Şimdi Ara

<<<N90 BURADA>>> [Başka Topic Acmayın] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
924
Cevap
0
Favori
37.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Bugün bir özellik daha keşfettim arkadaşlar. Foto çekiminde mesela aşırı karanlık bir yerdeyseniz
    göz moduna ayarlayıp flaşı art arda 3 defa patlatabiliyosunuz

Bu özelllik gerçekten güzelmiş, N90 K750'ye göre daha çok ayar seçeneği sunuyor galiba bir de senden ricam, ses kalitesi (daha doğrusu doğallığı) K750 ile kıyaslarsan nasıl? Yükseklik olarak K750 fullll eko, bide öle kıyasla.Teşekkür ederim, gerçekten sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

Bugün bir özellik daha keşfettim arkadaşlar. Foto çekiminde mesela aşırı karanlık bir yerdeyseniz

Bu özelllik gerçekten güzelmiş, N90 K750'ye göre daha çok ayar seçeneği sunuyor galiba bir de senden ricam, ses kalitesi (daha doğrusu doğallığı) K750 ile kıyaslarsan nasıl? Yükseklik olarak K750 fullll eko, bide öle kıyasla.Teşekkür ederim, gerçekten sağol

Evet baba bu özellik güzel. Flaş 3 defa patladığı zaman mutlaka ayınlattığı bir modu yakalıyor kamera.
    Bir seferde bazen kaçabilir.

Dürüst olmak gerekir ki, ses kalitesi olarak k750 daha iyi. Yani N90 tamam 6630/80 vs. den iyi
    stereo zaten ses yüksek. Ama kaliteye gelince k750 derim. N90 ın sesi tok ve yüksek. Yani keyif
    veriyor. Bu saydıklarım hoparlördendi. Kulaklıkla hoparlörden daha kaliteli ses alıyorsunuz.
    k750 nin megabass'ı hariç oldukça yakın.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:

• quote:

quote:

quote:

Evet baba bu özellik güzel. Flaş 3 defa patladığı zaman mutlaka ayınlattığı bir modu yakalıyor kamera.
    Bir seferde bazen kaçabilir.

Dürüst olmak gerekir ki, ses kalitesi olarak k750 daha iyi. Yani N90 tamam 6630/80 vs. den iyi
    stereo zaten ses yüksek. Ama kaliteye gelince k750 derim. N90 ın sesi tok ve yüksek. Yani keyif
    veriyor. Bu saydıklarım hoparlördendi. Kulaklıkla hoparlörden daha kaliteli ses alıyorsunuz.
    k750 nin megabass'ı hariç oldukça yakın.

Sağol cevabın için, gerçekten merak ediyordum.Birazdan fotoları koyacam

Seni çok sıktım, özür dilerim ama bir de şunu koyabilirmisin*

k750 sadece flaş
    N90 sadece flaş

Yani gece modu falan kaplı olcak, beyaz dengesi oto.

Şundan istiyorum, hangi flaş daha güçlü.mümkünse 3-4 m uzaklığı çekersen sevinirim.İkisinde de parlaklık +0

çok zahmet ettin, tekrar özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 28 Aralık 2005 21:13:33 >

• Şunu da eklemek istiyorum ve çok ilginçtir ki, belki inanamayanlar olabilir, ben de ilk
    duyduğumda inanamadım. N90 a OggPlay yüklediğiniz zaman ve mp3 leri ogg ye çevirip
    attığınız zaman ses daha kaliteli
    Bu da benim işime geldi tabi Küçükcük (1mb) ogg leri atıyorum ve hiç hafıza kaplamıyor.
    Gerçi kartım 512 stormax mmcmobile ama olsun gene de tasarruf iyidir

Bu arada N90 a uygun OggPlay TR de sadece bende
    Şaka bir yana eskiler olmuyor. Dün gece 1 saat aradım bir yabancı forum sitesinde
    "Special Versiyon OggPlay for N90" başlığı vardı. Sırf indireyim diye üye oldum
    ve indirdim.

