Şimdi Ara

N82 Hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonun bazı problemleri var belki düzelir diye v31 versiyonuna yükselttim. Daha önce hiç symbian oyun yüklemedim. Versiyon yükseltmesinden sonra yüklemek istedim, nereye yükleneceğini seçtikten sonra "güncelleştirme hatası" diye yazı çıkartıp yüklemeyi yapmıyor . Neden böyle bir problem çıktı ki?

eBuddy messenger yükledim. Giriş yapılıyor diyor fakat bayağı bekliyor. Sonradan "giriş yapma süresi çok uzun olduğundan iptal edildi, tekrar deneyiniz" yazısı çıkartıyor. Live Messenger S60v3 yükledim. Onda da giriş yapılıyor diyor ama çok uzun beklesemde giriş yapmıyor. Live Messengerin java olan eski versiyonunu yükledim. Onda giriş yapıyor ama konuşma iletilerimi göndermiyor ve ileti almıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

İnternette okuduğum kadarıyla v31'e yükseltince masaüstü de yan dönebiliyormuş. Ama bende olmuyor. Bu doğru bir bilgi mi?

Şu anda yüklediğim versiyondan pek memnun değilim (v31). Format atıp daha eski bir versiyon yüklemem mümkün mü?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgagi -- 22 Ekim 2009; 9:36:00 >

• quote:

Benim telefonun bazı problemleri var belki düzelir diye v31 versiyonuna yükselttim. Daha önce hiç symbian oyun yüklemedim. Versiyon yükseltmesinden sonra yüklemek istedim, nereye yükleneceğini seçtikten sonra "güncelleştirme hatası" diye yazı çıkartıp yüklemeyi yapmıyor . Neden böyle bir problem çıktı ki?

Yüklenilen uygulama veya yüklenilen uygulamanın kurduğu ek bir paketin halihazırda sistemde mevcut olması bu hataya sebep olur. Kurmaya çalıştığınız tüm oyunlarda bu sorunu yaşıyor musunuz?

quote:

eBuddy messenger yükledim. Giriş yapılıyor diyor fakat bayağı bekliyor. Sonradan "giriş yapma süresi çok uzun olduğundan iptal edildi, tekrar deneyiniz" yazısı çıkartıyor. Live Messenger S60v3 yükledim. Onda da giriş yapılıyor diyor ama çok uzun beklesemde giriş yapmıyor. Live Messengerin java olan eski versiyonunu yükledim. Onda giriş yapıyor ama konuşma iletilerimi göndermiyor ve ileti almıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Hangi bağlantı tipini kullanıyorsunuz?

quote:

İnternette okuduğum kadarıyla v31'e yükseltince masaüstü de yan dönebiliyormuş. Ama bende olmuyor. Bu doğru bir bilgi mi?

Hayır, doğru değil fakat bunu yapabileceğiniz uygulamalar mevcut.

quote:

Şu anda yüklediğim versiyondan pek memnun değilim (v31). Format atıp daha eski bir versiyon yüklemem mümkün mü?

Mümkün ancak cihazın stabilitesini bozup çökertebildiği için denemenizi veya başkalarına denettirmenizi önermeyeceğim bir şekilde yapılıyor.

• Hocam masaüstünü yan döndürme programını çok araştırdım ama bulamadım ben forumda verilmişti ama link kırık
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

Hocam masaüstünü yan döndürme programını çok araştırdım ama bulamadım ben forumda verilmişti ama link kırık

Link kırık olsa da programın adı varsa Google kırık olmayan linkler bulmanıza yardımcı olacaktır
  • benimde bi sorum var belki bazı arkadaslarımızdada oluyordur.ben n82 v31 kullanıyorum fotoğraf çekimlerinden hiç memnun değilim çünkü bulanık çıkıyor daha doğrusu yer yer bulanıklık oluşuyorişte bunu süper çekmis diyebileceğim fotoğraf 10da 2 falandır.buu genel bi sorunmu yapılabilecek bişey varmıyine burda okumustum galiba odaklanmayla ilgili die bu problem.yardımlarınızı bekliyorum

Hem böylece başlık yeniden üste çıkar, bir kaç arkadaş daha faydalanır
    Android auto hatası
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  N82 Hatası?

hocam bu fotoğrafta mesela arka plan bulanık bunun sebebi macro çekim olması ama ben atıyorum arkadaşların fotoğrafını çektiğimde yüzler o derece bulanık çıkabiliyo.gerçi çok bilinçli çekmiyorum yani kamerayı açıp çekilorum ama telefonun daha iyi çektiğini biliyorum çünkü sizde kullanıyorsunuz.örnek bi resim koyuyorum kuzenlerimden.1. resimde elinde telefon olan abimizin yüzü diğerlerine istinaden baya bi bulanık hatta sağ üst tarafındada manzaraya bakan yer bi tarafı bulanık.2. resimde ise yüzler yine bulanık.sizce daha iyi olması gerekmezmi?
     N82 Hatası?

N82 Hatası?

• "fotoğrafla ilgili sorununu ... "Nokia Cihazlar için Fotoğraf Çekim Rehberi" başlığında fotoğraf örnekleri verip sorman mümkün mü?" demiştim ama madem burada sordun, burada cevaplayayım.

