Şimdi Ara

N78 Alıcam Ama ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta sonu yada haftaya n78 almayı düşünüyorum ama hala kararsızım . Özellikleri bakımından çok süper bi telefon . Ama yorumlara bakınca tuşlar ( ince olması sorun değil de 5 tuşuna zor basılıyormuş , gevşiomuş tuşlar sonrada iki tuşa birden basıomuş vs.. ) Bide arka kapak oynuyormuş :S )

Bu telin ikinci eli sanırım 400 lira falan . Aklımda bu özelliklerde n81 var ( sürgüsü bozuluyormuş ... ) . Bide n82 var o daha güzel ama fiyatı biraz pahalı sanırım ...

Çok kararsız kaldım yardımcı olun :)

• yokmu önerisi olan x)
  • zaten 4/4lük telefon yokki hoşuna gittiyse n78 al kardeş bütün telefonların eksiği var pimpirikli bir üye vardı forumda hiçbir telefonu beğenmezdi n78 aldı hiç şikayet ettiğini duymadım 400 ytlye n78 çok iyi bir telefon bence almalısın
  • büyük ihtimal alıcam :P .. fiyatı hakkında da biraz bilg. verrsenz sevinrim :) .. ben 400 liraya yada altına bulabilirim die düşünüyorum :S
  • forumda 450 ytl civarında satılıyo 400 ytlnin altında bulmak biraz zor 300-350 ytl civarında aynı özelliklerde i550 alabilirsin ama ondada tip yok yinede sen bir bak istersen
  • hafta sonu çıkıp bi bakaym tel. cilere ... saol :)
  • Nokia 6220 modeline bakabilirsin alternatif olarak. N78 ile kıyaslamanda fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wifi li bir tel. düşünüyorum :)
  • O zaman bütçeyi arttırıp n82 falan alacaksın yada sadece wi-fi için alıyorsan e51 modelini de düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 27 Mart 2009; 1:55:39 >
  • 5630 çıkıcak diyolar yakında tam süper telefon ama ne zaman çıkıcağo belli değil
    bu telefonun daha bi şekillisi 6220nin kamera harici gelişmişi...!:)
    fiyatta 200 eurodan çıkıcakmış tabi ikinci eli ne zaman düşer Allah bilir
  • şimdide aklıma n79 girdi tuş takımı güzel , kapak olayı var ve 5 mp. kamerası var ama ikinci elde n78 arasındaki fiyat farkını bilmiyorum :) ..
  • 2. el n78 baktım 450 tl ydi . n79 bulamadım 2. el
  • hocam n78 super bi tel bende kullanıorum arka kapakta çok az bi oynama var buda hiç sorun olmuo tuşlara alışınca rahat fakat çok hızlı mesaj yazamıosun zaten ben nerdeyse hiç mesaj atmam ama seni bilemem çok mesaj atan biriysen alma derim
  • Az bi araştırma daha yaptım .. n79 kafama yattı az daha beklicem fiyatların düşmesini sonra alıcam

N78 in tuş takımı sanırım bana zor gelir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.