quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: X-Slim Boş boşuna 4 gün yemeye gerek yok fark yapmaz bana. bu arada Ömer in konuyu fena dagıttık Fotoğraf konusunu ve burayı dağattık biri Sony Ericssonculara özel sohbet konusu açsın gereksiz mesajlarda.
quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: X-Slim Boş boşuna 4 gün yemeye gerek yok fark yapmaz bana. bu arada Ömer in konuyu fena dagıttık Hemde deli gibi dagildi kusra bakmasin artik
quote:Orijinalden alıntı: honey5555 olsun arkadaşlarım önemli değil c902 ve c903 e bakim kesinlikle bir bak derim hocam
quote:Orijinalden alıntı: X-Slim quote:Orijinalden alıntı: honey5555 olsun arkadaşlarım önemli değil c902 ve c903 e bakim kesinlikle bir bak derim hocam araştırmaya koyuldum bile
quote:Orijinalden alıntı: honey5555 quote:Orijinalden alıntı: X-Slim quote:Orijinalden alıntı: honey5555 olsun arkadaşlarım önemli değil c902 ve c903 e bakim kesinlikle bir bak derim hocam araştırmaya koyuldum bile O fiyata anca o kadar
quote:Orijinalden alıntı: honey5555 işte laptop almayı çok istiyom yoksa x10 Bencede en iyi karar hocam laptop al sonra telefon alirsin
quote:Orijinalden alıntı: honey5555 bakalım bitane k810i işi var olursa laptopu da arkaya yaslarım joistikli se lere alisamadim nedense k700i deki gibi bir süre sonra işlem görmeme oluyor heralde joistiklilerde
quote:Orijinalden alıntı: l3ortacine16 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: X-Slim Boş boşuna 4 gün yemeye gerek yok fark yapmaz bana. bu arada Ömer in konuyu fena dagıttık Fotoğraf konusunu ve burayı dağattık biri Sony Ericssonculara özel sohbet konusu açsın gereksiz mesajlarda. Bence de Ben bide Arena istiyom böyle tartışmak istediğin kişiyi alcan oraya istediğini yazcan +18 ful serbest olcak Ömer ; C902 veya C903 alma , Git bi K810 al işte işini görür senin
quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: l3ortacine16 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: X-Slim Boş boşuna 4 gün yemeye gerek yok fark yapmaz bana. bu arada Ömer in konuyu fena dagıttık Fotoğraf konusunu ve burayı dağattık biri Sony Ericssonculara özel sohbet konusu açsın gereksiz mesajlarda. Bence de Ben bide Arena istiyom böyle tartışmak istediğin kişiyi alcan oraya istediğini yazcan +18 ful serbest olcak Ömer ; C902 veya C903 alma , Git bi K810 al işte işini görür senin Olabilir öyle arena niye yunus almasin onlari
quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: l3ortacine16 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: X-Slim Boş boşuna 4 gün yemeye gerek yok fark yapmaz bana. bu arada Ömer in konuyu fena dagıttık Fotoğraf konusunu ve burayı dağattık biri Sony Ericssonculara özel sohbet konusu açsın gereksiz mesajlarda. Bence de Ben bide Arena istiyom böyle tartışmak istediğin kişiyi alcan oraya istediğini yazcan +18 ful serbest olcak Ömer ; C902 veya C903 alma , Git bi K810 al işte işini görür senin evet kanka nie almım
quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: l3ortacine16 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: X-Slim Boş boşuna 4 gün yemeye gerek yok fark yapmaz bana. bu arada Ömer in konuyu fena dagıttık Fotoğraf konusunu ve burayı dağattık biri Sony Ericssonculara özel sohbet konusu açsın gereksiz mesajlarda. Bence de Ben bide Arena istiyom böyle tartışmak istediğin kişiyi alcan oraya istediğini yazcan +18 ful serbest olcak Ömer ; C902 veya C903 alma , Git bi K810 al işte işini görür senin Kanka bu vazife sana düşer.Gereksiz mesajlara sohbet konusu açıver
Konu dışına girince ben ceza alıyom olmaz Böyle ayrı arena olcak istediğini yazcan adama Ömer ; C902 ve C903 hak etmiyo o paraları boşver K810 daha iyidir hem xenonlu