• O da gerçektan garip, pm'den konuşalım istersen.Çünkü çok şey sorcam, şimdi burada çok uzatmiyim

N90 flaş (sıfır ışık, gece modu yok)

http://img337.imageshack.us/my.php?image=grnt0500lz.jpg

Benim N90 muhtemelen -ki herkesin görüşü bu- yeni versiyon.
    Çünkü resimler oldukça iyi

• Sağol,sırf flaş olarak K750 daha güçlü galiba
    insanlar sizden bilgi bekliyo! yok K750 daha iyi çeker, yok N90 daha güzel, yok benim telefon senin telefonu döver gibi dalaslar yerine bilgilendirin milleti su topicte mesela Mega pixel sayisinin kamerada bulunan CMOS (Corrupled Metal Oxide Semiconductor) yari iletken çipinin üzerinde bulunan mikro algilayicilara göre degistigini sadece fotograf boyutunu ve ayrintilari arttirdigini ama greni engelleme gibi bi durumunun oldugundan bahsedin Yani bi 6680 ile N70 arasinda 1.3 megapixel-2megapixel iliskisi yoktur (örnekti bu)

Orjinalden alıntı: DeLore@n

Yaw war ya bu topic bastan sona bir fiyasko HA !!!
    insanlar sizden bilgi bekliyo! yok K750 daha iyi çeker, yok N90 daha güzel, yok benim telefon senin telefonu döver gibi dalaslar yerine bilgilendirin milleti su topicte mesela Mega pixel sayisinin kamerada bulunan CMOS (Corrupled Metal Oxide Semiconductor) yari iletken çipinin üzerinde bulunan mikro algilayicilara göre degistigini sadece fotograf boyutunu ve ayrintilari arttirdigini ama greni engelleme gibi bi durumunun oldugundan bahsedin Yani bi 6680 ile N70 arasinda 1.3 megapixel-2megapixel iliskisi yoktur (örnekti bu)

Evet pixellik zaten foto basımında etkisini gösterir. Çünkü bir resmi ne kadar küçültürsen
    basmak için o kadar net olur

• Yani topicte bi ara Revolver programla resimde oynamalar yapmis gibi cümleler okudum yahu böyle saygisizlik olur mu? kimse kimseye yalandan hava atmak gibi bi sey için kafa patlatmiyo burada herkes bir seyleri paylasiyo çünkü mobil teknoloji çok hizli ve tek basina takip etmek kimsenin harci degil böyle durumlarda Forum lar devreye giriyo Hey! sitenin Adminleri! yalan mi konusuyom?!?!?!?!?!?!

Orjinalden alıntı: DeLore@n

Yani topicte bi ara Revolver programla resimde oynamalar yapmis gibi cümleler okudum yahu böyle saygisizlik olur mu? kimse kimseye yalandan hava atmak gibi bi sey için kafa patlatmiyo burada herkes bir seyleri paylasiyo çünkü mobil teknoloji çok hizli ve tek basina takip etmek kimsenin harci degil böyle durumlarda Forum lar devreye giriyo Hey! sitenin Adminleri! yalan mi konusuyom?!?!?!?!?!?!

+1

• quote:

Sağol,sırf flaş olarak K750 daha güçlü galiba

Arkadaşım yanlış gördün galiba bidaha bak istersen

Orjinalden alıntı: ç@KAL

quote:

Evet, bidaha baktım.K750 fotosunu N90'ınki sanmışım

n90 flaşı daha iyi, bu arada bir de gündüz karşılaştırması koysak foruma.Dış mekan.

K750'yi üste çıkartmak için demiyorum

Bu arada direk link ver yoksa bazı arkadaşlar foto ile oynamışın diyo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

quote:

Evet, bidaha baktım.K750 fotosunu N90'ınki sanmışım

n90 flaşı daha iyi, bu arada bir de gündüz karşılaştırması koysak foruma.Dış mekan.

