Şimdi Ara

N95i GPS sinyal alamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N95i 8gb modeli telefonum var. Haritalar uygulamasını çalıştırdığımda uydu sinyali alamıyor. 0.0kb yazıyor ve sinyal barı bomboş. bunun için yapmam gereken ayar var mı?
    Teşekkürler...

• açık bir alana çık fazla binanın olmadığı kapak açık bir şekilde 5 dakika falan beklemesi gerekiyor
  • ben onun nazını çekemem kusura bakmasın o zaman
    aynı konumda N97 ile yanyana iken N97 zınk diye uydu sinyali alıyoken N95 10 dakikada alamıyosa bi yanlışlık vardır bence. Sonuçta N97 de bi telefon ve nası bi teknolojisi olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

ben onun nazını çekemem kusura bakmasın o zaman
    aynı konumda N97 ile yanyana iken N97 zınk diye uydu sinyali alıyoken N95 10 dakikada alamıyosa bi yanlışlık vardır bence. Sonuçta N97 de bi telefon ve nası bi teknolojisi olabilir ki?

Hocam N97 ile N95'in Gps alıcısı aynı değil N97 daha iyi onun için N95 daha geç bulur.Ben N78 kullanıcısıyım N95 ile Gps karşılaştırması yaptım N95 4-5 dk buldu N78 ise 1-2 dk civarında
  • iyi de 5 dakikada bulmasının mantığı nedir? madem öyle hiç koymasalarmış.
  • Naz çekmem diyen adam parayı basar naz yapmayanını alır
  • Benimde N95 var, ilk kullanımda geç bulmuştu fakat daha sonra sorunsuz bir şekilde kullanıyordum, aletde farklı bir sorundan dolayı servise götürmüştüm, yeni yazılım atmışlar ve o günden bu yana uydu bulamıyor kullanamıyorum cihazı, noki desteği aradım harita güncelleyin diyor, ne alakası var önce uyduyu bulsun. Zaten harita olmasa bile bağlantılar altındaki GPS adımından önce uyduyu bulduğunu görmemiz lazım, ayarlarınıda yaptım fakat görmüyor, haftasonu tekrar servise götürcem kapağını açıp kapatırken mekanizmaya bişeymi oldu nedir bilmiyorum, yada yeni yazılım atılmasıyla ilgisi varmıdır bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak canım kardeşim canın cityirigin yesinler benim kendi fikrim kendimce telefonuna inşallah eskiversiyon güncelleme atmamişlar inşallah ama zannetmiyorum ama hacı bilgisayarına önce nokia pc suiti yükle yükledikten sonra programı aç ve telefnun güncelle simgesine tıkla ve ovi suiteyi yükle ovi suitiye kayıt ol hacı ondan sonra ovide haritalar simgesine tıkla karşına asya avrupa vs. kıtalar gelecktir tıkla oradan türkiyeyi bul ve haritaları ücretsiz yükle sesli türkçe konuşmalı bunu neden söylüyorumhacı telefona son versiyon güncellemede atsan bile haritalar yüklü değildir gelelim uydu çekmiyo meselesine cınım uydunun radyodan bana görehiçbir farkıyoktur.radyo nasıl kodlarla çalışıyo ise uyduda öyledir paralel meridyen ve yatay meridyen kodları ve uydu kodları uyduyu görmesilazım hacı eğer öyle olmasaydı uydu sinyalini taradığın zaman radyo sinyalini bulurdu bana göre yanlış sinyal bulurdu telefonun güncellenmesi aslında iyi olmuş bazı programları kurabilirsin ücretsiz vs sinyal gücüne gelirsek adamın biri n95 2gb olanına şey yapmış radyodakibi uydununda anteni var telefonda biraz değişiktir telefonda telefonun plaket üzerindeki iletkendir adamda o iletkene tel bağlamış plaketin çevresini dönmüş öylece sinyal gücü yükselmiş benden bukadar kusura bakma seni tanımıyorum ama yazmak istedim yazıyı görünce kenden mıhat ol

• seyfo çavuş anlatacağım bukadar
  • açık alana çıkın.telefonun alt bölümünü elinizle kapamayın.çünkü gps modülü alt kısımda.telefonu 45 derecelik açıyla tutun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.