Şimdi Ara

N95 ikinci el en fazla ne kadar verilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon alacağım n95 var bi tane en fazla ne kadar vereyim.piyasayı daha iyi bilen arkadaşlar vardır. tel bu.

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-N95-CEP-TELEFONU-100-ORJINAL_W0QQidZZ33188590

• up
  • telefonun tuş takımında soyulma var diyor. aman diyim dikkat et. bunlarla mesaj falan yazılmıyor. tuşa basmamazlık falan yapar. tanıdık birinden de almıyorsun. söylemez de yani bunu . baya araştır.
  • bu sitelerden alma
  • n95 çok arıza yapıyormuş
  • ulan bunama oldu bee
    başlığı gördüm Alla Alla bende buna benzer bi konu açmıştım danki diyorum bi baktım benim konummuş

ama bir telefon alacağım gerçektir
  • eğer ilgilenirseniz 8gb modelini satabilirim...Sıfır gibi çiziksiz kutusu aksesuarları herşeyi tam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n95 tavsiye etmem.
  • n95 çok arıza yapıyor diyenlere sadece gülüyorum. Çoğu telefondan 10 kat demeyim haksızlık olur 10000 kat daha dayanıklıdır. yeni çıktığında aldığım ve çok memnun olduğum n95 8gb daha tık demedi

tıkır tıkır çalışıyor daha batarya değişmedim genede bataryası bile ii gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 9 Aralık 2010; 1:18:14 >
  • N95 8GB ı ilk çıktığında almıştım ve yaklaşık 2,5 sene kullandım tık demedi dayanıklılığı kullanış kolaylığı açısından çok rahat bi telefon ayrıcca yolladığınız linkdeki n95 8gb çin malı dır orjinal n95 8gb lara hafıza kartı takılmaz.
  • Normal bir fiyat,bende ankara da 200 Tl ye satmıştım.Kasası ve tuş takımları sağlamdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

n95 çok arıza yapıyor diyenlere sadece gülüyorum. Çoğu telefondan 10 kat demeyim haksızlık olur 10000 kat daha dayanıklıdır. yeni çıktığında aldığım ve çok memnun olduğum n95 8gb daha tık demedi

tıkır tıkır çalışıyor daha batarya değişmedim genede bataryası bile ii gidiyor

+1
    taş taş
    5 metre den düşürdüm ağlamadı bile3 senedir kullanıyorum aynı günki gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.