Şimdi Ara

n96 türkçe yapamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    n96 aldım
    usa kaynaklı
    türkçeleştirme mesajlarını harfiyen uyguladım
    ama telefon en son versiyonda
    o yüzden yeni versiyon yok diyor
    eski firmware update programında yinede update et seçeneği oluyordu şu anda onu kaldırmışlar
    nasıl türkçe yapabilirim
    uzman mobil arkadaşlar servisdeki box lardan hariç bir yardım önerisi var mıdır ?
    saygılar

• yeni versiyon gelene kadar beklemen gerekli.

box la niye atılmasını istemiyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawgent

yeni versiyon gelene kadar beklemen gerekli.

box la niye atılmasını istemiyosun?

box ile olunca para alıyorlar :):)
  • Phoenix programıyla türkçe içeren bir firmware bulup cihazını türkçeleştirebilirsin
  • Nemesis Service Suite ile bu 0543721 noyu doğru olarak girdiysen pc den internet tarayıcına
    ( C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia ) bu adresi kopyala yapıştır
    ve enter bas gelen sayfada ki bütün klasörleri sil,
    Sonrada pc suit ile teli tekrar update yap

quote:

Orjinalden alıntı: cinman

merhaba
    n96 aldım
    usa kaynaklı
    eski firmware update programında yinede update et seçeneği oluyordu şu anda onu kaldırmışlar
    nasıl türkçe yapabilirim
    uzman mobil arkadaşlar servisdeki box lardan hariç bir yardım önerisi var mıdır ?
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejaterol

Nemesis Service Suite ile bu 0543721 noyu doğru olarak girdiysen pc den internet tarayıcına
    ( C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia ) bu adresi kopyala yapıştır
    ve enter bas gelen sayfada ki bütün klasörleri sil,
    Sonrada pc suit ile teli tekrar update yap

quote:

Orjinalden alıntı: cinman

merhaba
    n96 aldım
    usa kaynaklı
    nasıl türkçe yapabilirim
    saygılar

teşekkür ederim
    tekrar deneyeceğim
    bu arada ürünü nokia servise gönderdim
    ankara arı teknik servis bayındır 2 sokakda
    n96-3 aldığım için türkçe dil atamadılar box ile
    acaba bu yöntem ile software updater ile olabilir mi acaba ?
    saygılar

• n96-3 firmware leri içerisinde Türkçe dil olmayabilir.zira onlar avrupa değil amerika kıtası için üretilmiş telefonlar.

product kodunu değiştirerek belki yapabilirsin.ama ürün yazılımını tekrar yükleme seçeneği çıkarsa yada daha üst versiyon bulabilirsen.

n96 türkçe yapamamak

resimde gördüğün gibi birçok versiyon mevcut telefonun için ancak bunların hiçbirisinin içerisinde Türkçe dil yok.software update ile yüklemek içinse sendeki versiyonun bu listedeki gibi bikaç sayı farklısını yakalaman gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 20 Şubat 2009; 22:19:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawgent

n96-3 firmware leri içerisinde Türkçe dil olmayabilir.zira onlar avrupa değil amerika kıtası için üretilmiş telefonlar.

product kodunu değiştirerek belki yapabilirsin.ama ürün yazılımını tekrar yükleme seçeneği çıkarsa yada daha üst versiyon bulabilirsen.

n96 türkçe yapamamak

resimde gördüğün gibi birçok versiyon mevcut telefonun için ancak bunların hiçbirisinin içerisinde Türkçe dil yok.software update ile yüklemek içinse sendeki versiyonun bu listedeki gibi bikaç sayı farklısını yakalaman gerekli.

ben aldığımda telefon 11 versiyonu idi software update yapmadan nsu ile kodu değiştirdim ve software update e bastım
    yeni versiyon yok dedi
    sonra n96 lar için olan telefon içinden update yap dedim
    yaptı 12.xx versiyona yükseltti
    ama türkçe olmadı :(
    tekrar aynı versiyonu yükleme imkanı kalmadı yeni nokia softawere update de
    iphone lar için bile kandırma yöntemi ile versiyon atma var iken nokia software update de de vardır diye düşünüyprum
    yardım eder misniz ???

saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.