Bildirim
N82 Kamera

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Diğer 5 Mpx'lik telefonlar için kamera sürücüsü görmüştüm. Ancak gördüğüm yerde de N82'nin zaten gayet iyi fotoğraf çektiğini, bu yamayı yapsanız da birşey değişmiyeceği yazıyordu. O yüzden pek umutlu olmamanızı öneririm. x) _____________________________ -
Maalesef okanb3 haklı, Nokia cihazlar için olan bazı ayar dosyaları N82 de pek işe yaramıyor; ayrıca mevcut şartlar altında 10~50 cm olan makro mesafesini değiştirmenin ve manual focus'a izin vermenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum, Nokia firmware'leri hackerlar için Japonca ile yazılmış gibi.. _____________________________ I am a geek. | Anlayamıyordum, Anlayamıyorum ve Anlayamayacağım! | Flickr Fotoğraf Galerim
OS-101 | Mobil İşletim Sistemleri Rehberi | Symbian & S60 Rehberi | Dokunmatik Cihazlar & Tercih Rehberi
Teknik & Detaylı Anlatımlarım | M o b i l B e k c i s i . c o m | Nokia Cihazlar için Fotoğraf Çekim Rehberi
Önemli Nokia Konuları, Anlatımları, Rehberleri ve Bölüm Konu İndeksi / LÜTFEN bakmadan yeni konu açmayın!
Rica etmek için ayrı bir mesaj atmayı lüzumsuz buluyorum, teşekkürünüze cevap alamazsanız lütfen yanlış anlamayın. -
10 cm'ye kadar olan makro modu donanımsal ise hiçbirşey yapılamaz... _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X