şu teelfonlarla fotoğraf çekme olayı rezaletten öteye gidemiyor işte.....fotoğraf çekecekseniz gidin adam gibi bir makine alın..yok ben iğreç çekim istiyorum belki derseniz siz bilirsiniz sadece öneri..
kadir abim niye öyle diyorsun....haksızmıyım yani..amacım polemik yaratmak değil ama o telefonlara verilen parayla daha sağlam kendi iişini yapan aletler alınabiliyor..
TİTREŞİM YOK DİMİ KARDEŞ??
quote:
Orjinalden alıntı: adilfrom
Yok baba
gule gule kullan hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: zzzzz
gule gule kullan hayırlı olsun
teşekkürler
revolver40 hayırlı olsun n90 k750ide resimleri kötü çekmişsin dostum n90 k750iden iyi videoçekiyor zaten o konuda haklısın tabii
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
quote:
Yok baba
Riza_Fb ekliyormuş titreşimi. Firmware update edecek galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: gren
revolver40 hayırlı olsun n90 k750ide resimleri kötü çekmişsin dostum n90 k750iden iyi videoçekiyor zaten o konuda haklısın tabii
Saol gren dostum İstediğim programları da yükledim SmartMovie OggPlay resim, sms şifreleme . . . Çok hızlı bir tel ama. Mesela program yüklerken kaldırırken 1,5 sn en fazla
bide radyo diyip duran arkadaşlar n70 ile sadec denemek amacı ile bir kere radyo dinledim ne kadarda lüzumluymuş benim için radyo 15 günde 1 defa 5 dakika oda toplam.
bu arada inandına 6630 umu satmıyacam ama n90 almam farz oldu. off ulan teknoloji para yetişmiyor sana.
ÇOK GÜZEL ŞEZLONG
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
quote:
Yok baba
Riza_Fb ekliyormuş titreşimi. Firmware update edecek galiba.
sen dalgani gec bakalim...6600 in radyolu halini yaptilar bunu mu yapamiyacaklar... ayrica titresim pilde saglandigi icin sadece ek bir parca takilarak yaplabilir 6600 radyolu versiyonunun da fikir babasi benim
ayrica bazi arkadaslar atlamasin hani 6600 radyolu versiyonu diye,6 ay once tr de 1 tane vardi simdi bilmem...
n90da resimlerin bu kadar güzel olduğunu ilk defa görüyorum ilk çıktığında bizde çekip bakmıştık rezaletti firmware update falan oldu herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: k750itannica
n90da resimlerin bu kadar güzel olduğunu ilk defa görüyorum ilk çıktığında bizde çekip bakmıştık rer zaletti firmware update falan oldu herhalde
daha bunlar fw nin ilk versiynlari,1 yil sonra nokia super bir fw cikartabilir,bunun hazirligi var.n70 te 1. fw ile 2. fw arasinda daglar kadar fark var...n90in fw si suan 3.*** versiyonunda,yani daha 4.16 ya kadar gelir bu yil
evet firmware ile birçok eksiklik düzeltiliyor sonuçta n90 yeni bir telefon dolayısıyla donanımı yazılım ile güçlendirmek şart oluyor mecburen.
hatırlayın k750i de aynı şekilde fw ile daha net fotolar çekmeye başladı. o.k.
beyler bir şey duydum 3-4 saatte pili bitiyormuş bende n70 alacamda ondan soruyom kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
n70 pili standart kullanıda 3 gün gidiyor... 6 saat spaeak la radyo dinlerse veya 6 saat mp 3 dinlersen 1.5 gün
quote:
Orjinalden alıntı: ramazanavci
beyler bir şey duydum 3-4 saatte pili bitiyormuş bende n70 alacamda ondan soruyom kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
Sabah 6 da çektim şarjdan teli bu saatte daha bir çubuk indi. 3-4 saat şarjı gidiyor deniyor, sen de buna inanıp tereddütte kalıyosun ilginç
Buyrun arkadaşlar gündüz dışarıyı çektiğim bir resim. Buraya küçültüp koymak isterdim ama saolsun arkadaşlar program nedeniyle hemen atladıkları için... Neyse
şimdi hacular bence W800i ve K750i modellerinin Nokia N90 la mukayese edilmesi tek kelimeyle bir katliam olurr. Kalite farkı çok barizz.
quote:
Orjinalden alıntı: The Cool
şimdi hacular bence W800i ve K750i modellerinin Nokia N90 la mukayese edilmesi tek kelimeyle bir katliam olurr. Kalite farkı çok barizz.