Şimdi Ara

N95 En UCUZ Fiyat Gelsene.com'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün İncelemek içibn Tıklayın

980 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockStar -- 7 Kasım 2007; 12:14:04 >

• Fiyat güzel ama paralel ithalat garantisi vermekte.
    Aynı garanti tipinde 975ytl ye(havale ile) ereyon.com.tr de satışı var. Dolayısıyla sıcak fiırsat olmaktan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 6 Kasım 2007; 21:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Fiyat güzel ama paralel ithalat garantisi vermekte.
    Aynı garanti tipinde 975ytl ye(havale ile) ereyon.com.tr de satışı var. Dolayısıyla sıcak fiırsat olmaktan çıkıyor.

bkz:http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41422
  • Bu Forumu bu yğzden seviyorum ya,hiç kimse kolay lokma değil
  • quote:

Bu Forumu bu yğzden seviyorum ya,hiç kimse kolay lokma değil

katılıyorum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

katılıyorum!!!

gerçekten forumumuzun bilgi seviyesi çok çok yukarlarda o yüzden ben aşığım bu foruma :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknogreat

+1903
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün fiyatı kredi kartlı fiyattır. aynı ürün diğer sitelerde kredi kartlu1100 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockStar -- 7 Kasım 2007; 9:51:55 >
  • + 8-0
  • + 8-0 v e +1907

quote:

Orjinalden alıntı: ozckaraman

quote:

Orjinalden alıntı: Teknogreat

+1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyt180 -- 7 Kasım 2007; 15:15:13 >
  • Kredi kartıyla tek çekim 980ytl,havale ile 976ytl.Ereyon'da ise havale ile 975ytl.Aynı sayılır yani.Yanlış bilgilendirme olmasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: RockStar

ürün fiyatı kredi kartlı fiyattır. aynı ürün diğer sitelerde kredi kartlu1100 ytl
  • gözlemlerime dayanarak söylüyorum ereyon.com sürekli en ucuz fiyatı veren site bu aralar çok sık takip ettiğim için hep en ucuz orada gördüm ve paralel ithalatla ilk g600 ve n95 8gb yi orası getirtti. g600 ü çok arabartı fiyata çıkarttılar ama n95 8gb normal n95 in yasal çıkış fiyatı gibi bi parayla piyasaya ereyon.com tarafından sürüldü ve indirim yaptılar bile
  • hcm şu anda nokia n95 8gb paralel ithalat ürünü en uygun olarak teleplus'da...

www.teleplus.com.tr
    isteseniz giriniz bir bakınız...ben biraz daha beklemedeyim...1200'leri görürse alıcam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.