Şimdi Ara

N73 ümü 500 ytlye satıcam fiyat iyi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam n73 ümü 500 ytl nakit alıcısı var ne dersiniz fiyatı düşük mü?

• 0'ı 650 700 civarı...
    kaç aylık cihaz?
  • arkadaşına mı satcan
    bnce fiyat gayet ii tabi satabilirsen :)
    çünkü piyasada 450 bile N73 war 2.el
  • fıyat 500-550 arasında degısıyor cıhazın temızlıgı kutu ıcerıgı durumuna gore.....eger asınma falan varsa az da olsa fıyat ıyı...ama cok temız 2 aylık makıne falan ıse fıyat bıraz daha cıkabılır...
  • telim 10 aylık ama çok temiz çizik bile yok sağolun arkdaşlar fiyat iyi anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 19 Eylül 2007; 12:14:51 >
  • bnce fiyat gayet iyi hiç bekleme sat derim bn
  • 450 ye bulmak cok zor kullanım durumuna ve temızlıgıne gore degısır...ben temız az kullanılmıs olmaı sartıyla 30-40 lıra daha fazla verebılırım satın alacagım cıhaz ıcın....dusunun 2 tane n73 var...1.si 15 ay kullanılmıs hafıfde olsa asınmalar mevcut fıyat 450 lıra...dıgerı ıse 3-4 aylık cızıksız tertemız alet...500 lıra.....ben ıkıncı secenegı tercıh ederım..bıraz da tercıh meselesı...fıayt cıhazdan cıhaza degısır....benımde 2.elde ılanım var ve 530 ıstıyorum cunku cıhazıma guvenıyorum sıfır alıyo gıı alcaksın...
    quote:

Orjinalden alıntı: dark_man_17

arkadaşına mı satcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bıde arkadasın zaten ver gıtsın...bu arada 3g gelıyo n73 reklamlarda boy gosterıyor....satmasakmı ne...
  • bence alıcı bulduysan hemen sat n73 sıfır fiyatlarına oranla çok iyi bir fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

bıde arkadasın zaten ver gıtsın...bu arada 3g gelıyo n73 reklamlarda boy gosterıyor....satmasakmı ne...

3G ihalesi rekabet ortamı olmadığı için iptal edildi...

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=15&cbVideo=1498&cbQuality=1

• quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

quote:

bıde arkadasın zaten ver gıtsın...bu arada 3g gelıyo n73 reklamlarda boy gosterıyor....satmasakmı ne...

3G ihalesi rekabet ortamı olmadığı için iptal edildi...

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=15&cbVideo=1498&cbQuality=1

3g muhabbeti 2-3 sene daha olmaz bu şartlarda. herkes bunun için 3g li telefon alıyor fazla para vererek ama bi süre daha böyle birşeyin olacağını sanmıyorum.

• quote:

450 ye bulmak cok zor kullanım durumuna ve temızlıgıne gore degısır...ben temız az kullanılmıs olmaı sartıyla 30-40 lıra daha fazla verebılırım satın alacagım cıhaz ıcın....dusunun 2 tane n73 var...1.si 15 ay kullanılmıs hafıfde olsa asınmalar mevcut fıyat 450 lıra...dıgerı ıse 3-4 aylık cızıksız tertemız alet...500 lıra.....ben ıkıncı secenegı tercıh ederım..bıraz da tercıh meselesı...fıayt cıhazdan cıhaza degısır....benımde 2.elde ılanım var ve 530 ıstıyorum cunku cıhazıma guvenıyorum sıfır alıyo gıı alcaksın...
    quote:

Orjinalden alıntı: dark_man_17

arkadaşına mı satcan

kardeş bn aldım 6 aylık tel
    nerdeyse sıfır ggibi
    460 ytl fiyatı da

• yeni ihale de mi iptal????
  • az fiyat biçiyorsun. bence temiz cihaz ve garantiside varsa en az 600 ytl olmalı. 550-600 arası satmanda fayda var. 500 çok az.

N73 sıfırını şuan 829 YTL ye satan yerler var.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010587&CS_Category=_SBFAD_220_3&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_NOKIA220

Bazı internet siteleri daha ucuza hatta 700 YTl ye verebilir. Ben o telefonlardan pek bişey bekleneceğini zannetmiyorum. Teknosa örneğinide biliyorum ki Teknosa pahacı.

ayrıca şu siteye bakın

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/fiyatlar.asp?tel_id=450

1095 e bile satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 19 Eylül 2007; 15:33:57 >

• 650ye peşin sana yarın alırım sen teknosaya ne bakion abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

650ye peşin sana yarın alırım sen teknosaya ne bakion abi

Alırsın ama ben o telefondan hayır beklemem. Nedeni belli. O telefonlar özellikle internetten satın alınıp iade edilen yani belli süre kullanılan telefonlar. Daha önce aldım bozuk çıktı hep. Başa bela yani.
  • ereyon falan da mı?
  • Ereyonda yabancı ülkedeki kullanılmış malları kakalıyor diye duymuştum
  • öhh artık ama kutusunda açılmamış bulabilirsin... nadir de olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.