Şimdi Ara

n73 tema, oyun vs. yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. nokia n73 model telefona oyun ve tema nasıl yüklenir, çalıstırılır öğrenmek istiyordum.. kusura bakmayın site içinde arama yaptırdım ancak, sorunuma cevap bulamadım.. mobil dünyanın acemisiyim henüz, yardımlarınızı bekliyorum..

birkaç oyun ve tema indirdim bilgisayarıma.. ve bt ile de yolladım telefona.. ancak telefona geldikten sonra nasıl kurup çalıstıracağım temayı ya da oyunu?? tşk. ederim şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayes_es -- 19 Ocak 2008; 15:06:45 >

• arkadaslar ne yaptıysam beceremedim.. ne olur bi yardım eli uzatın.. :(
  • dostum n73 problemler ve bilgilendirme mesajı en üstte duruyor orayı bi incele derim..

ama sana yardımcı olmaya çalışayım.telefona attığın dosyaları araçlar>>dosya yöneticisinden görebilirsin..burada bulduktan sonra tıkla yüklenir veya hiç telefona atma(hem hafızada dolmasın) direk bilgisayardayken tıkla yüklensin mi diye sorar.(tabi bilgisayarında pc suite olacak)ondan sonra oyunsa oyunlar klasöründe temaysa araçlar>>temalar klasöründe veya programsada uygulamalar klasöründe yer alır..kolay gelsin...

unutmadan dediğim konuya bak çokta güzel paylaşımlar bulacaksın....(arkadaşların imzalarındaki paylaşımlardan özellikle)
  • çok tşk. ederim arena.. inceledim dediğin konuyu.. gerçekten ilginç ayrıntılar ve bilgiler var.. ancak benim tel. menü ingilizce.. file manager var.. oraya girince %kaçı dolu, kaçı boş olduğunu gösteren bir pasta grafik, hemen altında da memory card var.. memory card'tan temayı seçiyorum aç yada yükle diye bir seçenek gelmiyor, forward, detail, rename, copy, move, delete, delete all files ve sort seçenekleri var.. sanırım bi telefoncuya götürüp 20 ytl baılmaktan baska bi çarem kalmadı..:( tşk.ler..
  • dosya yoneticisine git ordan yukle yada ac der ona tikla yuklerken hafiza kartini secersin olur biter
  • dostum türkçeye çevrilsene.olmuyorsada mesela paylaşım yerlerinden bi tema al.onu dene.direk masaüstünden tıkla yükler.belki senin temalarıunın uzantıları farklıdır.veya başka telefon içindir.bi paylaşımdan al tema dene derim.
  • paylasim topiklerinde bir suru tema vs var dene ordan hacim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.