Şimdi Ara

N82 kulaklık içi kulaklık ( mikrofonlu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar. N82 kulaklık içi mikrofonlu kulaklık varmı ? varsa nereden bulabilirim ? SENNHEISER marka kulaklık içi kulaklıklar var ama N82 ye uyarmı bilmiyorum. geçenlerde iphone kalaklığı test ettim hışırtı geldi kulaklıktan olmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 20 Nisan 2010; 21:33:45 >

• Evet N82'ye Sennheıser olur çünkü 3.5mm bende N78'imde Sennheıser kullanıyorum oldukça memnunum aldığım ama pişman olmadığım ürünlerden biri...Ben Cx200 street II modelini aldım 70 lira civarında bir fiyatı var bas ağırlıklı bir kulaklık tiz ağırlıkı bir kulaklı isterseniz Cx300 var oda 90 lira civarında tabi başka modellerde var ama en çok tutulan 2 model bunlar tercih sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 22 Nisan 2010; 12:19:48 >
  • Dostum pardon yukarıda belirtmemişim. benim istediğim mikrofonlu olacak
  • Ben 2.5-3 senedir CX-300 kullanıyorum benim N82'de.

CX-300'ü kaybettim sonra yenisi CX-300 Precision II aldım. Tavsiye ederim.

---

mikrofon eklemişsin ve maalesef yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 20 Nisan 2010; 23:09:43 >
  • Kulaklık aparatına(kumanda) takarak mikrofon olarak kullanabilirsiniz çünkü kumandada mikrofon mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Kulaklık aparatına(kumanda) takarak mikrofon olarak kullanabilirsiniz çünkü kumandada mikrofon mevcut.

slm arkadaşım. bu konu hakkında ayrıntı yazabilirmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulakiçi kulaklık
    9 ay önce açıldı
    bluetooth kulaklık
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.