Rehberde de benzeri bir soruna aynı cevabı vermiştim: Fotoğraflarını çekeceğiniz nesnelerin arka planları, fotoğrafını çekeceğiniz nesnelerden daha karışık görsel detaylara (fazla miktarda çizgiler, renkler, şekiller vs) sahipse cihaz fotoğrafını çekeceğiniz nesnelere değil arka plana odaklanmayı seçiyor.

Yani, arkadaşlarınızı vs çekerken çimen, toprak vs yoğun görsel detaylara sahip arkaplanlardan uzak durursanız cihaz düzgün bir şekilde odaklanacaktır.

Turkcell wap kullanıyorum. İnternet paketi yaptırmıştım. Sorunsuz 3.5G ile istediğim siteye girebiliyorum. İnternette bir problemim olmadığı halde bu sorun acayip geldi.

Yardımınız için de teşekkürler..

quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

benimde bi sorum var belki bazı arkadaslarımızdada oluyordur.ben n82 v31 kullanıyorum fotoğraf çekimlerinden hiç memnun değilim çünkü bulanık çıkıyor daha doğrusu yer yer bulanıklık oluşuyorişte bunu süper çekmis diyebileceğim fotoğraf 10da 2 falandır.buu genel bi sorunmu yapılabilecek bişey varmıyine burda okumustum galiba odaklanmayla ilgili die bu problem.yardımlarınızı bekliyorum

Kamera seçeneklerinde ne çekmek istiyorsan ona göre mod var. Otomatik mod en iyisidir. Yakın çekimler için macro modu en iyisidir. Ekranın ortasında dikdörtgen var ya sadece köşeleri olan, işte otomatik modda iken o dikdörtgen içindeki nesnelere odaklanır kamera. Çekim tuşunu 1. aşamada, istediğin görüntüyü dikdörtgen içine alarak basılı tut. Görüntüye odaklanınca "bip" yapıp dikdörtgen yeşil olacak. O anda 2. aşamaya getir tuşu net bir şekilde görüntü çekmiş olursun.

Son iki fotoğrafa dikkatli bakarsan odaklanmayı 1. de çimlere 2. de elbiselere yapmışsın. Dikkatini çektiyse bu söylediğim noktalar dikdörtgenin hizasında. Ondan dolayı yüzler bulanık görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgagi -- 22 Ekim 2009; 11:44:37 >

• quote:

2 farklı oyun denedim. 2side aynı problemi veriyor.

Denediğiniz oyunları bana ulaştırırsanız ben de bi denerim, hastayı görmeden teşhiş koymak zor.

quote:

Turkcell wap kullanıyorum.

Adında "Internet" veya "GRPS" veya "EDGE" geçen bir erişim noktası varsa onu kullanın, WAP kullanmayın.
  • Kamera ayarlarında foto kalitesini 5mp yaptın mı? fotolardaki piksellenme bana bu yönde fikir veriyor,ayrıca arkadaşın dediği gibi otomatik netlemeyi mutlaka yap ve resim çekeceğin yere göre fotoğraf modunu değiştir.

http://letitbit.net/download/5b41e4976741/asphalt-HD-mobiles-club.com.rar.html

Tam yüklüyorken güncelleştirme hatası diyor

Ayrıca biraz önce başka symbian oyunlar da denedim aynısını yaptı.

Sonucunu bekliyorum, teşekkürler...

Orijinalden alıntı: Tolgagi

Oyunlardan birisi bu

RAR şifresi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Oyunlardan birisi bu

RAR şifresi nedir?

Aaa affedersin Rar şifresi: moobil

• Herhangi bir hata almadan kurulumu tamamlayıp oyunu çalıştırabildim.

Cihazınıza format atmayı veya daha da ileri gidip yazılımı baştan yüklemeyi düşünür müsünüz?

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Herhangi bir hata almadan kurulumu tamamlayıp oyunu çalıştırabildim.

Cihazınıza format atmayı veya daha da ileri gidip yazılımı baştan yüklemeyi düşünür müsünüz?

Evet kesinlikle düşünüyorum ve bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Telefona nasıl format atacağım konusunda yardım edebilir misiniz? Bir de duruyorsa sizin kullandığınız versiyonun yüklemesini upload edebilir misiniz?

Format atma yöntemleri:
    (bu sıra ile denenmesi ve biri işe yaramazsa bir sonrakinin yapılması tavsiye olunur):

1. *#7780# (Soft Reset/Format): Telefonun ayarlarını kutudan çıkarttığın andaki haline getirir ancak içerideki verileri silmez.
    2a. *#7370# (Hard Reset/Format): Telefonun belleğini tamamen formatlar ve kutudan çıkarttığın andaki haline getirir.

Bu kodları telefonun bekleme ekranında tuşlaman gerek. Bekleme ekranına ulaşamıyorsan (mesela cihaz tamamen açılmıyorsa)

2b. Telefon kapalıyken Yeşil Tuş + * + 3 + Açma Kapatma Tuşu yöntemini denemen gerekir.

DİKKAT! Denemeden önce cihazının mutlaka hem PC Suite (Content Copier) ile hem de telefonun kendisi ile (Menü > Araçlar > Yardımcı Prg > Hafıza > Seçenek > Tel. Hafıza Yedekle) yedeğini al.

Tekrar hatırlatıyorum, mutlaka yedek al.

Ayrıca http://rapidshare.com/users/CHN4T3 adresinde N82'nin tüm yazılım sürümlerini paylaştım.

• Yardımların için çok teşekkür ederim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.