Şimdi Ara

N82 Fotoğraf Çekim Sesini Kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok sitede gördüğüm kadarıyla herkesin ortak bir problemi bu. Daha önceki versiyonlarda denemedim fakat v35 te kapatılabiliyor. Yapılması gereken tek şey telefon açıkken istediğin bir anda kapatma düğmesine 1 kere kısaca basmak. Çıkan menüden sessiz modunu seçtikten sonra telefona ilgili hiçbir ses ortada kalmıyor. Daha önceki versiyonlarda da deneyipte kapatabilen olursa bizi bilgilendirirse memnun olurum.

yapılmak istenen çekim sırasındaki odaklamaya yardımcı kırmızı ışık sanıyorum? o da rompatcher yaması ile olabilir. (her cihazda olmasa da)

• Haklısınız, zaten dediğiniz gibi sessize alınca kapanması gerekir. Fakat birçok sitede gördüğüm kadarıyla fotoğraf çekim sesini kapatabilmek için yama arıyorlar. O arkadaşlara yardımcı olabilmek için yazdım. Bir de avrupa standartları gibi birşey vardı, fotoğraf çekim sesi zorunlu hale geldi gibisinden bir yazı okumuştum.

Orijinalden alıntı: Tolgagi

Haklısınız, zaten dediğiniz gibi sessize alınca kapanması gerekir. Fakat birçok sitede gördüğüm kadarıyla fotoğraf çekim sesini kapatabilmek için yama arıyorlar. O arkadaşlara yardımcı olabilmek için yazdım. Bir de avrupa standartları gibi birşey vardı, fotoğraf çekim sesi zorunlu hale geldi gibisinden bir yazı okumuştum.

Doğru okumuşsunuz, yanlış hatırlamıyorsam o durum ilk olarak uzakdoğu da kore vb. ülkelerde çıktı. Cep telefonlarında kamera sesi zorunluluğu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.