Şimdi Ara

NA da yeni hesap açtım. nick önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tr serveri bıkkınlık verdi. hesaba 150 tl lik bir yükleme yapmışımdır. fakat tr pişmanlıktır diyip kaçtım.

na da başlayacağım. patch atıyor şu anda. güzel nick önerileri olan arkadaşlar yardım ederlerse iyi olur.

not: trolleyenler şikayet edileceklerdir

• Ulfsark , Ursus
  • HaYaLeTqUrT

şaka bi yana mirayle anlamsız ama okunuşu içime bir güzellik veriyo (mayırli)
  • Ping olmuyomu NA da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc in internetin istedigi kadar hizli olsun yine de ping olucak 200 en az ve rahat oynanmiyor. gold-plat rahat olurum diyorsan weste gel. bronze-silver tr ile ayni fakat plat tan sonra oyunlar en azindan 0 troll 0 flame ile geciyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

Ping olmuyomu NA da ?

tr embesillerinden iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

pc in internetin istedigi kadar hizli olsun yine de ping olucak 200 en az ve rahat oynanmiyor. gold-plat rahat olurum diyorsan weste gel. bronze-silver tr ile ayni fakat plat tan sonra oyunlar en azindan 0 troll 0 flame ile geciyor.

Asıl silver ve bronze daha iyi TR'ye göre. Plat ve üstünün neredeyse hiç bir farkı yok TR'den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DariTeqAtar

BestDariEver

NaDariNa

TsuNami

TrynAgainLater

LuxUry

KillerQuinn

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

pc in internetin istedigi kadar hizli olsun yine de ping olucak 200 en az ve rahat oynanmiyor. gold-plat rahat olurum diyorsan weste gel. bronze-silver tr ile ayni fakat plat tan sonra oyunlar en azindan 0 troll 0 flame ile geciyor.

Asıl silver ve bronze daha iyi TR'ye göre. Plat ve üstünün neredeyse hiç bir farkı yok TR'den.

tr de 2 adet diamond1 , westte 1 diamond2 , 1 plat 1 oldugu icin biliyorum TR serveri plat ligindeki adamlar 5 para etmez weste gore. diamond 1-2 ler ayni ama.
  • quote:

quote:

peki na da dedigi kadar ping var mi

• quote:

quote:

quote:

tr de 2 adet diamond1 , westte 1 diamond2 , 1 plat 1 oldugu icin biliyorum TR serveri plat ligindeki adamlar 5 para etmez weste gore. diamond 1-2 ler ayni ama.

TR'de de plat'ım. West'te de. Zerre fark yok objektiflere yönelmenin biraz daha iyi olması dışında. Troll kaynıyor. Pick'ler ciddi manada rezil. Kafasına göre iş yapıyor herkes. Ama oyun içinde flame falan yok. O bakımdan iyi.

• İsYaNqArQeQe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.