Şimdi Ara

N82 V31 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden biz Kastor UI kullanamıyoruz bunun bi çözümü yokmu lütfen yardım edin yuksek versiyon tel kullanıyoruz ama eski versiyonlu tel bizimkinden üstün özellikli yok böyle bişey neden v20 den sonra tema effectleri kaldırılıyor ben anlam veremiyorum nokianın bu anlayılına sinir oluyorum.. Bi çaremiz yokmuu

• Ben N82 v20 kullanıyorum ve bende tema efekti yok. v11 de de yoktu v10 da da. Birşeyleri yanlış biliyor olabilir misin?
  • Hayır ben bu konudan eminim , daha dun v10 arkadaşımın telinde tema effectlerini gördüm ve bunu herkez biliyor sanırım v20 dahil eski versiyonlarda var. benim eski versiyonum v11 di v31 e yukseltdim yuksetlmez olaydım bin pişman oldum.
  • temaa efekleri n82de yok.bişelerle karştırmış olmalısın.kaskor da birşekilde yükleniyor n82ye;ama ben yüklemenin mantıksız olduğunu dşünüyorum.o efektlerin çalışması için programın açık olması gerekio ve ona da şarj filan dayanmaz.
  • N82'de tema efektleri yok. Yanlış biliyorsun kesinlikle...
  • Arkadas haklı, v20 den sonraki versiyonlara yüklenmiyor sadece kastorUI tema efekti bunlar... v20 ve aşağı versiyonu olanlar google da fp2 transitions diye arama yapıp ordaki anlatımları uygulayın FP2 deki gibi tema efektleri geliyor telefona. v31 için simdilik yok fakat ilerde yaparlarmı orasını bilemem...
  • http://www.youtube.com/watch?v=AWumkGCxWJk

hocam tema efekti dediğiniz böyle birşeymi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    nokia 5800 rom
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

http://www.youtube.com/watch?v=AWumkGCxWJk

hocam tema efekti dediğiniz böyle birşeymi acaba?

evet aynen böyle oluyo o kastor u yapınca
  • N82'de tema efektleri hiç bir şekilde yok çünkü işletim sisteminde bu hadiseden sorumlu olan dosyanın aknskinsrv.dll'in hiç bir sürümünde de olmadı bu yüzden hiç bir çözüm çalışmadı.

Senin arkadaşında gördüğün olsa olsa pyTransitions veya benzeri birşeydir ama gerçek TAT Kastor UI değildir, kendisi N82'de çalışan ve Kastor UI öğeleri içeren bir aknskinsrv.dll geliştirmediği veya bulmadığı sürece bunun mümkün olacağını da zannetmiyorum, bu yüzden bu konuyu daha fazla uzatmanın ve karından konuşmanın gereği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 12 Ağustos 2009; 23:55:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.