aşagı inmiyor ping mecbur eune ama cok iletişim sorunu cekersin

Na serverını denemek istiyorum , kaliteli bi server gibi duruyor , bakalım ping çok yüksek olmazsa Na'da devam ederim.
  • NA kaliteli 1 yıl falan orda oynadım ama 200 pingle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzuman

NA kaliteli 1 yıl falan orda oynadım ama 200 pingle

Çok sorun oluyor muydu ? İdare edilebilecek kadarsa sorun yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psykheee

quote:

İdare edilir ama 70-80 pingle oynamak varken tercih etmem doğrusu. Şimdi niye 1 yıl oynadın diyeceksiniz İlk açtığımda hesabı bilmiyordum tabi lolü falan amerikada açtırdılar bana arkadaşlarım falan ordaydı o yüzden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psykheee

quote:

İdare edilir ama 70-80 pingle oynamak varken tercih etmem doğrusu. Şimdi niye 1 yıl oynadın diyeceksiniz İlk açtığımda hesabı bilmiyordum tabi lolü falan amerikada açtırdılar bana arkadaşlarım falan ordaydı o yüzden.

Anladım. East server'ı hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Orda ping sorunu olmaz ama oyuncu kalitesi nasıl , west ile kıyaslarsak ?

• Bi fikrim yok ama orda daha çok troll var diyorlar. Birde ingilizce konuşmuyorlarmış heralde.
  • Polonyalı çok eune de ingilizce konuşmuyorlar ırkçılar bayağı. Oyunun içine ediyorlar bence. Ben illallah etmiştim. Orda smurf kasacağına tr de kasmanı tavsiye ederim fark yok
  • 2 ay kadar eune deyim troll neredeyse hic yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.