Şimdi Ara

N95 hard format nasil atilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
57.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * 3 yesil ve acma tuslarini kapali iken ayni anda basili tutuyorum format baslamiyor
    baska bi format atma yolu varmidir

• önce * sonra 3 sonra yeşil tuşa bastıktan sonra, açma tuşuna bas ve bekle. Hard formatın başka bir şekli yok. Bazen olmayabilir ama dene.
  • ben yaptım olduuu saolun
  • ya ne işe yarıyo bu hard format yapınca sonradan bir sorun olmaz değil mi?
  • Hard format atınca problem olmaz. Zaten hard format atmaktaki amaç telefondaki problemleri ortadan kaldırmaktır. Hard format atılınca telefon işletim sistemini siler ve tekrar sıfırdan kurar. Telefondaki tüm veriler silinir. Yapmış olduğunuz ayarlar sıfırlanır. Telefon fabrikadan yeni çıkmış gibi olur.
  • teşekkürler. peki firmware de değişiyor mu böyle yapınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

teşekkürler. peki firmware de değişiyor mu böyle yapınca?

Telefonunuzun yazılım versiyonu değişmez. Hard format atmadan önce neyse, hard format attıktan sonra da o dur.

Firware, yazılım güncellemesi yaparsanız değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone format atma
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • symbian olan her modelde yapabilirmiyiz bu işlemi ?
  • evet...
  • Symbian işletim sistemine sahip her model telefona hard format atılabilir. Hard format için kullanılan tuş kombinasyonu her modelde aynı olmuyor ama. Mesela N78 ve N79' da diğer modellere göre farklı tuşlar kullanılıyor.
  • arkadaslar ben kacak n95 aldım fakat sorun su format atamıyorum neredeyse butun programları denedım yınede olmadı cvplarınızı beklıyorum fabrıka ayarlarına donmeye calıstım fakat telf guenlık sıfresını bılmedıgım ıcın o sekılde de yapamadım bu konuyla ılgılı arkadaslarımız warsa bana yardımcı olabılırlermı
    kaptan588@hotmail.com arkadaslar acıl destege ıhtıyacım war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan_588 -- 29 Eylül 2010; 15:10:30 >
  • n95 e değişik bi şekilde format atılmış o yüzden programlar yok dediğiniz gibi tekrar format atılsa programlar geri düzelilr mi ? (oyun programı gibi ) acil cvp bkliyorum
  • ben (*) (3) (yeşil) tuşlarına basarak açmayı yirmi kere denedim heralde bir türlü güvenlik kodunu sorma aşamasına gelmiyor, ya siyah ekranda kalıyor ya da sürekli bir siyah ekran bir nokia yazisini gosteriyor.... ne yapmaliyim
  • arakdaslar isyanın eşigindeyım suanda bu hard programını 5 ez yaptım sıyah ekran cıkıyoru ve nokia yazıyo ve daha sonra hıc bırsey olmuyo. bu tuslara basılı tutmamız ıcın bır suremı var yoksa uzunbır sure osekılde soylenılen tuslara basılımı tutucaz. bılgı verırsenız cok memnun olurum. sımdıden tessekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

ya ne işe yarıyo bu hard format yapınca sonradan bir sorun olmaz değil mi?

format nasıl atılır

Hard format fabrika ayarlarına döndürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.