Arkadaşlar kullandığınız Nokia N8'inizden memnun musunuz yoksa pişman mısınız? Anna güncellemesi ile ne değişti???
quote:
Orijinalden alıntı: baybarut
Arkadaşlar kullandığınız Nokia N8'inizden memnun musunuz yoksa pişman mısınız? Anna güncellemesi ile ne değişti???
Anna belki hayal kirikligi yaratmis olabilir ama belle muthis olmus.ivo nun 3.1 belle sini yukledim. telefon bambaska bir telefon oldu.n8 kullanan arkadaslar mutlaka belle yi deneyin.anna yi bir daha anmazsiniz.
Ben menunum yazılımla ilgili bazı sıkıntılar olmasaydı çok daha iyi olurmuşki kullanıcı yorumlarına göre belle çok iyi imiş. Anna update ve sonrasında yaşanan sıkıntılar olmasaydı anna da fena değil ancak hala bir takım problemler devam ediyor annada önümüzde çıkacak olan 1-2 güncellemede düzelir diye düşünüyorum. Onun haricinde n8 çok iyi işlemci ve ram i daha iyi ve ekran çözünürlüğüde daha yüksek olsaymış mükemmel olurmuş.
Memnun olamayanların çoğu son gelen anna ile
pert olan telefonlarından dolayı memnun değiller...
tek tavsiyem telefonun gerçek hakkını veren belle yazılımıdır...
yükleyin farkı görün...
ben bugünden sonra memnun falan değilim birader :)
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeR
ben bugünden sonra memnun falan değilim birader :)
5800'dan sonra en sorun veren cihaz mı oldu ne yoksa kimi anna süper diyor kimi belle kamerasıda tuz biber
ya telefon iyi telefon da işte incik boncuk ufak sorunları böyle birikince bi acayip oluyo insan ya. harbiden 2011 yılına gelmişiz bitirecez nerdeyse yani artık şu olaylar olmasın diyorum ben