K750'yi üste çıkartmak için demiyorum

Bu arada direk link ver yoksa bazı arkadaşlar foto ile oynamışın diyo

K750'yi üste çıkartmak için demiyorum[/b belli canımm hiçç

• REVOLVER DOSTUM SENİ FENERBAHÇELİ OLDUĞUN İÇİN HİÇ TAKTİR ETMİYORUM (ZATEN CİMBOMLUYUM NE DENİRKİ?)
    AMA OLAYLARA OBJEKTİF YAKLAŞMIŞIN SIRF SENİN BU OBJEKTİF YAKLAŞIMIN NEDENİ İLE BENDE EN KISA ZAMANDA N90 ALACAM. O.K.

ama ne olursa olsun 6630 umu satmam çok memnunumum adam gibi telefon elimde bozulsun razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 29 Aralık 2005 9:49:40 >
  • bencede arkadasa fazal yukleniliyor sonuc olarak yapmak zorunda bile degil ayrıca begenmeyen incelemeyi okur gecer sunuda belirtmek isterim ki revolver ın bu forumda yardımları goz ardı edilemez kim ne sorduysa yardımcı olmaya calısmıstır ayrıca bu konuda bile k750 ile n90 resmi isteyen arkadaslara hemen anında yardımcı olmus ve fotorafları koymustur karsılastırma acısından cok yardımcı olmustur

aklıma takılan bir sey daha var sizce bu adam cok mu acemi yada cok mu aptal sizin fotograflarla oynadıgınızı anlamıcak kadar bunuda bile bile yapmaz herhalde ben eline saglık diyorum fikrime gelince ben 1 kusur milyar para vermem ama almıs gule gule kullanmasını diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 29 Aralık 2005 12:38:16 >

Orjinalden alıntı: atakansah

REVOLVER DOSTUM SENİ FENERBAHÇELİ OLDUĞUN İÇİN HİÇ TAKTİR ETMİYORUM (ZATEN CİMBOMLUYUM NE DENİRKİ?)
    AMA OLAYLARA OBJEKTİF YAKLAŞMIŞIN SIRF SENİN BU OBJEKTİF YAKLAŞIMIN NEDENİ İLE BENDE EN KISA ZAMANDA N90 ALACAM. O.K.

ama ne olursa olsun 6630 umu satmam çok memnunumum adam gibi telefon elimde bozulsun razıyım.

quote:

bencede arkadasa fazal yukleniliyor sonuc olarak yapmak zorunda bile degil ayrıca begenmeyen incelemeyi okur gecer sunuda belirtmek isterim ki revolver ın bu forumda yardımları goz ardı edilemez kim ne sorduysa yardımcı olmaya calısmıstır ayrıca bu konuda bile k750 ile n90 resmi isteyen arkadaslara hemen anında yardımcı olmus ve fotorafları koymustur karsılastırma acısından cok yardımcı olmustur

aklıma takılan bir sey daha var sizce bu adam cok mu acemi yada cok mu aptal sizin fotograflarla oynadıgınızı anlamıcak kadar bunuda bile bile yapmaz herhalde ben eline saglık diyorum fikrime gelince ben 1 kusur milyar para vermem ama almıs gule gule kullanmasını diliyorum

Teşekkürler arkadaşım düşüncen için.
    Zaten bundan sonra iz bırakmayacak bir küçültme prog arıyorum.

• Bir de şunu eklemek istiyorum ki "carl zeiss" oldukça kötülendi, yerden yere vuruldu yeri
    geldikçe; ancak oldukça iyi resim çekiyor ve resim çekmek N90 ile çok ama çok zevkli.

• quote:

Bir de şunu eklemek istiyorum ki "carl zeiss" oldukça kötülendi, yerden yere vuruldu yeri
    geldikçe; ancak oldukça iyi resim çekiyor ve resim çekmek N90 ile çok ama çok zevkli.

tamam yeter reklam ve şov yapmayı bırak bende alacam en kısa zamanda. görürsün sen.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.