Şimdi Ara

n79- n82

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilyorum bu konuyla ilgili çok soru sorulmuş hepsini inceledim fakat bizlerede hak verin okadar para veriyoruz ve sizlerinde bilgilerinden faydalanmak istiyoruz

evet yarın bu cihazlardan biri alınacak sizce hangisi tercih edilmeli? fotoğrafta müzikte çok çok öenmli benim için başka öneride dinleyebilirim ama en fazla 900 950 tl civarı bütçem var onun için lütfen innovi8 demeyelim

• innov8 http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-INNOV8-1-AYLIK-CIHAZ_W0QQidZZ16400725

daha ucuzada bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 9 Mart 2009; 22:15:46 >
  • kesinlikle 0 olmalı 3 günlük 6220c buldum bugün onu bile almadım ya bir telefona ilk benim elim değmeli jelatinli kutusuyla gelmeli sonuçta az para vermiyoruz
  • N82 diyorum
  • n79 da çipli kapak ve fm verici var n82 de ise hareket sensörü ve xenon flaş var karar senin
    ben olsam n82 alırdım
  • arkadaşlar n82 çok eskimedi mi? yıllardır piyasada olan telefon daha önceden çok baktım n82 ye ama şimdi eski gibi geliyor bana
  • up?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Nokia E52
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam n82 süperde ben tipini sevmiyorum n79 un tipi daha hos gibi ama karar senin telefonda en çok özelliğimi önem verirsin tipine mi bilemem
  • fiyat da düşmüşken N79 kaçırılmamalı bence-
  • bende böyle düşünüorum eninde sonunda alıcaz bari fiyatı düşmüşken cokta eskimeden n79 n82 bana cok eski geliyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casanovaking23 -- 11 Mart 2009; 1:01:11 >
  • up?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.